Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Buna dimineata tuturor !

Azi-noapte pe la 1.30 am primit un mesaj tare frumos de la Ukume:

"Buna, sunt Luca si am venit pe lume ieri la 22.36. Toata lumea e bine: eu un frumos de nota 10, 3.30kg, 52 cm, mama obosita si tati fericit. Va pupam toti 3".

Felicitari Ukume! Bun venit ursulet Luca!

Sa va traiasca, sa fie sanatos si papacios! Mamico te asteptam cu povestea cand revii acasa !

38+

Felicitari Ukume draga pt baietelul de nota 10!!!Refacere rapida si bebe sanatos si papacios!!

Felicitari tutror mamicilor si nasteri usoare celor care urmeaza sa devina mamici!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetele acum merg la medic sa vad cum ma prezint :)..... Am sa va tin la curent!

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Felicitari ukume! Bun venit bebe Luca!

Fetelor, de unde se cumpara galactogil/galafor? Farmacie sau plafar?

Mergi la inceput

Fetelor, bebeii vostri s-au vorbit sa va faca sa asteptati un de la mine, tare mare tb sa fie nerabdarea

Mergi la inceput

Anymona, felicitari pt depasirea barierei de 3 kg!! La mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi!

FELICITARI D-NA CEAINIC!!! Bine ai venit bebelina! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

FELICITARI UKUME!!! Bine ai venit bebe Luca! Sa fii sanatos fericit si iubit!

Lorin, nu iti mai fac galerie sa nu intimidez fata . Iti doresc din tot sufletul sa se declanseze nasterea natural si sa fie bine.

Beatrice, intoleranta la lactoza nu se vede din durerile de burtica, pentru ca nu ai cum sa stii daca sunt colici, dureri de prea multa papa, intoleranta sau orice altceva. Intoleranta se vede dupa scaunele copilului. Multi "pediatrii" insa, pun acest diagnostic gresit confundand scaunele oricum moi din primele luni cu intoleranta.

Andreeacc . Ma bucur ca sunteti bine!!! Dar zau ca ne-am facut griji.

Noi am fost ieri la pediatru si raportam 53 cm (de la 54) pentru ca nu am vrut sa intindem piciorusul si 5.200. A fost botezat de asstenta porcusorul si de pediatra Haplea .

In rest raportam o agitatie de zile mari. De 3 zile nu doarme ziua decat cate 10 minute . Adica se trezeste, basculeaza papa vreo 9o ml, il schimb, mai papa un pic si doarme. In 10 - 15 min. se trezeste si mai papa vreo 30, mai schimbam un scutec si tot asa. In putine cuvinte mananca si face kk non stop cu mici pauze de 10 min. Nu am timp sa fac nimiiiiic...

Intrebare intrebatoare... cum stiu daca i-a trecut icterul. Ieri am uitat sa vorbesc cu pediatra de icter si nu imi dau seama daca a trecut . Ma gandesc ca daca mai avea imi spunea dar totusi...miru

Mergi la inceput

Miruna, cu icterul eu stiu asa:
1. sa fie rozaliu e de bine
2. cand apesi pielea, sa se faca alba si nu galbena. Daca se face galbena, ar fi semn de icter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am vazut ca a nascut ukume. Felicitari,ukume!!! Sa iti traiasca minunea!
Asa...a adormit in brate, bineinteles ca in momentul in care l-am pus in patut a inceput sa se foiasca, se screme si alte manifestari specifice
Vroiam sa va spun ca ieri am fost vrednicuta, impreuna cu bb si cu sotul (care si-a luat o zi libera pt noi). Acum am vz ca vorbeati de programari la dr Haiduc...Am fost dimineata la Filantropia, la controlul de 6 sapt, am asteptat o ora, am stat la control vreo 10-15 min...timp in care sotul s-a plimbat cu bebe cu masina, l-a mai si scos la aer. Normal ca dupa o ora bebe a inceput sa urle si abia a reusit tati sa-l calmeze. Era tati disperat cand am ajuns la masina Eu sunt bine, colul s-a inchis, cicatricea arata f bine, mi-a dat reteta pt contraceptive. Putem incepe viata sexuala...doar sa am chef si timp . Ma simt ca si cum as fi virgina, dupa atatea luni de lipsa
Apoi, am fost cu bb la control, la pediatra (control de o luna, ca sapt trecuta a fost dna dr in concediu). Si sa ne laudam acum: Patrick are 4350 g si 54 cm (la 5 sapt jum). Ne-a laudat dr si ne-a spus sa continuam cu hranit la cerere, chiar daca asta inseamna si la 45-60 min uneori. De cateva zile ii apar multe brobonele rosii pe fata, care se vad mai ales cand se agita, se screme. Eu nu l-am dat cu nimic, am incercat de 2 ori cu Triderm, am vz ca nu are mare efect, am renuntat. Dr a spus sa-i dau cu Baneocin- unguent.Parca nu i-as da totusi, as lasa brobonele sa dispare de la sine. Voi ce ma sfatuiti?
Dupa vizita la pediatru am papat un pic acasa si am plecat in parc si ne-am dus pe jos, cu caruciorul, la Policlinica Titan sa-mi iau concediul post-natal pe dec. Asa ca ieri am rezolvat 3 drumuri importante
Kitty,succes la dr! Eu zic ca astazi vine pe lume micuta EVA.
lorin,iti doresc si tie sa nasti astazi.
S-a trezit iar bebe ...asa imi face pana ies afara. Offf, si ziceam ca bag aspiratorul, calc, mananc .... vise frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

danaint, mie mi-au cumparat ai mei Galactogil de la farmacie, nu stiu de la care, dar banuiesc ca au majoritatea farmaciilor.
Anymona, felicitari pt depasirea greutatii de 3000g!! Ne vedem prin parc? Intrebare valabila pt toate fetele care ies sa isi plimbe bebeii in IOR.
miruna,felicitari pt bebe grasun. Cat a avut la nastere? Wow 5200 g... cred ca va avea Patrick la 2,5 luni
Gata, urla bebe, nu mai vrea deloc in patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata fetelor!

Felicitari ukume! Bun venit bebe Luca!

Fetelor, de unde se cumpara galactogil/galafor? Farmacie sau plafar?

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

am intrebat eu ieri la farmaciile din zona mea, nu am inca nevoie, dar ca sa stiu. Galactogil au la sensiblu, dona si helpnet. Galafor la niciuna. Poate la plafar sau il poti comanda online la farmaciatei .ro. Galaforul este 26 ron parca la ei.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput