Nov-dec2010,Bv Vasari!Hai ukume, lorin,Cris!!(166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Lorin, pe cand vei fi in spatiul tau intim, te va lua cu nascutul!!! Eu ma simt ciudat dar bu mai spun nimic.... Cand va fi de nesuportat si regulat, anunt!!!
Eu nu nasc din cauza lui barbatumio.... De 2 saptamani daca ma stramb puin "nasti?".... Daca ma tin de burta "nasti?"..... Daca fac nush ce "nasti?"!!!!!

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Intoleranta la lactoza se mnifesta altfel, voma , diaaree, bebe nu ia in greutate. Doamne fereste de asa ceva.

Syl, mami de Ati si acum in 37 Thomas Bogdan

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Ana... Credema ca si eu am ganduri bizare.... Mai ales ca de vreo 3 zile tot am dureri, deja corpul meu este obisnuit cu ele....
Iar am fugit pe wc si nimic.... Acum ma ia si cu calduri

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Lorin, pe cand vei fi in spatiul tau intim, te va lua cu nascutul!!! Eu ma simt ciudat dar bu mai spun nimic.... Cand va fi de nesuportat si regulat, anunt!!!
Eu nu nasc din cauza lui barbatumio.... De 2 saptamani daca ma stramb puin "nasti?".... Daca ma tin de burta "nasti?"..... Daca fac nush ce "nasti?"!!!!!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

e... acum imagineazati ca la mine face asa toata familia... daca il strig pe unu, vin toti:"nasti?"... daca am plecat cu iubitu si nu mai vad masina:"nasti?" ... daca nu am net, nu am intrat pe mess incep telefoanele:"nasti?"
asa ca... eu nu inteleg de unde agitatia... hai sa zic, la tine ca e sotul, probabil el te si duce la spital... dar la mine... eu le'am explicat:" ca sa nasc e nevoie de JE cu burta din dotare si de cineva sa maa duca la spital", ca nu o sa mai fie fani cand o sa urlu de durere, asa ca trebuie sa se tranchilizeze.. scurt si cuprinzator

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 6...5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Ana... Credema ca si eu am ganduri bizare.... Mai ales ca de vreo 3 zile tot am dureri, deja corpul meu este obisnuit cu ele....
Iar am fugit pe wc si nimic.... Acum ma ia si cu calduri

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

la ce ora ziceai ca mergi la doc? poate ajungi mai devreme caci semne bune anul are si tu parca esti si un pic peste 40 s

AMR 6...5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Mergi la inceput

*......................
*.................................................
*.....................................
*.................................................
*...........................

Mergi la inceput

Girls eu am plecat... Nasteri usoare sa aveti!!! Si sa ne auzim cu vesti bune despre 2 noi urslete cand ma intorc

Mergi la inceput

Am sa merg la spital la el.... Nu mai am rabdare pana seara cand e la cabinet! Nu am programare din cauza ca mi-a spus ca daca nu nasc pana in 8 sa il caut in 9.... Asa ca il caut la spital!

Mama e cea care daca vede noaptea lumina in bucatarie vine fuguta de la ea din casa si ma intreaba direct "nasti"? NUUUUU DOAR CA FIICAMEA M-AM TRANSFORMAT INTR-O FLAMANDA DE ZILE MARI!!!!
De vreo 2 sapramani sotul meu cand vb cu ineva la telefon si intreaba de mine replica lui e "naste azi sau maine"!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

eu deja triez tel la care raspund...si p mess la fel...de 2 saptamani ma agaseaza intrebarea"cand nassssti/??"nenascuta nu raman,de anuntat voi anunta,care om fi mai nerabdatori,eu sau ei????
in alta ordine de idei....eu chiar am un raspuns:maine naaaaasssssc!!!!la ora 7 la internari,cezariana cu rahi....nu -am obisnuit inca cu gandul oricat am incercat...dar nu cred ca as rezolva ceva in acest sens nici daca as sta pana la revelion....nununuuuuu...emotiile abia acum incep....

40+ cu Luca Stefan

AMR 1 ZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIII!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata!
Nu am citit nicio pagina din acest capitol, am avut de recuperat si din anteriorul , dar nu mai am rabdare, vreau sa o felicit pe vasari!!! Iti urez refacere rapida, mult laptic si un bebe mancacios, sanatos si necolicios
Daca nu ati nascut pana acum, scot si eu motatele pt gravidutele noastre dragi: ukume, lorin si crisuletz
Am lipsit ieri de pe forum, insa am motive intemeiate. Am rezolvat o gramada de treburi ieri, am avut spor la drumuri ...Offf, se smiorcaie iepurasul, revin ...

Mergi la inceput