Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

da nu inteleg..inca 4 sapt inseamna 36...adik exact 8 luni...
si chestia asta cu nascutul la 8 luni...nu cred in ea...adik e mai bine sa nasti la 34/35 sapt decat la 36??

Sor'mea a nascut ambii copii la 36 sapt si totul a fost ok.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

cica sa nu nasti intre 32 si 35, de la 36 in sus e ok

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

raportez 14 kg luate. Sunt ca un tanculet! Nu mananc prea mult, dar bag dulciuri . Nu ma poate convinge insa nimeni sa renunt la ele, mai ales acum in preajma sarbatorilor.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina imi pare rau ca nu s-a 'catzarat' placenta. Las' ca sta bb cuminte, ca si tu esti cumintzica acasa, nu???

Uof, io de-abia astept sa treaca zilele astea sa stau si io acasa ca nu mai poci; de 3 nopti am contractii, una a fost si dureroasa azi noapte; i-am povestit unei colege si zic "sper sa nu doara asa"; la care ea raspunde " eeee... de 10 ori mai nasol"

chiar ca eroina Irinuka noastra, fara anestezie ieri !! Statuie tre sa-i ridicam, maiculitza!!

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

am si eu aproape 9 kg in plus...

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Adryy, Loutzy...aratati super
Eu am luat 7 kg pana acum, chiar m am cantarit azi dimineata ca sa vad cat o sa pun cu elevitul pe care am inceput sa l iau
Missmj, bine ca poti lua ceva tratament sa scapi de dureri

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

madalina imi pare rau ca nu s-a 'catzarat' placenta. Las' ca sta bb cuminte, ca si tu esti cumintzica acasa, nu???

Uof, io de-abia astept sa treaca zilele astea sa stau si io acasa ca nu mai poci; de 3 nopti am contractii, una a fost si dureroasa azi noapte; i-am povestit unei colege si zic "sper sa nu doara asa"; la care ea raspunde " eeee... de 10 ori mai nasol"

chiar ca eroina Irinuka noastra, fara anestezie ieri !! Statuie tre sa-i ridicam, maiculitza!!

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Da, eu stau cuminte, cat mai mult in pat. Daca nu stateam acasa de la 20 sapt nu cred ca aveam sanse sa ajung pana aici. Asa am patit la prima sarcina, m-am dus la serv cu contractii, cu placenta praevia centrala ... si totul s-a terminat rau.
In primul capitol al odiseei noastre a intrat o mamica sa dea cateva sfaturi noilor gravidute, si zicea ca americanii au descoperit ca tratamentele cu progesteron si anti-spastice influenteaza prea putin in bine o sarcina, cheia este odihna. Aceasta face minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

io am 8 kile in plus la 30 sapt, o sa pun diseara o poza pe cont, ca le-am descarcat aseara. cica de-acu o sa explodez ca un popcorn

asa vaz si io chestiunea: la 36 sapt intri in 9 luni, deci e safe; desi am auzit ca ar fi babisme cu nascutul in 8 luni; apropo, la ce sapt se fac 7 luni?? ca sa stiu sa ma duc sa o lovesc la 'radacina' pe asistenta mea nesuferita..

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, la cursul cu nasterea a fost o fata care a intrebat fix chestia asta, daca e adevarat ca mai bine nasti la 30si nustiu cat, decat la 30 si nu stiucat. si gineco a zis ca asta e inca o teorie babeasca ne-confirmata de nici o dovada medicala. copilul e bine sa stea cat de mult poate, la caldurica, pentru a i se matura plamanii si restul.
in rest.. sanatos sa fie, si sa-i fie bine oricand iese.
nu va speriati si nu credeti orice sfat si zvon.

sanziana de flavia si cu felix -> 29s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

missmj si eu iau augmentin pentru infectie urinara.
Am mai intrebat 2 doctori plus o farmacista ca sa fiu sigura ca pot lua.

Eu am luat 18 kg pana acum, cred ca v am depasit pe toate.
Asta este. Vom scapa noi de ele mai incolo.

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput