Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

adryiii, ti-am trimis PM

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu am fost ieri la dr si vestile sunt combinate: Bobita e bine, cu capul in jos, are 1900 g (este exact in parametrii, nici mai mic nici mai mare, asa a fost de la inceput). Mi-a zis ca pana la 38 sapt o sa aiba cam 3000g.
Placenta mea este insa tot jos, deja mi-a pus diagnosticul de placenta praevia marginala, deci nu mai are nicio sansa sa urce. Peste 2 sapt ma duc iar la eco 4D sa o vada cat e de vascularizata si care sunt riscurile se sangerare. Deocamdata capul lui Bobita e in dreapta colului iar placenta in stanga. Bine ar fi sa nu se mute cu capul pe ea ca atunci creste riscul de sangerare.
Mi-a spus ca daca am tinut sarcina pana acum, e musai sa o mai tin 4 sapt, pentru ca nasterea la 8 luni e periculoasa pt bebe. M-a speriat foarte tare cu asta. Eu care credeam ca acum sunt in siguranta ...
I-am zis ca ma doare tare spatele si mi-a zis sa iau No-Spa (iar???) si sa nu ma dau cu nicio crema ca la varsta asta sunt periculoase. No-Spa asta se da pentru orice si de fapt nu rezolva nimic. Acum ce sa zic, mergem cu Dumnezeu inainte.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multumesc tare mult Roxx26.
La aperitive vreau si eu colorat.
Fac si o ciorbita sau supa de pui sa vad, si felul doi friptura cu orez cu legume si piure (daca o sa ma tina). Si ceva praji.Studiez ce mi-ai trimis si fac listuta de cumparaturi

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Madalina, daca ai rezistat asa de mult sigur mai poti. Nu are rost sa-ti faci singura emotii. Va fi bine, vei vedea

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

INTREBARE: mai este cineva pe aici care vrea sa nasca la Medlife?

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Aaaaa si am pus o pozica cu "balena" de mine. Mai mult m-am latit decat mi s-a facut burtica de mare Trebuia sustinuta de ceva. Si inca ma gandesc la mancare. Nu mai zic ca vin si sarbatorile.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

dupa control am fost la Auchan si i-am cumparat hainute. Acum e intolit piticu! Le-am pus la spalat iar maine le calc. Nu am cumparat inca haine de strada (plover, pantaloni grosi, cosmonaut), doar haine de casa. Ii las maica-mii placerea ca se tot vaita ca eu vreau sa iau totul si ea nu mai are ce sa imi cumpere.

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina stai linistita si ia nospa...si eu abia astept sa merg sapt viit sa vad ce mi zice, aproape ca numai in pat stau,
da nu inteleg..inca 4 sapt inseamna 36...adik exact 8 luni...
si chestia asta cu nascutul la 8 luni...nu cred in ea...adik e mai bine sa nasti la 34/35 sapt decat la 36??

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madalina imi pare rau ca nu s-a ridicat placenta,macar ca bobita este sanatos,asta e cel mai important.sigur vei rezista inca 4 sapt
Eu am sunat dr si mi-a zis sa ma duc la dentist si sa iau augumentin ca e ok in sarcina.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

hello burticile.
Astazi sunt mai bine dispusa, desi destul de stresata. Am mai pus niste pozici cu burticul meu.

Felicitari burticilor care si-au vazut buburuzele.
Multa bafta celor care merg zilele astea la eco.

VA doresc o zi cat mai insorita.

Laura

34+ cu

Mergi la inceput