Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ache, multumesc, o sa vad daca are si pe la noi!

Tierry, ai vazut ca bebe nu te-a dezamgagit pana la urma? Stia el ca tre sa se intoarca, dar a vrut sa te tina putin pe ghimpi Nu mi stiu cate sapt ai, ca nu scrie nimic la semnatura...

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

offf Ache e dragoiste cu nabadai!!! S-a acomodat ff bine, vine mereu cu poezi,,cantecele, a invatat sa se comporte cu alti copii..sunt asa de multe plusuri...insaaaaaaa....mor!!! raceste cu o frecventa de imi pierd mintile!!! Cam la 2 saptamani e iar racit..si urat asa, cu tone d esecretii, tuse de... cand nasc nu-l mai dau o perioada, fie ce-o fi, dar n-as putea s ama descurc cu doi bebi bolnavi, plus ca tot ce aduce imi da si mie..si acum is lovita de tren!!! Nu-ti zic de tati, care le-a legat, din septembrie nu i-a mai trecut tusea. Deci plusuri si minusuri cu gradi...as vrea sa zic "il retrag" fara pareri d erau dar nu pot, se vede stimularea pe care noi nu o reusim acasa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mayane, daca tot ai adus vorba de masina de cusut am o intrebare (de om care habar n-are de croitorie): ce fel de material tre sa cumpar pt lenjerie?

Mi-ar mai trebui 1-2 lenjerii pt cosulet, el vine cu o singura lenjerie. Dar in conditiile in care cosul cu tot cu saltea, lenjerie si baldachin e 300 lei, daca cumpar o lenjerie extra tot de la firma respectiva costa 150 lei, ceea ce mi se pare exagerat. Iar pe dimensiuni asa mici nu cred ca gasesc in alta parte. Asa ca as vrea sa mi le faca cineva, dar nu stiu ce material sa cumpar...

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Daca ai vreo mercerie prin preajma intra si cere sa iti arate bumbac pentru lenjerie de pat si pune mana pe ele si vezi care iti plac la atingere. Pentru copii eu am luat bumbac satinat ca mi s-a parut mai moale si mai fin. Acuma pentru bb din burtica ma gandeam sa iau niste finet, in prima faza, ca mi-a placut mult moliciunea, dar stiu ca vara se incinge si am zis ca iau tot bumbac si fac niste scutece mai maricele din finet care sa le pun peste lenjeria de pat.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tierry bine ca s a intors....
Mirela...off cu manutele alea care mai si dor si cu 2 motaneii in burta...mai dai cu aspiratorul???ieri ziceai ca macar 3 sapt sa mai stea .

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

tierry felicitari ptr bb grasunel si ptr ca sa intors

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Roxy, stai linistita ca nu sunt nici eu vreo gospodina desavarsita chiar deloc. Nu prea imi ieseau inainte dar sincer ma grabeam. Acum le fac calma si folosesc retete din revista practic in bucatarie si sincer tot mi/a iesit pana acum. Se mira si sotul cum de imi ies mie, care aruncam tot la gunoi si mai dadeam si foc la casa.

acum ceva off topic....dar poate o sa va prinda bine si voua cum mi/a prins mie ieri, ca stiam povestea.
Ma suna unul cica de la Vodafone ca s/a strecurat o eroare si trebuie sa scada o suma de 115 euro de pe contul meu suma ce a fost trecuta gresit. Il intreb ce sa fac si incepe sa/mi dicteze sa apas una alta....la care am inceput sa /l refuz, ca mi/am dat seama de problema. AM inceput sa/l intreb eu pe el cate nr. de telefon sunt pe abonamentul meu, ca e pe firma, cum se numeste firma, pana a renuntat singur.
Daca continuam povestea ii incarcam contul telefonului lui cu nici mai mult nici mai putin de 115 euro. Asa ca aveti grija.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Da VAS, eram in vizita la o prietena cand cineva a sunat-o cu o poveste asemanatoare. Din pacate ea a pus o groaza de intrebari dar fiind mai credula tipul a reusit sa o faca sa tasteze pana la capat ceea ce a dorit. Acum sta cu frica sa vada cat ii va veni factura. Ce la mai place unora sa isi bata joc de altii!

32+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

off. din pacate cunosc :(
Si ai dreptate, numai de boli la noul bb nu avem nevoie.

Eu l-am dat prima data la 1 an jumatate, program scurt, gradi cu fite si scumpaaaa . am platit pe 2 luni avans, ca asa era regula. Din 40 de zile doar 10 a frecventat, apoi le-am zis pa, si lor si banilor. A facut dupa o sapt. boala aia "hand, mouth and feet", super nasol, apoi rosaceea nu stiu cum si inca ceva virus de stomac de l-am si noi...deci toate pe stomac. cand am vobit la gradi am aflat ca aveau un caz de enterocolita. L-am luat pe sus si nu l-am mai dus, practic era asa de slabit ca nu cred ca mai putea duce nimic. Si ce crezi, era tot vina copilului, ca baga tot in gura si nu asculta ca altii cand ii zic sa nu , asta la 1,5 ani.

Asta o fost gradi in engleza. Acum cateva luni l-am dat la una in lb araba, sa-i fie mai usor ca nu vorbeste aproape deloc ( eu ii vorbesc romaneste si sotul romana si araba,le intelege pe amandoua f bine). De placut ii placea mult, dar a patit-o cu pneumonia si asta a fost.

Progrese mari n-am observat la nici una. El e ff sociabil, daca nu-s copii la locul de joaca nici nu sta. Isi facuse si un prieten aici, cum, nu stiu, ca el nu vorbeste mai deloc.

Si-a dat drumul dupa spital, acum. Dar prefera engleza , zau daca mai inteleg cum si de ce. Banuiesc ca repeta ce invata de pe dvd-urile lui, de genul briliant baby, baby einstein. Repeta aproape tot ce zic copii aia acolo, stalcit rau de tot.

Cateodata ma apuca deprimarea rau de tot cu vorbitul asta. Nu stiu ce fac gresit si ma invinovatesc rau de tot.

Fetelor , ma scuzati de off-topic. Mi-am varsat putin off-ul.

Pozici noi cu Robertel ai?

Adam (22 mai 2008) si 35+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

uitati-va pe realitatea arata de la protestul
cu mamicile si gravidele

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mayane, daca tot ai adus vorba de masina de cusut am o intrebare (de om care habar n-are de croitorie): ce fel de material tre sa cumpar pt lenjerie?

Mi-ar mai trebui 1-2 lenjerii pt cosulet, el vine cu o singura lenjerie. Dar in conditiile in care cosul cu tot cu saltea, lenjerie si baldachin e 300 lei, daca cumpar o lenjerie extra tot de la firma respectiva costa 150 lei, ceea ce mi se pare exagerat. Iar pe dimensiuni asa mici nu cred ca gasesc in alta parte. Asa ca as vrea sa mi le faca cineva, dar nu stiu ce material sa cumpar...

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Am luat si finet, si bumbac obisnuit, si bumbac creponat. Le voi face dupa modelul lenjeriei care am facut-o de-a gata. Costa cam 15 lei/m. Unele sunt mai late, altele mai inguste...
Cand le fac va pun poze

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput