Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Eu cred ca e vb de veniturile nete din ultimele 12 luni, inclusiv prenatalul, si ala e venit.parerea mea

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ADRYY, deci, chiar daca ai fost in medical....ultimile 12 luni se iau in considerare, acestea pot include concediu de odihna, concediu medical, concediu prenatal....12 luni pana la data nasterii

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

75% din veniturile nete? se calculeaza si luna in care am fost in prenatal? sau in concediu medical? ce inseamna la oamenii astia venituri profesionale?
boc zicea de venit net...nu mai inteleg nimic

33 cu elena alexandra

da 75 la suta din net .......si se calc pe ultimele 12 luni

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza35+ mihai

aditza chiar daca veniturile sunt provenite din medical? sau din prenatal?asta nu mi-e clar. Ca venituri profesionale par a fi baza impozabila si din cate stiu eu medicalele nu se impoziteaza. Sau deja ma tampesc?

33 cu elena alexandra

da iubita nu conteaza ...de camd nasti se cal pe 12 luni in urma indiferent ca ai avut medical , ca ai avut prenatal sau co fara plata

aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaG

Fetelor care ati fost pe faza: un an ala e pana implineste un an copilul sau e un an de CIC? adica daca imi pastrez toate cele 126 (cate or fi)de zile de concediu de maternitate pentru dupa ce nasc, pot sa stau apoi inca un an cu bb?

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

cand face copilul un an

aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Pentru mine, una, e f bine ca eu oricum intru la 600, iar daca as lua 75% as avea sub 600...asa ca mare e minunea ta Doamne! La ce ghinionista sunt eu ma asteptam sa-mi dea 3 luni,iar dupa ce ma duceam la servici sa se schimbe inapoi pe 2 ani!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Maria nu cred ca conteaza, ca astea se calculeaza pana face copilul 1 an, respectiv 2 ani.

si bine ai venit la Buburuze ca u stiu daca ti-am zis!!!

da, la calcul intra si prenatal si postnatal. (mie mi-a folosit mult la Robert ca in pre si post am luat mai multi bani decat salariu, nu mai stiu exact ce si cum si de ce).

Dupa ce mi-am facut singura pofat de praji..n-am unt in casa!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 34+

Mergi la inceput