Prietene la bine si la greu - 87
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
La multi ani, Laura!
La multi ani, Matei!
La multi ani, Lumi! Sa fii sanatoasa si in anul care vine sa ai parte de mult, mult timp impreuna cu tati si cu Annabelle!
La multi ani, Cezara si Cezar!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
a adormit in mai putin de 5 min, daaarrr cand am pus-o in patut s-a trezit , am luat-o iar in brate la plimbare si am reusit sa o adorm si sa o pun in patut
... acu' astept minunea
da' unde umblati cu toatele? ?
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Buna seara,
Copilul e culcat de la 20.00.
Am vazut si eu,daca nu ma insel, la tv pe puiul lui Monis.
De protest,n-am indraznit sa zic nimic pentru ca masina nu aveam iar Geo fara mine nu sta mai mult de o ora.Le felicit pe cele care s-au mobilizat.
Fetele cu cic2,era o varianta care suna asa:
-400 ron pentru studentele la zi
-600 ron pentru cele care au fost in somaj,somaj tehnic,medicale si cic
-75% pentru restul.
Articolul a fost publicat in perioada in care se vehiculau variantele cu schimbarea indemnizatiei.Mai multe nu stiu.
La multi ani Cezarilor,Lui Matei si Laurei.Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.
La multi ani mami Lumi,sa te bucuri de R si de fetita voastra.Am revenit prieteni cu scaunul de masa si acum papam mult de tot.
De dimineata am incercat ou romanesc:esec total.A mancat 2 felii de paine cu unt si gem de prune.
-pranz(12.30):ciorbita de vacuta cu ceapa,morcov,ardei,brocolli,dovleac,nucsoara,leustean si taitei (el papa cam 230-250 ml)
-desert:1/2 biscuite +1/2 rondea orez
-la 16.00 dovleac copt+unt cand l-am scos din cuptor si putina scortisoara pentru aroma
-la 18.00 - iaurt muller 150 gr.
Laura am uitat sa iti zic zilele trecute cand spuneai ca nu calci:eu sunt maniaca rau cand vine vorba de haine.Le spal pe culori si intotdeauna separat ale noastre,separat ale copilului.
De calcat,nu calc chiloti,ciorapi,dressuri si sutiene.In rest tot e calcat.Nu suprot hainele necalcate.Sunt dusa rau,stiu dar nu am ce face.
De cand am nascut am lasat-o mai moale cu curatenia(adica nu mai spal cadala 3 zile ci la 7,iar pe jos spal o data pe saptamana nu in fiecare zi.).
Am vazut ca inca avem pui bolnavi.Sanatate multa.
Shtephy imi pare rau ca aveti toti 3 varicela.Eu am facut.Sotul nu stie,dar sa speram ca nu vor lua.
Multumim pentru comenturile la poze.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de
George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe
ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ooooo, dar pt mine ar fi parfum sa adoarma la ora 21-22...Sabi are un singur somn pe zi de o ora jumate, maxim doua, si totusi adoarme in jurul orei 23...daca fura 10 min pe seara (ora 18-19) adoarme dupa 12 noaptea ![]() acum merg sa incerc sa o adorm, sper sa si reusesc ![]() Anca, mamica fericita de ![]() |
pai ala de la 7 ar trebui sa fie semnalul ca e gata de somnul de noapte. pam-pam
![](icon_smile_big.gif)
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 pai ala de la 7 ar trebui sa fie semnalul ca e gata de somnul de noapte. pam-pam ![]() ![]() ![]() |
Monisule, probabil asa e , doar ca am zis eu bine "fura 10 min" pt ca se intampla doar daca ne intoarcem de pe undeva cu masina, ea adoarme in masina doar cat dureaza drumul, odata ajunsi acasa se trezeste instant
Anca, mamica fericita de
![](copilas.gif)
Ancutza_Bro spune:
Tina nu esti dusa rau, stai linistita ca e ceva firesc, si tine de fiecare persoana in parte...eu de ex nu calc rufele decat inainte de a le imbraca...dupa ce le spal, le impaturesc frumos si le pun in dulap, cand am nevoie sa ma imbrac cu ceva iau, calc, imbrac...simplu... din pacate ne-am nimerit si eu si sotul cam dezordonati, oricat de mult m-as stradui nu reusesc sa am mereu dulapul in ordine, asa ca rufele mele calcate nu ar avea nici o sansa sa ramana asa
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
DORIS_71 spune:
Sunt o .........., am scris o placinta cu diploma ca sa o sterg chiar cand s-o trimit. Mor de ciudaaaaaaaaaaa. Asa ca acum ma limitez doar la MATEI ANDREI
LAURA
LUMI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Pentru sarbatoritii de astazi:
LA MULTI ANI, LAURA!
LA MULTI ANI, MATEI!
Sa cresteti mari, sanatosi (frumosi sunteti deja ), sa aveti parte de multa dragoste si bucurie. MULTI ANI FERICITI SA TRAITI alaturi de parintii vostri dragi.
Lumi draga, nu au astia emoticon cu vioara/pian, ca numai la astea ma pricep sa-ti cant un HAPPY BIRTHDAY din toata inima!
Sa fii iubita si fericita, sa ti se implineasca toate dorintele, si sa te bucuri de printesa si taticul ei ANI MUUULTI SI BUNI!!
dymomo77 spune:
Persoanele care au intre 45 si 60 de ani incep sa ma scoata din sarite. Daca mai aud pe cineva ca pe vremea ei/lui(a se vedea Basescu) CIC era 3 luni si dupa aia copilul la cresa cred ca fac o criza de nervi. Parca sunt obnubilati cu totii. Adica in loc sa se bucure ca fiicele/fii lor stau acasa si le cresc nepotii in liniste, intr-un mediu securizat parca ii apuca ciuda .
Are si al meu sotz o matusica profesoara care in vara cand o fosta studenta a sotzului se plangea ca a fost prima pe judet la titularizare si e suplinitoare la tara ii tinea teoria navetei pe care a facut-o ea in tinerete. Adik pe principul daca eu m-am chinuit tie de ce sa iti fie bine. Chiar ma depaseste.
Scuze ca sunt oftopic dar trebuia sa ma descarc cumva... ca de cand cu ordonantele astora numai asta aud de la "matusicile" din jur.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut