Prietene la bine si la greu - 87

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ancutza eu nu calc cand am nevoie pentru ce mi se pare mai usor sa le tin pregatite in dulap,sa ma imbrac si sa plec.In dulapuri am ordine pentru ca nu umblu decat eu in ele.Sotul are la indemana maiourile si pijamalele pe care si le mai ia si singur.Dezordine,cred ca la mine e in dulapul meu la baieti e curat mereu.
Eu calc cand doarme Geo asa ca n-am sanse sa fac ceva cand e treaz.
Monis ieri a papat Geo ciorbica de perisoare cu carne de pui.Au fost divine.Am fiert carnea si am tocat-o cu choperul,am amestecat-o cu o lingura orez si un galbenus..Mersi de pontul cu carnea tocata proaspata=nociva.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!

MATEI ANDREI!

LAURA!

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Ma enerveaza DC-ul asta!!!!
sa continui

LUMI_R! sa fii fericita alaturi de frumoasa ta si de dragul de R!

si bineinteles,
CEZARA SI CEZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !

A adormit si al meu copil pe la ora 21,30 ce e o raritate fiindca noi numai la ora 23-24 era somunul, azi nu stiu ce a avut dar numai in brate a vrut mai toata ziua , foarte marait, si chiar a dormit foarte repede de fiecare data, el inca mai dormie de 2 ori pe zi.
A si o noutate e ca azi de 2 ori s-a lasat de mana mea, (numai o manuta) pret de cateva secunde, cred ca pe la sfarsitul lunii sa isi de-a drumul si el. (asa cred eu, el ...nu stiu).

Ma duc sa ma pun si eu in pat ca azi noapte numai cateva ore am dormit si nu din cauza lui Mihai.

Felicitari viitoarelor mamici.

Va doresc o noapte linistita si va

Mergi la inceput

Andre, daca esti prin preajma, cum se simte Chiara?
Noi am facut pentaximul si Ana are aproape toate efectele secundare scrise in afurisitul de prospect: febra (38,5 and so on), lipsa apetit, diaree, tremurat asociat cu febra, ba a avut si 2 tentative de voma + iritabilitate cu carul.
Tare multa invidie+ pe mine cand vad ca cei mai multi puiuti n-au nici o reactie la vaccin. [v]
Aveti idee ce poate sa insemne asta? Un sistem imunitar prea slab sau ce?
Sunt varza dupa ziua asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Angi te rog eu frumos, mai scoate din "happy birthday"-urile alea, sau ma da un enter intre ele ca s-a labartat pagina rau de tot

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori si mamicilor incercate(Ancutza, Stephy, Raluci, Angi) sper ca nu am uitat pe cineva. Noi am facut Priorix-ul saptamana trecuta si azi la 8 zile o usoara febra. Poate scapam doar cu asta.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Angi, as tinde sa spun ca poate sistemul imunitar e mai bunicel si organismul se lupta mai tare cu vaccinul injectat..
Please, mai sterge din , sau pune spatii intre, ca s-a latit rau pagina

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

...si imi pare rau ca Ana nu se simte bine si are reactii adverse la vaccin, nu stiu a-ti spune daca inseamna ceva sau nu, dar sper sa-i treaca repede

Mergi la inceput

Dymo descarca-te mama acilea, varsa naduful, si eu am ciuda pe astia care incep cu "pe vremea mea..."...am mai spus-o, ne intoarcem la lampa cu gaz si gata, ca sa traim ca pe vremea lor

Mergi la inceput