Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Bluekiddo si eu il recomand tot pe Catalin Haiduc de la Filantropia. Este foarte important sa iti explice cu calm care este situatia, sa iti prezinte optiunile, cu ce riscuri te confrunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

buna mamici.. eu declar deschis ca am parte de cele mai negre sarbatori din viata mea.. nu ma pot opri din plans partea dureroasa este ca motivul este o sarcina adica sunt insarcinata si nu ma asteapta nimic bun.. am foat azi sa fac intrerupere si medicul a refuzat.. uter retrovers cicatricea uterina de la cezariana arata urat ar peretele este foarte subtire si se pare ca acolo se vede si un fel de punga culichid..verdictul : sunt ceva sanse ca totul sa mearga bine dar sunt sanse mari sa imi dea o gaura in uter si sa trebuiasca scos... pe de alta parte tinerea sarcinii este periculoasa, uterul poate ceda, dar medicul nu a stat sa imi explice riscurile, ce se intampla daca uterul cedeaza cand sarcina este destul de mare... in momentul de fata habar nu am ce imi rezerva viitorul.. stiu doar casarcina asta m-ar tintui la pat, nu as mai putea sa imi tin fata in brate, sa ma joc cu ea, sa ii fac baie si ar necesita multe vizite la spital penru care nu am bani, plus bani pentru nastere, bani pentru copil.. si nu ii am.... maine o sa ma duc si la filantropia sa vad ce spune si doctora mea desi presimt ca iar ma astepta un sir de critici si morala ca am avut incredere in prezervativ...la cum vad eu lucrurile acum tind sa cred ca cea mai buna varianta este sa semnez ca imi asum riscul sa raman fara uter..in locul riscului de a pune si viata mea si a viitorului copil in pericol.. sau a ne condamna pe totisa traim in mizerie... asa speram sa am cele mai frumoase sarbatori si dupa ce trec ele sa incep iar sa imi caut de lucru... acum nu mai stiu ce sa sper... ma gandesc. daca refuza si la filantropia sa-mi faca intreruperea de sarcina si cedeaza uterul cand copil este maricel, ce sanse mai avem??

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Cu riscul ca ma vei uri toata viata ta da-mi trei minute .Nu dau sfaturi,nu ma pun in locul tau ,nu dau solutii.
1.cand apare un copil INTOTDEAUNA Dumnezeu are grija de el si nu-l lasa sa se chinuie.
2.gandeste-te la aceasta sarcina ca la ceva frumos incearca sa faci abstractie de dezavantaje(daca vei pastra sarcina te vei invinovati mai tarziu ca ai gandit asa si nu esti genul de om care sa o faca)
3.fii curajoasa si optimista.fa-o pentru copilasii tai ...cel din burta si cel de afara.
4.gandeste-te ce viata minunata veti avea cu doi copii apropiati ca varsta si ce copilarie minunata vor avea ei.
5.NU RENUNTA LA SARCINA !!!!sunt o gramada de alte femei care au prbl cu uterul, care au probleme de alt gen sau mai rau ca mine care nu pot ramane gravide natural.Ia totul ca pe un dar si increde-te doar in tine.Medicii de multe ori au gresit, au dat verdicte aiurea sau invers au asigurat ca totul e ok si au fost tragedii.Ai incredere doar in tine si in Dumnezeu care te intareste.Iti tin pumnii si sa dea Domnul sa faci cea mai buna alegere.O imbratisare calda de tot de la o femeie care ar da orice sa ramana gravida natural si sa mai aiba copii.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia, anca, andra din partea mea puteti sa nu le mai dati deloc noaptea, eu doar spuneam ca nu sunt de acord cu asta
ivan a mancat pana la 2 ani noaptea si nu e nici obez, nu are nici carii, a dormit cu mine doar , acum doarme singur si e foarte independent, am dormit amandoi doi ani cu lumina aprinsa, acum si.o stinge singur , eu insa dorm cu ea aprinsa in continuare
asa ca ma lasa rece ce zic "unele" carti, normal tot parerea mea, fara suparare

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna seara!
n-am somn la ora asta si am intrat sa mai recuperez din urma.Noi am fost plecati la mangalia cateva zile si desi ne-am intors de 2 zile, abia azi am terminat de desfacut bagajele iar acum m-am apucat sa fac putina curatenie pt sarbatori.

ella ce frumos ai scris mai sus. Multa intelepciune ii doresc si eu lui Carmen pt a lua decizia corecta.
Fetelor am intrat pe mailul comun sa vad pozici si nu reusesc sa le vad mari cum erau inainte si sa las comentarii. Parca scrisese si andra ceva referitor la problema sta
Oanka mai primesti urari si azi??? La multi ani!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de comorile tale!
Gestul Oanei m-a lasat fara cuvinte!! Va admir tare mult pe amandoua!
Am vazut ca se discuta despre mancatul noaptea.Theo si acum se trezeste o data pe noapte si daca nu ii dau tzitzi nu se culca la loc. Suge cu spor vreo 5 minute apoi ii da drumul, se intoarce tacticos pe burtica (doar in pozitia asta doarme)si somn de voie.

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ellanik - foarte frumos spus! Geo cel simpatic ce mai face? mai povesteste-ne despre el ca tare frumos le zici!

In sfarsit fetelor am reusit sa-mi recuperez datele din laptopul stricat Din pacate multe poze lipsesc...sper sa reusesc sa le recuperez pe toate ca altfel nu mai am de unde

DAYANARA - sa stii ca am reusit sa ma tin de promisiune si cu 3 luni intarziere am postat in sfarsit pozele cu mine cu parul lung (mai lung ca acum adica) si cu ochii albastri.

Si ptr ca tot vine Craciunul si sunt in linie cu tema de sezon, am pus si 2 poze cu mine in rol de Craciunita ptr copii colegilor mei de servici si chiar si ptr ei

Gasiti pozele in linkul de mai jos :

http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/RickyByNafi?authkey=Gv1sRgCMKDx_jo44LDjwE#

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Intotdeauna am urat expozitiile auto.In primul rand ca aduc numai prototipuri si apoi preturile care te sperie.De ce oare fac "dizainarii "masini pe care oricum nu le pun in vanzare.tot masina clasica cu volan si patru roti e la magazin.Ca are stergatoare cu sclipci si scaune incalzite de jos in sus si jet de caldura inspre urechi....zau daca ma incalzeste.Tot la aceeasi destinatie ajungi.
In aceeasi tema cu cele spuse mai sus zau daca nu-s furioasa pe euromaterna...maternitatea unde am nascut.cred ca mi-au schimbat copilul la nastere.eu cerusem prototipul si ei mi-au dat un copil de serie: face pipi in pampers, la 9 luni nu scrie niciun cuvant, nu stie sa socoteasca si nici macar o limba straina nu stie .de sculat noaptea pt tzitzi nu mai spun.Asta al meu se scoala de vreo 2 ori.Nu i-ar fi rusine .Ditamaia galiganul de 9 luni sa ma traga atata de tzitzi?Am incercat doua nopti de patrulare militareasca ...el zicea "amma scoate tzata"eu...nimic...faceam pe dura.aveam copil de disciplinat.Pana la urma batalionul disciplinar l-a mancat.Acum se pisa la program si cu jet controlat.Hai invidiati-ma!Mai am un pic si ii scot si mesele de noaptea.Vreo cateva luni.Oricum nu am treburi interesante de facut noaptea.Oricum dupa ce il voi intarca imi va lipsi atingerea obrazului lui pe piele(a lu'ta-su e mai aspra ca doar deh e putoare si nu se rade zilnic...oare trebuie sa-l disciplinez si pe asta batran???) .Dilema mea este: sa-l invat sa se inscrie la cuvant cand vrea sa-mi vorbeasca sau sa-si faca o programare???Penbtru cand va fi mai mare adica peste vreo 2-3 luni nu acum.Programarea sa o faca online sau pe coala A4?

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna fetelor...

ca tarziu cei drept...dar noi tot va servim cu o feliuta de tiramisu-super gustos, merge si la ora asta, care e facut de minee---in cinstea printesei mele ASTEROPI care e fetita mare de acum..9 LUNITE...

multumim f mult pt urarim, vi le intoarcem inzecit si insotite de mii de pupici

LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI si sarbatoritilor de azi, vb lui Corimami.."colegilor"...sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii asa cum a-ti facut-o si pana acum.

noi ne-am distrat pe cinstea azi...am impodobit bradutul cu nasica ,am alergat prin toata casa cu premergatorul chiuind ...a fost asa bucuroasa cu atata lume in casa(au mai venit si alte fete)...a fost fata mea toata un zambet si voie buna...si mami ei o sorbea din ochi la fiecare mutrita pe care o facea si fiecare chiot scos...la um moment dat mai avea putin si se baga in cutia cu globuri..i-am dat si ei unul...si era cea mai fericita, daca nu la intors pe toate partile si dupa s-a apucat sa-l moscciofleasca

va pupicim si va dorim multa sanatate la toate si in special iepurasilor bolnaviori

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Nafi,din categoria "ce ispravi a mai facut dl Geo"marturisesc:
nebunii cuc carul dar si o multime de lucruri faine: face caca DOAR la olita si cere sa faca iar daca nu suntem acasa asteapta pana ajungem si cand intram pe usa zice 'caca'.Ce conteaza ca nu zice mama????Baga cate un ma din cand in cand dar asta poate fi de la Masa,mare,Mara,macara,malamut,masochist,matroana,mastodont.deci nu ma bazez pe el ca ma striga.Se joaca cu masinutele pe covor,umbla la sertare si imi scote tot de acolo.Mai nou se ocupa de scuturat:totce prinde despacheteaza si scutura.Cablurile sunt preferatele lui si acum i-a pus ta-su un sarpe luminos pt divertisemnt.I-a dat target pana luni sa il atinga ca nu e pus la f mare inaltime.La cat tzopiae sigur face vreo boroboatza si cine stie ce imi mai strica.Dar ce conteaza???cand va creste,va fi ordine la noi in casa,va fi liniste,eu ma voi plictisi si ce trista voi fi ca a crescut asa repede.
A invatat sa arate unde e ceasul si mai zice si cate un tic arata unde sunt ochii la jucarii,bate din palme dar nu normal ci ca o baba care isi tine mainile impreunate in poala,fuge cu oala plina de kaka si rade cand varsa,isi tine lingurita si si-o baga in ochi,intra in sacul de jucarii si scoate tot de acolo...chestii de copii....dar de saptamana viitoare ma pun pe el sa invete codul civil.Parol.
Meniuri :
dimi = toate fructele(ii place sucul de rodie mult) cu biscuiti,cereale cu stafide,caise uscate si inmuiate,migdale
pranz=ciulama cu curcan si ciuperci si mamaliga,ciorbica de vacuta,budinca din paste curcan branzica si galbenus(e bestiala) ,tocanita de cartofi si ardei copti si am mancat si noi,somon la gratar cu soso de iaurt si castravete,etc etc
cina=branzica cu iaurt si masline e in top, sau cu marar sau cu ardei,banana cu gris,banana cu lamaie a la Miria,paste cu mozarella,etc

In principiu mananca orice ii dau dar musai cu iaurt.
Va pup pe toate!

Bluekidoo daca pastrezi bebicul si faci baiat iti promit ca iti trimit toate hainutele de la Geo(si crede-ma ca am o groaza si-s ca noi)Hai cu bebele!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

BLUEKIDDO imi pare rau pt "necazul" care ti s-a intamplat...imi pare rau ca te chinui sufleteste asa tare...
e de inteles ca iti e teama, pt ca ai fost speriata prea tare de dr..auzi si critica..mama lor de tampiti
eu onteleg din ce ai scris tu ca e f periculos dar totusi nu cred ca ar fi bine sa faci un avort acum in apropierea Craciunului...micul sufletel care creste acolo in burtica ta e un dar de la Dumnezeu...asa a vrut El sa se intample, sa va harazeasca viata si cu un alt bebe....nu sunt eu cea care sa pot sfatui pe cineva in asemenea situatie, dar totusi gandeste-te bine ....eu cred ca , cu ajutorul celui de sus totul va fi bine....
sunt cu gandul alaturi de tine si sper din suflet ca Domnul te va ajuta sa iei decizia corecta

BRIZA eu ii dau fetei mele biscuiti NUTRICIA ...nu stiu daca se gasesc la noi....e un succes total...ii papa fiimea cu pofta si a invatat sa si mestece daca rupe vreo buc mai mare...o inmoaie in gurita si dupa incearca sa o mestece...e asa haioasa
intradevar ca sunt cu ochii pe ea sa nu cumva sa se inece...

ma cam intors pe dos vestea asta de la carmen, pt ca intradevar e o decizie f greu de luat:(((

Mergi la inceput

hai mai ANDRA...daca stiam..te invitam la o pizza...ca noi am servit mai devreme...hai fata..pune mana si papa...ca o sa ti diete dupa 40-50 de ani la greu...lasa ca berbeti-tu te place si te iubeste oricum
si apropo de rondelele alea de orez expandat...i-am dat si eu piticei..si s-a inecat:((..tare rau m-am periat , in clipa urm erau la gunoi...la noi biscuiuti sunt super ok.

Mergi la inceput