Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
greenfrog spune:
Anca, multumim pentru cafea!
Eu o accept ca si azi noapte m-am trezit de multe ori! Ella ai exprimat foarte frumos ceea ce gandesc si eu, o operatie pentru bluekiddo inteleg ca ar insemna imposibilitatea de a mai avea copii. Eu cred ca un doctor bun ar incerca in primul rand sa aiba grija de mama si de copil si doar in cazuri extreme ar lua decizia de intrerupere de sarcina.
Fetelor eu as asculta niste colinde dar vad ca nu le mai gasesc in calculator. Mi s-a facut dor de miros de cozonac in casa si colinde!
Ella tu ai cumva reteta de cozonac pentru masina de paine?
irinabobe spune:
bluekidoo incearca la dr pirvu de la elias. fa-ti o programare la clinica privata si discta cu el. eu am rezolvat o problema de genul asta cand am pierdut prima sarcina, iar primul chiuretaj de la municipal a fost incomplet si a mai fost necesar unul imediat...este un medic bun.
Erina spune:
Buna!
Draga Carmen, am intrat sa iti scriu ca sunt cu gindul alaturi de tine si sper ca totul sa fie bine pentru voi
.
Fiecare persoana e unica si simte, gindeste diferit, isi cunoaste istoria medicala si riscurile care pot aparea. Aici e loc doar pentru subiectivismul tau.
Iti doresc sa gasesti un medic foarte bun care sa evalueze corect situatia si sa te sfatuiasca in consecinta.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
buna dimineata...multumim de casfeluta,va servim si noi cu una daca mai doriti....
la multe lunite David multa sanatate si voiosie...
la multi ani annya9 sa fi fericita si iubita de toti cei dragi tie
si noi ascultam colinde zilnic...asa simtim ca vin sarbatorile ca zapada deloc...:(
am adormit-o pe adelina si merg la treburile zilnice...
o zi buna va urez si spor la treburi 
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
Erina spune:
Multumim din suflet pentru urarile pentru David al meu![flo]
La multi ani Annya
Sa ai parte numai de fericire si o viata frumoasa plina de impliniri!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
cristina30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Intotdeauna am urat expozitiile auto.In primul rand ca aduc numai prototipuri si apoi preturile care te sperie.De ce oare fac "dizainarii "masini pe care oricum nu le pun in vanzare.tot masina clasica cu volan si patru roti e la magazin.Ca are stergatoare cu sclipci si scaune incalzite de jos in sus si jet de caldura inspre urechi....zau daca ma incalzeste.Tot la aceeasi destinatie ajungi. In aceeasi tema cu cele spuse mai sus zau daca nu-s furioasa pe euromaterna...maternitatea unde am nascut.cred ca mi-au schimbat copilul la nastere.eu cerusem prototipul si ei mi-au dat un copil de serie: face pipi in pampers, la 9 luni nu scrie niciun cuvant, nu stie sa socoteasca si nici macar o limba straina nu stie .de sculat noaptea pt tzitzi nu mai spun.Asta al meu se scoala de vreo 2 ori.Nu i-ar fi rusine .Ditamaia galiganul de 9 luni sa ma traga atata de tzitzi?Am incercat doua nopti de patrulare militareasca ...el zicea "amma scoate tzata"eu...nimic...faceam pe dura.aveam copil de disciplinat.Pana la urma batalionul disciplinar l-a mancat.Acum se pisa la program si cu jet controlat.Hai invidiati-ma!Mai am un pic si ii scot si mesele de noaptea.Vreo cateva luni.Oricum nu am treburi interesante de facut noaptea.Oricum dupa ce il voi intarca imi va lipsi atingerea obrazului lui pe piele(a lu'ta-su e mai aspra ca doar deh e putoare si nu se rade zilnic...oare trebuie sa-l disciplinez si pe asta batran???) .Dilema mea este: sa-l invat sa se inscrie la cuvant cand vrea sa-mi vorbeasca sau sa-si faca o programare???Penbtru cand va fi mai mare adica peste vreo 2-3 luni nu acum.Programarea sa o faca online sau pe coala A4? Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! ![]() |

Cristina
Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
ellanik spune:
Silvia am retete o groaza pt masina d epaine pe un cd insa reteta de cozonac.....e dubioasa in sensul ca am facut cozonac si nu are legatura cu acel produs.Este o paine mai dulce.O s afac reteta mea si in masina las doar la framantat si crescut.de copt bag la cuptor.
Geo si-a tras 38,9 grade si o tuse de pui de magar.Nu stiu de unde si simt ca innebunesc.Vorba Ancai
sa mai vina gerul ala frate sa mai crape din virusi ca simt ca turbez.
Show time!!!Azi vine dr sa-l vada si sa te tzii urlete ca nu o suporta. desi ea il dragaleste de nu mai poate.Stie copilul ce stie.
Oana de ce fata???
Cristina ce-am facut sa merit atatea flori???![]()
Haida ca m-am imbujorat si sper sa nu fac si eu febra ca moare tati de foame si se umple casa de jeg daca ma pun la pat si eu.
Tzucaturi si adio-uri!!!
Mamica de
George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
sanzi spune:
'Neata! Noi ne-am trezit la 9, Mara a inceput sa se trezeasca tarziu, spre bucuria mea, cel mai devreme se trezeste la 8.30-9.
Ati vorbit de pizza si tiramisu si mor de pofta 

. Am mai vazut si pozele cu pizza facuta de Irene, ce ma fac acum? Slabisem si eu 500 grame saptamana asta...

Nafi, esti foarte frumoasa si cu ochii albastri, iar in costum de Craciunita arati super! 
Ellanik, multa sanatate lui Geo! Sa scrii mai des aici, imi era dor de mesajele tale!
Stefanna, si noi dormim la fel, Mara simte imediat cand ma ridic de langa ea, nu pot sa o las sa doarma singura.
ANNYA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI IMPLINITA, ALATURI DE CEI DRAGI!!
LA MULTE LUNITE, DAVID de Erina! Sanatate si noroc in viata!
babyangel spune:
ANNYA SI DAVID!! SA AVETI PARTE DE O ZI SPECIALA,PLINA DE RASFAT!!!

Silvia uite o reteta superba de cozonac, care nu trebuie framantat 100 de ani:![]()
http://adamache-laura.blogspot.com/2008/03/treccia-russa.html
Anca
In asteptarea
si a 
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
EVAMIKA spune:
Carmen(Bluekido) mergi la mai multi doctori si vezi mai multe pareri.Doctorita mea mi-a spus de cazul unei tipe care a ramas insarcinata cu bebe2 la 4 luni dupa cezariana si a dus la bun sfarsit sarcina chiar dc alti medici nu i-au dat sanse f mari. Dc asa a vrut D-zeu inseamna ca o sa aiba el grija de voi.Dc mai ai nevoie de o parere iti pot da datele de contact ale cabinetului ei. Poate gasesti pe cineva (mama, soacra)sa te ajute cu Tanya.Nu uita ca un copil e o bucurie si multe mame nu vor simtii niciodata aceasta bucurie.Iti doresc intelepciune in a lua cea mai buna decizie.