Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, voi cum mai sunteti? Vad ca Sofi e bine si cu dintii, febra consecutiva 2 nopti la rand si agitatia de acolo au fostOf! Sara e superindragostita de Ionut, un coleg de gradinita, nunmai despre cum il invita la ea si de maritis vorbeste

Multumim de complimente, chiar a fost o serbare reusita, iar costumatia a fost chiar o idee inspirata. Educatoarea a avut-o, imi place de ea, e foarte receptiva la nou, are idei inovatoare, deloc plafonata.

Ioana, noi cum vedem poze?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gaby stiu ca ei sunt cei mai buni, insa as dori o a 3-a opinie .

diseara merg la eco , abia astept sa imi vad mamaruta

Dragos e mai bine, ieri a fost o zi plina de tuse, iar azi s-a rarit tusea, sper sa fie ok pana luni. Insa a inceput si Iulia sa tuseasca putin, am inceput sa ii dai stodal sa nu o afecteze.

o zi buna

mamicie cu burtica, ce mai faceti???se inmultesc mamicile de bebe 2

v-am spus ,cumnata mea a trecut si ea pe clexane , horor, cand ma gandec ca ea trebuie sa si le faca.

raluca, ramo felicitari pt puterea de care dati dovada, sa va intepati singurele , grea e si chestia asta.
eu cred ca as prefera raul decat sa ma injectez, eu sut tare fricoasa de injectii, mai bine prefer o nastere decat o injecie

victo...LA MULTE LUITE, MIHAIATA!!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

FETELOR, MA AJUTATI CU CATEVA PRENUME PT FETITE, SA IMI PSUNETI FIECARE CE VA PLACE???

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

gaby,ioanap,tanimi imi spuneti unde va tundeti pitici?????
vreau sa ii als parul mai mare al Drgaos si nu stiu un frizer bun pt copii??? l-as face eu insa nu as vrea sa il gresesc

cine imi poate recomada un frzer de incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elenuta, mie imi plac amelia , alma, sofie :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, la Alex il tundem pe P. La cine se nimereste liber cind mergem.

GAbi, pe mine ma intrebi de poze? Nu stiu la ce te referi.

Azi a fost serbare. Patrick era tare suparat ca fusese trezit, nu cred ca dormise f mult, abia l-am retinut la serbare, dar a fost total necooperant. Cind a ajuns Mos Craciun, tare s-a bucurat, a fost primul pe el. Se astepta la cadourile pe care ni le tot spune de 2 luni, f dezamagit a fost cind nu erau alea.. ca au fsot luate cadouri la fel pt toti. I-am spus ca mai vine mosu si acasa asa ca s-a linistit

E cam emotiv baiatul asta al meu. Sper sa ii mai treaca cu virsta, El zice ca i-a fost frica, dar cum de Mos nu i-a fost, inseamna ca a avut emotii, dar nu stia ce sunt alea.

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, la mamica Sarei ma refeream, unde o vad si eu blondaBravo lui P pt serbare! La noi in grupa au fost si copilasi emotionati si care au plans si unul care a stat toata serbarea in baie

Elenaun prenume care sa se potriveasca cu Adriana? Mie imi place Emma, Sofia, Lara, evident Sarasi mai sunt...La fetite chiar sunt multe...Eu daca as mai avea un copil, tot fetita mi-ar placea, dar mi-e clar ca nu ma mai incumet. De-acum vreau sa mai colind lumea cu tati

Va pup, am tras o fula la cumparaturi in Polus, Sara i-a cantat iar Mosului si i-a facut ceva cadou, acum la nani, Pup

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am avut si noi serbarea! am avut un pic emotii, dar spre fericirea noastra istericalele au venit doar dupa ce s-a terminat spectacolul..no, ma rog..
una peste alta a fost bine, a cantat, si-a spus frumos poeziile-una in engl, una in romana..n-a plans cd a venit Mosu ;) chiar a vb cu el :)..bine, s-a fatait un pic pe scaun, a picat o data..s-a mai apucat sa stranga ceva stelute care erau pe jos..s-a imbuibat cu bomboane milka si ciocolata kinder si sucuri..na, dc acasa nu prea primeste, la petreceri baga de se sparge si nu ne intelegem asupra limitei

elena, multumim ca ti-ai adus aminte de noi Mitza a stat el ce-a stat la serbarea lu fra-su, a mai comentat pe acolo..a facut un kk mare si apoi s-a culcat

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Gabi, pusese Elenuta intr-un mesaj pozele de la ziua lui Alees. Acolo apare sexy- mama-blonda

Mergi la inceput

Elenuta, eu voiam sa ii pun Emma, daca ar fi fost fetita P.
Mi se par frumoase: Alexandra, Ioana (chiar daca e numele meu mi se pare frumos), Catrinel, Ania.

Mergi la inceput