Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-am poze pe hi5, nu le poti vedea acolo?

eu tare suparata, ieri ne-a desfundat cica canal;ele, a zis ca e normal ca avea o picatura de sange in coltul ochisorului, dar tot sangereaza incontinuu.nu mult, dar nu mi se pare normal, doar daca ai perforat ceva are voie sa sangereze.plus ca de atunci stranuta incontinu, e tare infundat, isi freaca ochiul non-stop si are si o diaree de toata minunea...nu stiu ce poate fi.o s-o sun pe Campena intr-o ora mai rezonabila...atat de noi, tare amarata sunt, n-am chef de nimic, cand il vad, mi se rupe sufletul:((

sa aveti o zi frumoasa, La multi ani tuturor sarbatoritilor si serbari reusite la gradinari!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Meli, nu mi se pare normal nici mie ce i se intampla lui DavidDeci lui i-a fost infundat canalul? La noi, nu, dar sondarea oricum i-au facut-o si sa vezi acolo urlete. Azi noapte a facut din nou febra, facuse si noaptea trecuta 38,8, nu stiu ce o fi, nu sunt semne de raceala, nu stiu daca pot fi dintii, dureri are, groaznice, nici nu ma mai lasa sa o ating, azi noapte a fost cosmar pana a adormit, a plans si s-a zbatut continuuNoi am fost in clinica pe la 9 jumate, poate tu ai fost la prima ora

Din ciclul una calda, una rece, Sara s-a descurcat de minune la serbare, copiii au fost foarte dezinvolti, Mosul reusit, o serbare minunata. Sara a spus frumos poezia, nu a avut nicio inhibitie, doar eu am dat-o in bara cu aparatul, asa ca momentul nu l-am imortalizat, a cantat frumos, s-a laudat Mosului ca doarme singura in camera ei si ca are o surioara frumoasa, intr-un cuvant, ne-a facut tare mandri. Am primit si un aranjament superb de Craciun confectionat de ei.

Azi ma doare spate de mor, abia ma misc. Varsta, Dom'le....Pa! O zi frumoasa!

Ioana, cat ma bucur pentru prietena ta. Si eu am fost alt om acasa!

Ioana, felicitari lui Alees pt primii pasi, ma bucur ca ati avut asa aniversari reusite!

Andreea, am vazut multa distractie si cadouri super si la voi! De-acum numai intr-o petrecere o sa o tineti, cardurile sa va tina

Si poze de la serbare daca doriti:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim frumos de urari....

Ioana, la multi ani si pt tatal tau... felicitari pt piticul frumos si umblaret...

meli, uf imi pare rau de mititelul tau...nu poti vorbi cu dr? pt linistea ta...

gabi, superba craciunita ta...si ce frumusei au fost toti imbracati asa... frumoase amintiri...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Si lui Bogdan i s-a desfundat canalul pe cand avea 3 luni , a fost cel mai horror moment din viata mea. Totul s-a intamplat la urgente la Oftamologie si l-au tinut inauntru vreo 10-15 min uralnd continuu, fara pauza. In fine, numai eu stiu cum am rezistat sa stau la usa sa nu intru peste ei...dar stiu ca la final n-am avut probleme cu sangerare sau alte simptiome. Doar ca a mai fost incarcat ochiul cam o saptamana , pana am terminat tratamentul cu antibiotic si intr-un final s-a curatat de tot.
Multa sanatate piciului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

cisidan, ce iti facebebita??? bogdan cum sta cu bolile???

meli putere multa mami si sanatate puiului

gaby frumoasa serbarea si costumatia
a cui a fost ideea, sa ii imbracati in mosuleti???

alex ce mare domnisoara ai
LA MULTI ANI!!! LUI C
ce mai faci???

ioana ce ma bucur pt prietena ta, sa creasca mare puiul si sanatos

anca cand ne mai prezinti flacaul???

ioana sara chiarte prinde ff bine noua culoare al par , imi place mmult

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

despre noi ce sa va spun, Iulia e la fel, nicio schimbare in bien cu ortezele
iar lui Dragos a oinceput sa ii curga nasucul si marti avem serbarea

meli dorim pozici noi cu david si timeea....pe hi5 nu ai mai postat demult , sau pune pe facebook
ce a spus Camprean???

ralu

ce frumos ar fi, sa fie atata zapada de Craciun

adriana imi trimiti te rog si mie lista de preturi cu calendarele

noapte buna dragele mele

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI cand i-au dilatat si la sara canalele nu ne-am batut de asemenea problema ca si avoastra..sper sa fie bine.a fost dc?

ELENA mersi mult....cu siguranta v-a fi bine dr4agos pana la serbare

GABY f frumosi copilasii..si felicitari sarei pt poezie si pt conversatia cu mosul..frumoasa gradi aveti.si frumoasa familie sunteti...

ANDREEA mersi mult de urare

SI noi am avut azi serbare.toti au fost albi,albi cu argintiu ca si fulgii de nea.SARA fost f frumoasa,s-a implicat sotia lui taica-meo in tot ce-a tinut costumatie...a cumparat,facut rost...cusut,imbracat,aranjat....a spus poezia loa microfon dar cu ceva emotii si cu ochii tot timpulo pe educatoare.au cantat si in engleza destul de mult...si la sf i-au dansat mosului pe un cantec mai rock de craciun...au fost mortali..ALEES absentat total,dormind.in seara asta si-a dat drumul de-abinelea,a facut o gramada de ture prin casa iar eu dupa el sa nu cada.

SUCCES CELOR CARE MAI AVETI SERBARE,SA SPUNETI TARE SI FRUMOS POEZIILE SA VA AUDA MOSUL SI SA VA ADUCA CELE MAI FRUMOASE CADOURI.....SOMN USOR LA TOATA LUMEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!

Felicitari gradinarilor care au facut super reprezentatii la serbari!

Noi abia vineri vom avea serbarea, ieri am cumparat cadourile pt copilasi (ceva extra pe linga ce primesc de la cresa). Azi a fost "mosul" la cumparaturi pentru copilasii colegilor de serviciu...petrecerea va fi tot vineri....deci ne asteapta citeva zile "grele" pline de cadouri...numai sa demonstreze stefan ca le merita...deocamdata azi e pedepsit...din nou :(

seara frumoasa si sanatate multa bolnaviorilor!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

fetelor, imi recomandati un ortoped bun pt Iulia, in Cluj , inafara de Vasilescu si Ordeanu.....mutumesc

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, ei sunt cei mai buni, pt Vasileasca stiu ca vin din toata TransilvaniaNu suporta Iulia ortezele?Of, dragii de voi!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput