Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Am uitat sa va scriu ca Andrei are 3200g si 52 cm.Amandoi sunt bine!!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) +16 de

Evolutia lui Eric

BINE AI VENIT PE LUME, ANDREI!!!

SA CRESTI MARE SI NAZDRAVAN, SA ITI IUBESTI FAMILIA IN CARE AI INTRAT , SA FI SANATOS SI SA AI O VIATA MINUNATA

FELICITARI RALUCA PT MICUL PUISOR!!!!!

P.S mersi de sms si abia aste[pt sa il vad , acum imi vine in minte nasterea Dianei

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana Ioana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bine ai venit Andrei!! Felcitari Diana!!! Esti o mamica tare curajoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca.b multumesc pentru ajutor.
astept pm cand ai vreme
alexandra astept mesaj si de la tine cand poti

Bine ai venit Andrei! Felcitari mamica Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

BINE AI VENIT PRINTRE NOI ANDREI. SA CRESTI MARE SI SANATOS ALATURI DE FRUMOASA FAMILIE IN CARE AI INTRAT! FELICITARI MAMICO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari Raluca! bine ai venit pe lume bebe Andrei!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca.b multumesc de informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR....NOUL AN SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI,SANATATE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE SI MULTE IMPLINIRI SI BUCURII.n-am mai reusit sa intru de ceva vreme.

LA MULTI ANI SI STEFANEILOR..scuzati intarzierea.sa cresteti mari si sanatosi.

FELICITARI DIANA..BINE AI VENIT PE LUME BB ANDREI,SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA FI FERICIT...

MAGDA...ce mare s-a facut VICTORAS...parca tot micut il vad in parc aici in grigorescu.

ELENA mult curaj pe mai departe...te-ai hotarat cu numele pana la urma?

MELI distractie super faina...si succes cu masina,sa ajungeti cu bine..cu cine lasati copii?

IOANA cum a fost in club?

NOI suntem bine.alees e putin racit,dar nesemnificativ fata de virusii adusi de la gradi.maine avem vaccinul de un an,care s-a tot amanat din cauza bolilor.umblam de numa prin toata casa,numa pe unde nu-i voie e.gen wc,dulap cu oale,tigai..gunoi..SARA asteapta gradi,dar am spus ca o mai tin pana luni.macar acasa am vazut-o mancand,ca la gradi nu stiu ce-a mancat ea,ca era tare palida si slabise.acuma s-a pus pe picioare..poate incepe din nou.noi de rev am fost la NICO..a fost f bine,piticii s-au simtit nemaipomenit.au rezistat pana la 2 nopatea si ar mai fi stat daca nu-i culcam..alees pe la 12 fara a cazut rupt..

v-am pupat...noapte buna..

GABY f faine pozele...superbe fetele tale..noi ma ratat atelierul lui mosul..ca eram tare bolnavi.dar ieri am fost prin polus putin cu sara si am mancat in sania lui mosul o inghetata si am admirat lucrusoarele facute de copii.mi-am adus mainte de sara,ca a fost premiata...FELICITARI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI RALUCAAAAAAAA!!!!!!!! BUN VENIT PRINTISOR ANDREI!!!! SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI FRUMOS DE LA VIATA!!! MAMI, SA FITI FERICITI TOTI 4!!!!

n-am mai scris demult, noi cu pb...adica eric...are o otita seroasa(adica cu puroi)...suntem pe antibiotic...al 3-lea la rand...maine avem control...am avut niste sarbatori f nasoale...uf, nici nu vreau sa-mi amintesc...cam asta e...

va pup!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Andreea! Sanatate lui Eric! Eu am numai cuvinte de lauda pt dr. Mihut! Pacat ca e f aglomerat

Raluca, bun venit pe lume puiului Andrei! Vezi ca pana la urma a fost bine? Ca mult ai tras si tu! Felicitari din suflet!

Ramo, burtica ta cum e?

Diana, a fost super la Aqualand-ul din Deva, e nou deschis si e comparabil cu cele din afara. Minunat pt noi, de-acum iesirile la Deva vor fi si pt balaceala, evident ca Sara a adorat si noi la fel!

Diana, felicitari pt printesele taleTu de ce nu mai vii pe aici?

Elena imi pare nespus de rau pt problemele cu ortezele, nici nu stiu ce sa mai zic, decat rabdare si putere

Ioana, cum a trecut anul asta? Deja Alees are 1 an, Sofi vine vertiginos din urma, wow...

Altfel, noi, am petrecut frumos de Revelion, am dansat toata noaptea si ne-am simtit excelent la un local din Cluj cu gasca de prieteni. Pana la 21.00 a fost petrecerea dedicata fetelor cu tort si sampanie si muzica, pizza si distractie, dupa care ele au ramas cu Mihaela si noi am plecat la restaurant. A doua zi la DEva, am continuat distractia.
Sofi face progrese uimitoare pe zi ce trece, intelege si spune tot mai multe, se pregateste de mers, a aparut si ea in revista Mami, ca un cadou al lui mami pt fetita ei dulce.
Sara merge de maine la gradi si isi serbeaza ziua de nume cu colegii.

Va sarut si numai bine tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

La Multi Ani! Sara Ioana,Alexia Ioana, Ioana mami Patrick, Ioana mami Sara,si tuturor care poarta acest nume. Va dorim multa sanatate si bucurii pentru pitici si pentru mamici

Mergi la inceput