Gravidutze si mamici de Cluj - 168
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana13 spune:
Magda, multumesc de urari!
Si fetelor de pe facebook (mare inventie... am cam migrat acolo multe... 
Gabriela77 spune:
La Multi Ani Ioanelor si Ionutilor! Si noi am iesit cu Sara in oras si ne-am cam facut de cap...atatia bani am cheltuit de cand e tati in concediu
Multumim de urari si va pupam pe obrajiori!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
dariandra spune:
LA MULTI ANI, SA FITI SANATOASE, FERICITE ALATURI DE PUIUTII DRAGI, IUBITE SI MINUNATE!
Noi suntem bine, am petrecut Revelionul la Campulung la bunici. Ne-am dat cu sania, Daria a fost foarte incantata de obiceiurile din zona.Totul a fost minunat si uite ca am revenit pe baricade, la gradinita si servici.
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONUTILOR!
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!! TUTUROR CARE POARTA NUMELE SF. IOAN!!!

ELENA, BINE AI VENIT PE LUME!!! CHIAR DACA ESTI MARISOARA, ITI DORESC SA AI O VIATA MINUNATA SI PINA DE SUCCESE

frumos nume ti-a ales mami, nu l-am mai auzit folosit la fetite 
gaby, sa va fie de bien iesirea la deva si ziua care ati petrecut-o azi
nu fi necajita, banii cum vin asa se si duc, important e ca sunteti fericiti si aveti o familie minunata 

nopate buan dragele mele
meli, oare cum ati calatorit???ati ajuns cu bine???
distractoie faina pe mai departe
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adriana Ioana 26+
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Elenauta, despre ce Elena vorbesti? Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
elena, fetita dianei, mami de irina
Adriana Ioana 26+
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dpop Salutare fete dragi La Multi Ani! tuturor A trecut ceva vreme de cand n-am mai dat pe aici. Imntre timp Irina are o surioara, Elena, de 7 luni si ceva. Si cum a crescut destul de mare, am ramas cu o cutie de galactogil din care am luat numai o lingura, si o cutie de lapte topfer (lactana 1) din care a ramas o punga nedesfacuta. Daca vreuna din voi are nevoie de ele, va rog sa-mi dati un mail pe dianapop [at] gmail. Va pup azi sigur e ziua cuiva La Multi Ani ! |
IOANA P, CRED CA AI SARIT PESTE ACEST MEASJ

Adriana Ioana 26+
Ioana13 spune:
Elenuta, corect.
Diana, felicitari pt dubla mama de fetite! Niste poze ai pe undeva, ca nu am ma vazut-o pe frumoasa de Irina... de nu stiu cind?

Patrick Alexandru (01.06.2007)
Stefan (13.01.2008)