Gravidutze si mamici de Cluj - 168

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ciao fetelor,

Nu am mai intrat sa va scriu demult,dar de cate ori am timp va mai citesc.
Nu prea am timp sa scriu prea multe,dar am intrat sa va urez din suflet tuturor Sarbatori fericite si sa va aduca mosul sanatate,fericire si tot ce va doriti!
Si daca nu mai intru pana la anul ,va doresc un An nou plin de bucrii si impliniri si sa fie mai bun ca acesta!!
Va imbratisez pe toate si pe toti copilasii!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) +12 de

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LILLY iti plac pozele noastre?nici eu nu stiu daca am mai vazut semnatura ta.felicitari.sa fie intr-un ceas bun.

ELENA felicitari pt prima serbare..f frumosi copii.dar ai tai nemaipomeniti.sanatate iuliei,tin pumnii sa scapati odata.

MELI mai face timeea balet?chiar vroiam sa te intreb.pune-ne poze de la serbare.eu nu stiu ce-a patit atunci sara cu plansul ala.de-atunci numai vrea sa auda de balet.a zis la un moment dat ca nu i-a palcut tanti cu ochelari,aia care se ocupa pe-acolo.nu stiu de ce.mai vroiam sa-ti spun ca tatal sarei spune ca te stie,ca ati fi facut karate impreuna.asa-i?

NOI BOLNAVIORI..ALEES cu bronsiolita si inceput de otita...azi parca i-a fost mai bine..dar mananca asa prost..abia il prostesc cu cate ceva.si i-a dat dc ceva prafuri care trebe sa le i-a cu mancare.si nu stiu cum reusesc..sunt f amare,si daca tot nu papa..

ESTE ATELIERUL; LUI MOSUL LA POLUS?OARE MAI E SI MAINE?TARE NE-AM DUCE SI NOI PUTIN...CU SARA MAI ALES..SOMN USOR LA TOATA LUMEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

dificila viata asta, uneori

colac peste pupaza la C i s-a terminat bateria la tel si nu am reusit sa vb deloc , au stat 3 ore fara sa stiu nimik de ei , am imbatranit cu 10 ani, deja ii vedeam in tot felul de ipostaze ,Doamne fereste.

4 persoane la urgenta si au stat 3 ore, nu pot crede....cad avem probleme prefer pedi 3 deoarece nu se sta dar acum au intins coarda.

Iulia e ok, mergem pe adrenalina, picurei de nasuc maxitrol, iar pt temperatura panadol cu nurofen la 4 ore iar daca peste 24 ore e a fel mers din nou
nu se mai aude nimik la plamani , ceea ce e bine
acum important e sa nu mai faca temperatura saracuta.

ioana sanatate lui Alees

andreeaFELICITARI!!!!! PT SARCINA
SA AI O SARCINA USOARA, UN BAIETEL SANATOS SI NU TE NECAJI CA NU E FETITA, E MAI BIEN SA FIE DE ACELASI SEX
SA TRECI MAI DES CU CATE O VESTE DESPRE VOI.
poate pana la final i se schimba sexul, cum a patit si Cosmina vecina lui Ioana , vara ta

ne uitam cu Dragos la pozele de la serbare, la care ma intreaba
MAMI,DE CE MOSUL NOSTRU, AVEA FATA DE PALSTIC ????

NOAPTE BUAN TUTUROR

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Ciao fetelor,

Nu am mai intrat sa va scriu demult,dar de cate ori am timp va mai citesc.
Nu prea am timp sa scriu prea multe,dar am intrat sa va urez din suflet tuturor Sarbatori fericite si sa va aduca mosul sanatate,fericire si tot ce va doriti!
Si daca nu mai intru pana la anul ,va doresc un An nou plin de bucrii si impliniri si sa fie mai bun ca acesta!!
Va imbratisez pe toate si pe toti copilasii!!

Andreea , de Eric Sebastian (31 Mai 2008) +12 de

Evolutia lui Eric

Felicitari!!!!
Iar avem sarcini apropiate
Deja stii ca vei avea baietel? Eu sper sa aflu astazi ce e, daca nu, aflu anul viitor.

sara2007 da, mi-au placut pozele.E f buna ideea ca toti copiii sa fie imbracati la fel la serbare

elenuta multa sanatate Iuliei.Cred ca are un virus mai uratel, dar trece.E f important sa-i sufli bine nasul si sa nu se acumuleze secretii in gat care se pot duce apoi la plamani si iar ajungeti inapoi cu boala (asta imi tot spune dr.Campean cand mai mergem pe la ea si ea e adepta maxitrol care la noi functioneaza f bine).
Si Julia mea a avut in vara febra (39.5 - 40) care nu trecea nicicum si era si pe anitibiotic, si dupa vreo 3 zile ne-am dus la urgenta si-au zis sa avem rabdare, ne-am marit putin doza de anitbiotic si apoi a scazut febra cand a cedat infectia din gat

Ieri am avut si noi serbare, nu am poze pe net, dar cand voi avea, o sa vi le arat si voua.Julia nu a stat fara mine pe scena, si la un moment dat m-a trimis in sala ca acolo stau parintii, dar cand a vazut ca am plecat, a bufnit-o plansul.E micuta inca.In rest, a dansat, cantat, a spus si o parte din poezia ei.S-a dus fara frica la mos sa-si primeasca cadoul. Sunt tare mandra de ea
Cana am ajuns noi, se termina serbarea de la grupa mijlocie si-am vazut-o si pe printesa Tiadris

Ma intorc la lucru, ca eu de fapt am venit mai repede sa termin ceva si stau pe forum

Lilly 15+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa avetii parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adriana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Azi plecam in cautarea lui Mos Craciun, la munte. Sper sa nu ploua! SA primiti cadouri frumoase si sa fiti sanatoase cu copiii in frunte!!!Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elenuta foarte faine pozele.
http://picasaweb.google.com/103241809191715619406/SERBAREABRADUTULUIDECRACIUN#5553195645545112466
Tipa asta a locuit langa blocul nostru pana s-a mutat, nu m-asteptam s-o revad in pozele tale, chiar demult n-am luat leg cu ea
Imi pare rau pentru Iulia bolnavioara, sa se faca bine repede, saracuta.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Schimbat si semnatura

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Schimbat semnatura si la mine

Daca nu mai intru zilele urmatoare, va doresc
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Lilly 15+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Wow, ce de gravidutze avem! Felicitari fetelor!!!

Noi acum am terminat de impodobit bradul ...e primul pe care il fac cu Stefan...piciul e in extaz...abia a asteptat sa vina tati acasa sa-l vada si sa se bucure.
Cadourile sunt cumparate (mai putin al meu...cred ca nici anul asta nu se gindeste nimeni la mine, eventual o sa-mi cumpar singura ceva de pus sub brad ). mai am nevoie doar de hirtie de impachetat si de o ora fara "spionel" ca sa pregatesc totul.
miine am program de prajituri si aperitive (asta dupa ora 18...pina atunci sint la servici). sa-mi tineti pumnii sa am rabdare si sa-mi iasa toate
Daca vor fi ok va poftesc pe toate cu colindul, sa le gustati:

sarbatori fericite tutror. si multa celor care mergeti la munte!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput