Gravidutze si mamici de Cluj - 168
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana13 spune:
Sorana, La multi ani!!! Sa cresi mare si sanatoasa, sa ai noroc la bani si baieti buni!!!
anca.b spune:
Elena, imi pare rau sa aud ca e bolnavioara printzesa. la adrenalina nu se mai pune nimic. se face as, goala...si are un miros si un gust super aiurea...cind i-am facut lui stefan a fost pt prima data cind a cerut sa opresc aparatul mai repede...la acc sau la flixotide nu a facut asa...
apoi am facut si eu aerosoli cu adrenalina si am inteles de ce 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
cisi5 spune:
Elena, eu i-am facut aerosoli cu adrenalina lui Bogdan cand facea bronsita si de fiecare data ii puneam si ser fiziologic. Dozele recomandate de medic erau de 1 ml adrenalina si 2 de ser. Dupa doua zile de aerosoli ii scadeam doza la 0.5 adrenalina, respectiv 2.5 ser. Cred ca fiecare medic recomanda altfel dozele.
Multa sanatate Iulie, sa scape repede de episodul asta.
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Sorana! Sa cresti mare si sanatoasa! Sa fii mereu norocoasa si fericita!
Elena, imi pare rau de Iulia, mie mereu mi-au zis de la Pedi 3 sa combin adrenalina cu ser fiziologic
Sanatate multa, am fost si eu cu Sara la medic, nu se aude nimicla plamani, desi azi a tusit mai mult, asa ca doar ceva aerosoli cu ser fiziologic si vitamina c. Sofi a fentat-o iar. Icredibil ce rezistenta e fata asta!Doamne ajuta tot asa sa fie!
V-am pupat, sa fiti cuminti, da?
Lilly, ce trece vremea si la tine, ce va fi bebe?
Ioana, cred ca ar fi frumos si cu un baietel, dar pana si gandul ma oboseste![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
antoni spune:
Elena-si noi am facut intotdeauna adrenalina combinata cu ser.1ml adrenalina si 2 de ser.sanatate multa voua!n-ati incercat cu ventolin? la noi a mers cel mai bine!
Gaby-asa au zis si doi prieteni ai nostri si, uite, cand al doilea avea 5 ani au zis ca viata e prea lejera si au mai facut unul.cica e adevarata familie.hm, nu stiu, never say never, dar eu tot la fel gandesc ca tine, nu stiu ce ar trebui sa se intample sa mai fac inca unul,hihi.tare ar trebui sa ma plictisesc![]()
sa aveti o zi frumoasa fetele cochetele!
si promit ca in curand voi mai pune si poze, poate azi dupa serbarea de la balet a Timeei.pup!
Meli, mami de
Timea si
David
elenuta23 spune:

iar ajungm la urgente , temperatura nu ii scade la IUlia, are 39,2 e prea mult deja de 3 zile tot asa, noapte =zi ea tot plange, e asa de bolnaviara saracuta ,,,,sunt epuizata 
am avut serbare, tare frumos, mult copilasi plangaciosi, dar a fost o serbare reusita, Dragos a spus poezia in bratele mosului, cu toate ac ieri am fost la Polus si nu prea a dorit sa se apropie de el 
http://picasaweb.google.com/103241809191715619406/SERBAREABRADUTULUIDECRACIUN#
sanatate multa 
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
Adriana 17+
antoni spune:
Elena-tare rau imi pare, ce v-a zis medicul ieri cand a fost tati cu ea la urgente?incearca un novocalmin supozitor.sau paracetamol.la noi are efect bun cand panadolul si nurofenul nu actioneaza.important sa scada febra.dar daca sunteti cu febra de 3 zile, poate e mai bine sa mergeti la urgente si sa va vada un medic.multa putere mami!