Fetele din Germania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcis spune:

Eu sunt mamica, fara burtica - cu dorinta de burtica si cu
multumesc pentru complimentsi bun venit.
Si eu ma simt bine in Stgt, dar ma oboseste orasul. Pe König str. e frumos dar si scump. Nu stau central in oras ci cam la 10km - dar ajunge. Si al meu sot e tot cu facutul de bani eu sunt ceea cu salvarea aufschwungului (deci eu cheltuiesc banii)
La tine cum e -
Narcis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

EU sunt , in mai astept sa vina pe lume iubirea mea mica. S eu stau la 10 km de Stuttgart, nu chiar in oras. Poate stam in acelasi oras frumos cu castel renumit . Sau poate ca nu.. Ma bucur ca ai aparut si tu, sa strangem randurile schwaboaicelor. Mai e Babirusa in Leonberg,deci suntem deja 3. Poate punem de vreo intalnire.Chiar azi am vazut ca in Schlossplatz se apuca astia de construit Weinachtsmarktul. Pun iar patinoar. Asa mi-a venit sa ras, rondurile cu flori sunt in plina culoare si ei construiesc deja casute din turat dulce si parinoar. Si in supermatket e deja plin de mosi de ciocolata, turte, globuri si alte minuni...

Laura

Mergi la inceput

Te felicit ptr. Deci va fi un tauras ca mine, sau e cam pe la sfirsitul lui mai si va fi un geaman ? Oricum va fi - sa va fie sanatos si sa va faca numai bucurie.
Leonbergul e la un pas de mine - Sunt foarte des acolo.
Apropos globuri si alte minuni - Am auzit ca Ba-Wü vor sa interzica asa ceva. Nu e de mirare - pe cind cumparam mosi de ciocolata in decembrie sunt demult trecuti de termen ptr. ca stau din August prin depozite.
Putem sa ne intilnim - poate stabilim o intilnire?
Narcis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Mai fetelor, in mod sigur sunt signura romanca de pe insula Sylt, dar macar asa mai in nord nu mai e nimeni? Din Hamburg poate...? Obisnuieste cineva dintre voi sa faca vacante aici, in Sylt?

Eu locuiesc in Hamburg, dar pe insula Sylt n-am fost niciodata.
Hamburgul e un oras frumos, plin de verdeata si parcuri, pacat ca e cam mare umezeala pe aici si e cam departe de Ro... Vrem sa ne mutam mai in sud , dar deocamdata asta e...

Cristina si gemenutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Laura si Narcis mi-ar place sa ne intalnim, astept propuneri.
Vikinga daca mai merg in nord te caut. Mi-a placut Hamburgul, e un oras frumos si foarte viu mai ales noaptea. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Buna fetelor!
Nu stiu cum mi-a scapat subiectul asta pana acum!
Sa ingros si eu un pic randurile romancelor in D: stau la 20 km la sud de Bonn, intr-un orasel mic si cochet intre dealuri de vita de vie si paduri-o zona superba, pe valea Ahr-ului, in dealurile Eifel-ului...Pentru o bucuresteanca get-beget o invazie de natura, care la inceput m-a cam zapacit, dar acum ma bucura in fiecare zi! Si cand ma satur de atat aer curat trag o fuga prin Bonn sau Köln, sau prin orasul meu cel mai iubit, Aachen-ul, si peste cateva ore iar mi se face dor de vita mea de vie!

Draga Vikinga, scuze ca inca nu ti-am raspuns la mail, sunt mai multe de zis la intrebarea ta,promit ca o sa o fac in curand.

Fetelor, bis bald?

Va pup,
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza99 spune:

Buna seara la toata lumea!

Desi urmaresc forumul "despre copii" de vreo 2 luni de zile, de-abia astazi mi-am luat "inima in dinti" si m-am inregistrat.
Locuiesc in Wiebaden de 5 ani (langa Mainz) si intr-adevar aici nu sunt prea multi romani. Orasul e f. frumos si desi amandoi (sotul meu si cu mine) muncim in Frankfurt nu ne-am indurat sa ne mutam de aici.
Acum sunt in concediu prenatal (de-aia am si mai mult timp de scris) si in curand (poate chiar saptamana asta) astept primul meu copil.

Multe salutari tuturor membrilor forumului!
Cristina

Cristina Müller

Mergi la inceput

Hallo Babirusa si Laura :)
Noi ce facem - ne intilnim sau nu? Mergem la un espresso sau cafe late la Stefanello?
VA pup
Narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Pana acum suntem 3 bonnisteEu ,Mirunda si Cristina30..sper sa nu fi scapat pe cineva...,desi nu cred ,pentru ca am citit subiectul
Eu stau la 20 de km de Bonn si 30 de Köln in Euskirchen..facem si noi intalneala??

anca si Marc,11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

quote:
Originally posted by Crystinne

Eu sunt in Bonn :-( Nu departe dar nici asa aproape :-( Am trecut prin Mainz doar cand am schimbat trenul

Cum e acolo?

Mamicooo..... M-ai uitat pe mineee....

Mergi la inceput