Fetele din Germania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Heidelberg, adica la 18 km de el, superba zona!

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai fetelor, in mod sigur sunt signura romanca de pe insula Sylt, dar macar asa mai in nord nu mai e nimeni? Din Hamburg poate...? Obisnuieste cineva dintre voi sa faca vacante aici, in Sylt?

Mergi la inceput

PS: Berlinul e un oras superb si chiar asa, plin de parcuri si verdeata. Cand am aterizat in Berlin era o zi superba si am putut vedea f bine de sus si ce sa va zic , m-a impresionat sa vad asa de mult VERDE, avand in vedere ca e un oras mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Eu am stat langa Hamburg si char am fost la Sylt, cu trenul cu biletul happy weekend si mi s-a parut super. Ne-am plimbat prin toata insula si in cartierul "bogatasilor" am uitat cum se numeste, parca Mainau? care e asemanat cu Beverly Hills, erau masini una si una... Baie nu am facut ca era cam rece, dar am mai mers o data numai pt. plaja si baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Stuttgart la datorie!
Schwabii au un fel de a vorbi care ma face sa . EX: "Wo bisht du? Was machsht du? Wie heissht du? Samshtag ..." Sper sa nu iau si eu modelu... Dar parca tot e mai bine decat "Isch, misch, disch, etc"
In rest Stuttgartul e asezat strategic, suntem la 6 ore de Venetia, 6 ore de Paris, 6-7 ore de Milano, 2 ore de Zürich, 1,30 de Strassbourg... Numai timp de plimbari sa fie ca destinatii.... la greu

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Noi am locuit cu sapte ani in urmä la Mainz , oras frumos dar eram cam singuraticä pe acolo, de fapt stiu si de ce , cä pe vremea aceea nu exista DC....
Acuma locuim in apropiere de Nürnberg , e mai aproape de Romania si sunt multi romani pe aici-a.

Sunt convinsä cä sunt singurä de pe DC aici-a in Nürnberg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

Heidelberg, adica la 18 km de el, superba zona!

Corinna

Buna Corinna,

intradevar Heilderberg e foarte fain, noi mergem cam o data pe an si sus la castel... romantic...
am fost si in apropiere de heilderberg in Sinsheim in IMAx si in Muzeul technic.

cristinA

Mergi la inceput

Asa e , e super frumoasa insula si in cartierul bogatasilor cum ii zici tu(babirusa) vezi destul de des celebritati. Cred ca ai vrut sa te referi la Kampen si mai ales la celebra Whiskystrasse cu restaurantele si shopurile alea extrem de scumpe.Daca mai treci pe aici te rog mult sa-mi trimiti un email sa ne intalnim, iti pot fi ghid turistic pe aici:) sunt multe locuri super frumoase de vazut. Eu sunt indragostita de insula asta!Aceeasi invitatie si pt celelalte fete:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcis spune:

Hallo Lauraa
si eu din Stuttgart - cum ti se pare orasul? Eu sunt de parere ca este ca un labyrint - odata intrata in oras nu mai scampi de el. Inafara de Centru si preturi exhorbitante nu e nimic de vazut.
Ai dreptate cu "Wo bisht du? Was machsht du? Wie heissht du? Samshtag ..."
Am lucrat intr-un birou in care nu se vorbea decit schwäbisch. Am fost nevoita sa invat - altfel n-am fost in si existau discrepante pe aceasta tema!?!
Narcis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Salut Narcis. Ai nume celebru .
Mie una imi place Stuttgartul, pentru mine sunt inca multe de vazut dar timpul....lipseste. Nu al meu,ca eu am berechet, dar sotul e cu strssul si cu facutul de bani. Chiar sunt preturi mari??? In comparatie cu alte locuri nu mi se pare.. Dar si locurile alea sunt tot prin imprejurimi asa ca... Tu esti mamica,esti burtica,ce esti? Bine ai venit la DC!

Laura

Mergi la inceput