PRIETENE FARA TITLU (72)
Raspunsuri - Pagina 9
miraklucker spune:
Bee, felicitari ca inca ii mai dai sa suga la Tavi. Dar daca suge numai din cand in cand mai vine laptele?
uite www.ikea.com/ch/de/catalog/products/20067829" target="_blank">asta mi-am luat. Avem in coridor ceva asemanator, antic si de de mult care nu mai tine cad toate sertarele. David l-a preferat pe cel rosu.
Eu mi-am cumparat cate ceva ieri haine bineneteles, si la barbat un pulover, poate il dau pe ala de Craciun. Noi astia mari nu ne facem cadouri. Inca nu am pentru fete mai nimic. au de toate nu stiu ce le-as mai putea cumpara. La Seline ii trebuie alte cizme, ale ei sunt mici, cele care le-a avut Daria 2 ani si David tot vreo 2 nu mai tin iau apa, doar ca ea nu se bucura de cizme. astazi mi-a facut bucataria luna. A matura-o pana in cel mai mic coltisor, apoi a spalat pe jos......" sa vada Mos Craciun cat de cuminte e ea". Ar trebui, cred cel putin odata pe saptamana sa vina mosul in conditiile astea.
Mircuri au avut program de "lucru manual" la biserica, cu tema de Craciun. Au venit de acolo tareeee incantati si fiecare cu cate 3 cadouri pentru mine si tata-su,impachetate in servetele de sezon, ca imi apre asa de rau si sa le desfac. Daria insa tot insista le-am desfacut si reinpacehtat dar nu-i bine. Noi am zis sa le punem sub brad daca sunt cadouri pentru noi de Craciun.
au facut pe o placa de gresie manuta lor, foarte frumos colorata, un supot de lumanare (din cea mica) ornata frumos cu stelute si sclipici si un borcanel cu sare de baie ..........rosa-rot!!!!!!
...........trebuie sa va spun ca la concert a fost ffff frumos. Fantastic ce voci au oamenii aia. Daca se puteau face auzite dintr-o multime de alte 45 de voci.
Va pup. Va doresc o saptamana minunata, cu multa zapada si nu prea frig!!!!!!!!!!.............dupa cum arata prognoza noi vom avea niste zile bune cu ninsoare si vreo -13, -14 gr noaptea
LunaNoua spune:
Moni, o mai duc la gradinita just for fun, pentru ca ii place ei, nu mie. Ei ii place ca e intre copii, dar in rest .. nu prea mai vad lururi bune... Oricum, nu are nici o problema cand chiuleste, nu ii este dor deloc de gradi. Daca o trezesc sa o duc, se duce, daca nu, nu ii simte lipsa. Azi nu am mai dus-o. Nu stiu cand o voi mai duce, probabil cand incep sa merg la targ, si nu mai am cu cine o lasa. Macar 4 ore are cu cine sa stea. Inca nu ne-am hotarat daca sa o mai ducem sau nu pe viitor. Ne vom socotii dupa sarbatori. Legat de temperatura ideala, ar putea fi 21 de grade iarna. La noi in casa intre 20 si 21 este de obicei. Poate fi si 18, atunci cand aerisim doar. La gradinita, insa, este muuuuuuult mai mult decat atat. 26-28 de grade. Si dupa cum spuneam, la o temperatura de 21 de grade, un copil mai friguros si-ar putea lua o vestura in plus si niste pantaloni mai grosi, si i-ar fi foarte bine. Si atunci ar putea trai pe langa el si unul care e calduros, nu ?
Daniela, eu sper sa reusesc sa o inscriu la o scoala in strainatate, la distanta. Nu as avea de ce sa nu reusesc, doar ca, inca nu ne-am hotarat daca sa facem asa sau nu. De aceea eu sper sa nu ne mai prinda gradi la anul, si nici scoala pe viitor. Deocamdata suntem in faza de analiza a ambelor situatii, si ... vom vedea.
De Craciun Daria isi doreste "doua lucruri" Asa a scris pe scrisoare Un unicorn si pe simba. Le-a ochit pe amandoua la Carrefour, deci ... am scapat cu bine si anul acesta De ziua ei vine pianul, creioane de colorat profi, si cartea aceea cu lectii de pictura. Barbatul meu ma primeste pe mine, si parintii mei nu primesc nimic, ca nu au fost cuminti, nah
LunaNoua spune:
Mira, ce copii cuminti ai !!! Frumos tare ne povestesti tu de activitatile de pe acolo. Suberbe zile, suberbe clipe
monica70 spune:
Helloo!
Vi-l prezint pe mister "UNDE ESTE?"
http://www.dropshots.com/tudor2#date/2010-12-13/20:21:30
Revin.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
marchplayer spune:
M-ai lasat fara vorbe Deea. Nu prea pricep cum iti vei trimite tu copilul asa mic de langa tine undeva departe la scoala. Si cum vei face asta?? Lumineaza-ma!!!
Sau poate v-ati hotarat sa parasiti tara cu totii?!
monica70 spune:
DANIELA n-o trimite nicaieri e vorba de scoala prin corespondenta.Cum credeai,chiar Deea sa o trimita de langa ea asa departe ? Ca la ea si la gradi pt.4 ore e grea despartirea.
Maaai io nu mai pot is terminata psihic cu copilu' asta A demontat pana si butoanele de la radiocasetofon.Acum mestereste la scaunul Dianei,vrea sa il rastoarne si pe ala cred.Nu sta o secunda locului sa imi trag si io sufletu' ... mereu face ceva,trage de ceva,scoate ceva,se catara pe undeva,rastoarna
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
marchplayer spune:
Hai ca sunt tufa la tema asta!! pai se poate face scoala prin corespondenta??? Si ea nu o sa mearga la scoala deloc?? o sa stea acasa in fata compului si o sa dea lucrari online?? Si este recunoscuta aceasta scoala??
monica70 spune:
DANIELA pai la noi nu cred sa fie recunoscuta,doar afara.
Nu ma prea pot concentra la scris de asta mic , asa ca sorry daca scriu mai dezlanat.Chiar voiam sa ii zic si eu DEEI legat de ceva legat de gradi si nu numai: pai daca ii place Dariei acolo,dupa mine asta e mai important ,nu sa iti placa tie.La fel,s-ar putea ca Dariei sa ii placa mult la scoala,asa cum e ea.Nu e neaparat necesar ca daca tu n-ai suportat scoala sau ma rog sistemul scolar romanesc sa fie si ea la fel ca tine.Tu esti mai non conformista,poate ea va fi mai conformista,cine stie? Vezi ca parca tu te plangeai ca maica-ta ti-a tot impus si vrea sa iti mai impuna una alta,ai grija sa nu cumva sa faci aceeasi greseala cu Daria,dar ... in sens invers. Adica maica-ta a vrut sa te vada conformista,in randul lumii,tu n-ai vrut asta defel.Pe Daria vrei sa o cresti nonconformist,dar sa nu iti reproseze fix chestia asta cand va fi mare.Sper ca ai priceput ce vreau sa zic,ca la ora asta am o varza in cap si niste nervi de as bate pe cineva
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Noi ieri am fost la Bucuresti la control. E bine, ca de obicei. Avem insa de lucru mult la "coditele" ramase... comportamentele disruptive. Mai nou Razvan al meu a avut niste depresii nervoase , cu plans din senin cumva, si cu nevoie de plans. Oribil...
Trecem noi si de asta.
Laringita nemernica a dat inapoi, pt. urmatoarea voi fi pregatita temeinic, in cazul in care se intampla noaptea.
Acum ma pregatesc sa-l duc pe el la Nana pt. vreo ora, ca sa pot cumpara cadoul pe care il va primi de la mosul de la serbare. Complication .
Daniela, asa se intampla cand nu duc ideea pana la capat, sorry. Razvan va merge cu AUTOCARUL (mai nou, pana acum era vorba de un microbuz) la sala unde va avea loc repetitia pt. serbare, e un vis din vara al lui, sa fie cu colegii lui. Drept urmare, maine va merge la gradinita si in jur de ora 10 vor pleca la sala. Aventuri, nu gluma. Sigur ca eu voi fi undeva in umbra , sa urmaresc (ca ochiul soacrei ) cum merg lucrurile.
Cam asta este despre noi, mai revin eu azi, acum merg sa pun la spalat rufe, ca sa nu-mi uit obiceiurile .
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
teolinda spune:
Salu' si de la mine!
Io-s prinsa cu diverse pregatiri pt sarbatori in special cu strangerea de fonduri pt Serbarea de la biserica ce va avea loc duminica. Asa ca pe langa manufacturat diverse chestii in scopul strangerii de fonduri cum ziceam a trebuit sa ma ocup si de cumpararea de produse/cadouri . Mai am de impachetat turta dulce si evident de pus totul in pungi dar asta abia sambata fac dupa ce iau si fructele. Mai am de comandat si covrigii... sper sa nu uit azi de ei. Maine avem si noi serbare la gradi abia astept... al meu copil are o poezie lunga si f. potrivita cu actiunea pe care o vom facem noi an de an pt copii din sat. Mi-e si frica sa o spuna la Mosul de la biserica pt ca daca-l aud satenii mei or sa zica ca ne laudam singuri pt ceea ce facem. Acum... asta e... da' daca asta i-a dat doamna de invatat.
Ieri am apucat sa ajung si eu sa ma vopsesc, manichiurez si alte chestii de cosmetica... printre diverse alte drumuri si stat cu sufletul la gura pt ca l-am lasat pe Cosmin cu mama... cam mucios era copilul iar mama e si mai varza... Desi am lasat-o toata sapt trecuta sa se doftoriceasca la ea acasa si sa se puna pe picioare nu stiu ce naiba a facut ca mare lucru nu a reusit. Ieri am pus-o sa vina sa stea cu Cosmin de nevoie...i-am pus masca pe fata ca si-asa mi-a incurcat o gramada de chestii absenta ei in week-end.
Nici eu nu stiu cum am reusit totusi sa fac curatenia de Craciun si sa scot si ceva decoruri,...asta in conditiile in care de f multa vreme nu m-am mai ocupat eu de curatenie. Dar cu ocazia asta m-am lamurit ca mai bine ii dau mamei de lucru cu Cosmin si fac eu curatenia . Nu stiu cum sunteti voi dar eu daca nu fac cu manuta mea treaba mi se pare ca tot dezastru-i prin casa. De-asta nu pot sa suport ideea de menajera ca-s prea pretentioasa.
In rest.. suntem bine... Nicolas este PERFECT sanatos... cu tratament... NIMIC. Dupa ce o sapt m-am plimbat pe la n medici pana la urma am dat naibii toate medicamentele si l-am indopat doar cu plantusin, sirop de ridiche, sirop de ceapa, ceiuturi mici , calde si f dulci, tinctura de propolis pe zahar cubic. Nu i-am mai dat nici Singulair , nici macar Aerius... Stiu o sa ziceti ca-s nebuna... da' cand am vazut cata arsenalul de spray-uri cu Ventolin, Flixotide , Seretide si alte d-astea....deja ma apucase depresia si nu stiam ce sa ma mai fac. Oricum... povestea-i lunga.... n-are sens sa va zapacesc la cap.
SI ca sa fie viata mai funny pe 1 Dec. l-au apucat si pe Cosmin niste ture de voma in cascada... m-a facut varza de 4 ori in ziua aia, plus ca s-a cufurit... Nu stiu nici acum de la ce... fie un virus de enteroviroza adusa de Nicolas de pe la gradi, fie de la faptul ca fix cu o zi inainte il trecusem pe Nan3 de la Nan2, de la dinti... habar nu am. I-am dat lapte fara lactoza si ale alea de burtica iar cand a fost sa-i dau iarasi Nan3.. efectiv imi impingea biberonul. Naiba stie ce-o avea in el ca eu n-am mai insistat si l-am lasat pe Nan 2 pe care il bea cu placere. Abia de cateva zile a reinceput sa cerseasca iarasi mancare de prin farfuriile noastre, cum ii este obiceiul. E mortal... indiferent cat de satul este daca ne vede la masa se atarna de noi, plescaie din gurita si striga "dai-dai". Maaare pofticios. O sa ziceti ca-s nebuna da' ii place painea neagra cu magiun de prune Topoloveni.
Despre petrecerea de 5 anisori.... a fost frumos... serbat de mai multe ori si in mai multe locuri. AM inceput de duminica in familie cu socra-miu, mama si matusa lui Robert. Socra-miu ii promisese lui Nicolas tort cu Tom si Jerry . Nu mi-a venit nici mie sa cred ca va veni cu tortul da' s-a tinut de cuvant de data asta. A doua zi la gradinita i-am dus tort, sampanie iar dupa amiaza am facut la Mc Donalds. Stiu .. urat, nashpa da' era tot ce-mi puteam permite anul acesta. Macar m-a scutit de dezastrul din casa. Altii nu se sinchisesc de nici un fel asa ca nu mai stau eu sa-mi fac griji pe tema asta. A primit o gramada de chestii... Lego, alte caramidute de construit, un telescop si microscop, Omnitrix-ul lui Ben Ten si inca o chestie care arunca niste discuri cu ea, un joc tot cu personajul cu pricina, un laptop de jucarie, puzzle si multe alte hainute. Taica-su i-a luat un joc pe TV ... un fel de Wii...da' pt copii. (eu n-am fost de-acord cu chestia asta).
De Mos Nicolae nu mi-au ajuns cartile comandate la Libris la timp asa ca i-am pus doar un om de zapada de ciocolata de la Pralin si un camion cu bomboane. Oricum Nicolas nu prea savureaza chestia cu Mos Nicolae pt ca doar in ziua aia primeste o gramada de cadouri ca-i ziua lui si pt el asta=i cel mai important.
Eh.. cam gata ca m-am intins ca o placinta.. am scris cat pt toate zilele in care am disparut.
MULTUMESC TUTUROR PT URARI!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"