Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui simomiha81

Buna fetelor,

In primul rand, Stefania, imi pare nespus de rau ce vi se intampla, sper sa aveti puterea si intelepciunea sa luati cea mai buna decizie...
Apoi, ma primiti si pe mine?
Ma numesc Simona sunt o fericita mamica de fetita - Diana - de aproape 5 ani si o mandra posesoare de burtica de bietel de 19 sapamani.
Datele mele sunt:
UM:28.07.2010
DPN: 04.05.2011
Voi naste la Elias prin cezariana cu dr. Cristian Andrei

esti in lista!

Fetelor pe contul comun era un mesaj privat de la userul claurotaru care dorea sa ne adauge la prieteni.Cine este acest claurotaru?e cineva de la noi?scuze dar nu-mi suna cunoscut nikul asa ca mi-am permis sa sterg mesajul,sper ca nu am suparat pe cineva.

de printisor Luca si 15+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Fetelor, stiti ca va spuneam ca sunt linistita? Acum, la aflarea acestei vesti simt ca o iau iar razna....
Stiti ca eu am ales sa nu fac amnio.....acum apar semnele de intrebare...desi sustin in continuare ca tot nu as face nimic... adica as pastra minunea pe care dupa mult timp ne-a daruit-o Dumnezeu.

Imi pare tare rau ca se intampla asa ceva. Este ingrozitor. Numai la stefania ma gandesc. Dumnezeu s-o ajute sa ia decizia corecta...

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 16+

minunea noastra
POZE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Hello,

Am intrat sa citesc vesti despre voi si cand colo, am citit despre Stefania. Nici nu stiu ce sa zic, inainte sa merg la eco la 12 saptamani chiar ma gandeam ce fac dc primesc o astfel de veste. Este f grea decizia, dar cred ca trebuie sa faci ce consideri tu ce este cel mai bine. Nu vreau sa imi spun parerea ca sa nu te influentez in nici un fel. Iti tinem pumnii, poate se intampla o minune.
April, tu ce ai baiat sau fata? Eu m-am uitat pe pozele de la eco si scrie pe una: posibil cuculetz. Si eu tot la 12 s 4 z am ecografia facuta.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Geneticiana de la Titan mi-a facut de 2 ori analiza adica 2 culturi,2 lame etc.In fiecare cultura a gasit in 17 celule cate 3 cromozomi la perechea 21 cea care da sindromul Down.Nu vreau decat sa fiu realista,o alta punctie nu m-ar ajuta deloc mai ales ca discutie pe aceasta tema am avut cu 2 medici ginecologi si cu 2 dr geneticiene care mi-au spus clar ca ptr ei indiferent de ce-a de a doua punctie ,primul rezultat si restul testelor facute tot le ridica un semn de intrebare.De altfel stim cu toatele ca astfel de copii se nasc chiar si 1/1000 iar nesansa a fost a mea sa am o bebita bolnavioara.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Geneticiana de la Titan mi-a facut de 2 ori analiza adica 2 culturi,2 lame etc.In fiecare cultura a gasit in 17 celule cate 3 cromozomi la perechea 21 cea care da sindromul Down.Nu vreau decat sa fiu realista,o alta punctie nu m-ar ajuta deloc mai ales ca discutie pe aceasta tema am avut cu 2 medici ginecologi si cu 2 dr geneticiene care mi-au spus clar ca ptr ei indiferent de ce-a de a doua punctie ,primul rezultat si restul testelor facute tot le ridica un semn de intrebare.De altfel stim cu toatele ca astfel de copii se nasc chiar si 1/1000 iar nesansa a fost a mea sa am o bebita bolnavioara.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Stefania sa stii ca decizia pe care ai luat-o este una sanatoasa. Cel putin asa cred eu si asta as face si eu, cu riscul de a parea cruda sau ingrata. Polemicile pe tema asta nu-si au rostul, le stim cu toate prea bine, si mai ales nu isi au rostul in contextul asta.
Orice decizie iei va fi dureroasa dar, impreuna cu sotul veti trece peste asta si doamne doamne va va da alt puiut sanatos. Iti doresc sa ai multa putere si sa-ti gasesti alinarea cat de curand

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Si bun venit fetelor noi!!!
Eu abia astept sa ma duc maine pt DT sa-mi vad iar comoara. Sotul vorbeste despre "el" ca fiind baietel deja dar eu sunt inca sceptica. Desi recunosc ca ma uit putin dupa decoratiuni pt camere de baietei si am multe idei de cum ar putea fi. Speram ca pana la venirea lui ne vom muta in casuta noastra
Aaaa si mai am 4 colege care sunt gravi (am aflat multe de la colega de birou) si toate avem data in iunie. Ce multi bebelusi vor fi!!!Yay!

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Eu am niste zile turbate la munca, dar sa stiti ca v-am citit
Ralu, ai PM

Stiam de drama Stefaniei (cand si cand ne conversam pe yahoo messenger) si desi am incercat sa ii ridic moralul, mi-a fost practic imposibil. Cred ca nici nu poti sa incurajezi cumva o persoana care trece printr-o situatie de genul asta.

Stefania, stii ca suntem alaturi de tine. Eu, asa cum ti-am si spus deja, cred ca ai facut alegere corecta. Daca te linisteste sa faci si fish (asta ca sa stii ca ai facut tot ce este posibil omeneste), atunci fa-o...si asta pentru linistea ta, a voastra, ca mai tarziu sa nu aveti remuscari

Tot ce te rog e sa ai curaj si sa fii tare, desi e greu

Dumnezeu nu lasa pe nimeni, intr-o buna zi vei fi mamica unui copil sanatos, ai sa vezi

17+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Of, Stefania, ce veste trista!!! Eu sunt de partea ta, imi cer scuze fatza de fetele care au alta opinie, dar ar fi atat de greu pt fetita!!! Cruda mai este soarta cand iti doresti atat de mult un copil!
Dumnezeu sa te inteleaga si sa te ajute!Sa-ti dea un bebelus sanatos data viitoare!

Te imbratisam cu drag si suntem alaturi de tine!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna seara,

Stefania imi pare extrem de rau pentru tine! Si eu, ca si alte fete, sunt alaturi de tine si cred ca ai luat decizia corecta!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Stefania, indiferent de decizia ta, sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem

Putere multa iti dorim!

14+

Mergi la inceput