Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Stefania Dinu, imi pare tare rau pentru vestile pe care ni le-ai dat! Dar gandeste-te ca poate nu e adevarat. Daca la eco ti-a zis ca e totul bine, inseamna ca e bine!
O cunostinta a fost la Herghelegiu la eco si i-a spus ca bebe are sindromul Down, la amnio nu i-a iesit nimic, a fost si la alti medici care la eco i-au spus ca e totul ok, dar din pacate copilul s-a nascut cu sindrom. Deci se poate si invers. Parerea mea: incearca sa te duci la eco la Herghelegiu care e un super profesionist, desi se spune ca e un pic nebun. Vezi ce zice si el si apoi ia o hotarare. Fa tot ce e omeneste posibil inainte de a lua viata unui copil care poate e sanatos tun!
Capul sus, fii optimista si roaga-te la Dumnezeu ca totul va fi bine! O sa vezi ca totul va fi bine pana la urma.
Te pup si asteptam vesti de la tine.

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Stefania, imi pare asa de rau! Chiar ma gandeam ieri ca nu iti venise rezultatul. E o decizie grea. Tu aveai si rezultatul la dt cu risc crescut de sd. As vrea sa te pot alina cumva, dar nu am cum. Stiam ca e bine sa ai o certitudine, dar imi doream sa nu fie aceasta. Ma rog la Dumnezeu sa va dea taria sa mergeti mai departe. La ce laborator/firma s-a facut analiza, sau o fac in spital?

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Te rog, mergi la dr Albu. Suna la clinica si spune ca e o urgenta. E privata, alcosan, se cheama. E unul din cei mai buni geneticieni de la noi. Te va primi.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna fetelor

DT a iesit cu risc ptr acest sindrom si de aceea am luat decizia sa fac triplu la Alcosan.Ecografia a fost facuta de dr Albu care mi-a zis ca fetita este bine dar la rezultatul de la analiza de sange a iesit tot risc de sindrom down.Dupa multe nopti nedormite am luat decizia de a face amniocenteza la spitalul Titan ptr ca era mai ieftina.Analiza a fost facuta in laboratorul din Titan de catre o dr genetician.Acum am luat decizia de a face intrerupere la Filantropia.Mi-e frica dar in acelasi timp nu as vrea sa condamn sufletelul asta la chin daca o nasc.Nu stiu ce sa mai zic,nu ma asteptam,eram o femeie implinita pana am primit aceasta veste.Initial am zis sa ne bazam pe ecografele facute ptr ca acestea nu arata nici o caracteristica acestei boli dar in acelasi timp nu pot depista malformatiile creierului sau ma rog a musculaturii,articulatii etc.Ma gandeam sa mai fac o punctie ptr fish ca imi da rezultatul in 2 zile dar daca iese bun????atunci este unu la unudupa care sa ma iau?pana la cate saptamani pot face intrerupere?Sunt bulversata ,nici nu stiu pe unde calc sau ce am facut in ultimile 2 zile.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Stefania, imi pare extrem de rau de rezultatul tau .
Sper sa aveti intelepciunea sa luati o decizie de care sa fiti siguri. Nu am cuvinte, sa va dea Dumnezeu putere!
Ca si celelalte fete te sfatuiesc sa repeti amniocenteza care ca orice alta analiza poate fi gresita.
Am auzit si eu de Dr Albu de la Alcosan. Prietenele mele mai mari decat mine la el au facut si au fost foarte multumite de el.
Suntem alaturi de tine

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.
Stefania regret din suflet ceea ce ti se intampla, sunt alaturi de tine, bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si sa luati decizia cea ,ai buna, este extrem de trist...
Bun venit noilor mamici, sa ne spuneti mai multe despre voi.
Pe mine de ieri ma doare capul , si mai am si un dement deasupra mea care de 3 saptamani darama, gaureste, ce o face nu ma pot pricepe, oricum il mai lasam pana maine, pe urma se duce sotul sus sa vada ce naiba face, cred ca il si bate......
Pupici

mica noastra minune 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Stefania, doctorul meu mi-a spus de intrerupere de sarcina si la 23-24 de saptamani (scop terapeutic - daca se poate spune asa). Repeta amnio, fa un fish, pt ca in cateva zile ai rezultatul.
Dupa care test te iei daca iese bine cel de-al doilea? Eu spun asa: dupa care iti spune intuitia ta de mama.
Sa dea Dumnezeu ca cel de-al doilea test sa fie bun!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Bun venit mamicilor noi, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu sunt bine ca si pana acum si sunt tare nerabdatoare sa merg saptamana viitoare la dr.
Eu morfologia de trim I am facut-o tot la Academica, ca si tine Miris si a fost 400 ron, cred ca ai scris tu gresit 40.
Pentru trimestrul II insa m-am programat deja pe 27 ianuarie la Filantropia la spital pt ca in general in ianuarie nu stau bine cu banii si am preferat sa ma asigur ca am programarea facuta.Si intr-adevar e nevoie de trimitere, adeverinta de salariat si copie CI.

Va pup si va doresc numai bine,
Stefania ma gandesc la tine si iti tin pumnii!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Am vb acum cu dr genetician de la Filantropia,i-am spus ce teste am facut si ce rezultat a iesit in urma amniocentezei iar dansa mi-a zis asa:"nu vreau sa par cinica dar sunt realista,tinand cont de faptul ca cele 2 teste au iesit cu risc crescut amniocenteza din pacate a confirmat boala.Rezultatul de la Titan este 100% sigur deoarece dr genetician de acolo are o experienta de 6 ani pe genetica in America.Mie imi este f usor sa fac punctia si testul fish dar ne imbatam cu apa rece."
A ramas ca maine de dimineata sa o sun ca o sa ma ajute sa vb cu dr Pelinescu sa imi faca dumnealui intreruperea(probabil i-a fost mila de mine ).Asa ca luni cred ca voi merge la Bucuresti ptr aceasta procedura.Mi se rupe sufletul dar....ce sa fac????
Cand o simt ca misca imi vine sa urlu dar nu o pot condamna pe viata doar ptr ca imi este mie greu acum.Va fi probabil mai greu daca o nasc ptr ca nu se va putea bucura de nimik,nu zic ca viata asta este numai lapte si miere ca stim cu totii ca este greu dar ei mititica ii va fi si mai greu cu o asemenea boala.Poate Dumnezeu ne va da alt sufletel care sa ne aline durerea pierderii ei.

Va pup si va doresc multa sanatate si sa nu fie nimeni nevoit sa treaca prin asa ceva.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Eu te sfatuiesc sa faci totusi punctia si testul fish. Stii ca minuni s-au mai vazut, nu? Eu nu stiu daca la 20 de saptamani iti face avort sau iti provoaca nasterea, dar daca iti provoaca nasterea si vezi ca de fapt copilul nu avea nimic? Mai bine faci tot ce este posibil si apoi iei cea mai buna decizie pt tine si copil.
Stau si ma gandesc ca avem aceeasi varsta a sarcinii si mie mi-ar fi foarte greu sa stiu ca-mi ucid copilul pe care-l simt cum se joaca in burtica mea. Cred ca m-as agata si de cea mai mica farama de speranta inainte de a lua o decizie.
Greu iti va fi oricum, dar ma gandesc ca mai bine faci toate testele posibile, decat sa faci avort si apoi sa te intrebi "dar daca nu era asa"?
Oricum, in cazul in care chiar e vestea cea rea, gandeste-te ca poti sa mai faci si alt copil. Cu credinta in Dumnezeu, totul este posibil!
Te pup si fruntea sus!

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 19+

Mergi la inceput