Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_hubby

anda, bine ai venit si te primim cu drag. ma bucur ca baietelul tau e bine si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie totul bine

15+

Multumesc de primire, Dia. La fel doresc tuturor, sa aiba sarcini fara probleme si bebei sanatosi.

Cu kg,eu am slabit 3 kg in primele 3 luni pentru ca vomam cam zilnic si greata a fost tot timpul pe capul meu, am pus aproape 2 la loc in ultimele saptamani, deci sunt -1kg, dar a zis doctorul ca e in regula,o sa ma ingras mai tarziu

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Buna seara, fetelor,

Eu am ajuns azi la dr cu o raceala ff urata...de la durerea in gat pe care am avut-o am evoluat in asa fel ca am cam facut sinuzita...
acum sunt pe antibiotic, nu pot respira si ma doare capul si nasul de parca m-a calcat trenul. Mi-a mai dat si paracetamol si sper sa pot dormi la noapte ca de 2 nopti ma chnui tare...

Va si sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

dudu, de la o racita la alta sanatate multa si somnic usor

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna seara fetelor

Nu am mai intrat de ceva timp ptr ca am numai vesti proaste.
Luni mi-a iesit rezultatul la amniocenteza care este destul de prost adica sindrom Down.Aceasta veste m-a terminat fizic si psihic ptr ca nu stim ce decizie sa luam.Din punct de vedere ecografic nu are nici o problema dar analiza spune altceva.
Acum oscilam intre o alta punctie ptr amnio sau intrerupere sarcina.Partea proasta este ca deja am 20 de saptamani si mai vin si sarbatorile iar toate astea ma preseaza f tare.Am tot cautat pe net sa vad daca mai exista o alta analiza mai complexa,mai avansata decat amnio dar nimik.Sper sa nu va intristez prea tare.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefaniadinu

Buna seara fetelor

Nu am mai intrat de ceva timp ptr ca am numai vesti proaste.
Luni mi-a iesit rezultatul la amniocenteza care este destul de prost adica sindrom Down.Aceasta veste m-a terminat fizic si psihic ptr ca nu stim ce decizie sa luam.Din punct de vedere ecografic nu are nici o problema dar analiza spune altceva.
Acum oscilam intre o alta punctie ptr amnio sau intrerupere sarcina.Partea proasta este ca deja am 20 de saptamani si mai vin si sarbatorile iar toate astea ma preseaza f tare.Am tot cautat pe net sa vad daca mai exista o alta analiza mai complexa,mai avansata decat amnio dar nimik.Sper sa nu va intristez prea tare.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

doamne Stefania nici nu stiu ce sa-ti zic,imi pare atat de rau dar te rog eu daca poti mai repeta in alta parte amniocenteza pana la intreruperea sarcinii,stiu costa f mult dar macar asa o sa fie sigur rezultatul desi eu sper din tot sufletul sa fie o greseala a lor.Dr ce zice,daca ecografic nu se vede nimic e chiar posibil sa aiba Down?Imi pare tare rau,nici nu stiu ce sa-ti zic sincer
Iti trimit un Pm.

de printisor Luca si 15+ cu o printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Stefania draguto nici nu stiu ce sa iti spun. Mi-au dat lacrimile. Si eu te rog chiar sa mai repeti analiza in alta parte si apoi... hotararea o luati singuri. Gandeste-te ca poate mai ai o speranta, macar una cat de mica. Poate e gresita analiza lor. Eu iti doresc din tot sufletul sa fie totul bine pentru voi. Sa stii ca macar cu sufletul si cu gandul sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsa_alex spune:

buna fetele sunt si eu o viitoare mamica de iunie 2010 si as dori sa ma alatur voua ,eu mai am un baietel de 4 ani si il asteptam cu inflacarare si p bb mic cel mai frumos sentiment este acela de mama asta am simtit cand l-am adus pe lume pe primul nascut cu siguranta asta voi simti cand va veni si bb .va pooooop p toate si va doresc sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mindelly spune:

Vreau si eu in lista voastra :)
UM 04.08.10
DPN 11.05.2011

roz sau albastru, inca nu stim...:)
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

stefania, imi pare tare rau! nici nu stiu ce sa zic, nu vreau sa ma pun in situatia asta, dar probabil as merge inainte..... Va doresc putere sa luati decizia cea buna!

eu to eco 4D Voluson E8 fac. iar diferenta de la 500 la 600 ron este de la gradul medicului. medicul meu este cel mai scump din medlife :(. cand ma suceam pe toate partile la receptie cum sa fac sa ies mai ieftin alea imi ziceau: pai vreti gratis ori ieftin dar vreti si la domnu profesor....nu prea se poate.
Deci nu am ce face. dam banul ca in alta parte nu indraznesc sa merg ca ma bate. o sa-mi zica de ce am mai ales sa nasc cu el daca fac eco la altii
Azi naste prietena mea, tot cu acest medic si e nora profesorului de la cluj, profesorul medicului meu. pana si pelinescu e emotionat. asa mi-e ciuda ca nu am putut sa merg.... ma uit la ceas si ma gandesc ca deja o fi nascut...am asa niste emotii zici ca nasc eu :)))

--------------------------------------------
Marina15+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

anda15, mindelly, v-am trecut in listuta de pe prima pagina.

Stefania, imi pare foarte rau pentru rezultat, nu stiu ce sa-ti spun, in afara de sa va dea Dumnezeu intelepciunea de a lua cea mai buna decizie atat pentru micut cat si pentru voi.

14+

Mergi la inceput