Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Bravo, Stefania!!!
Iti doresc ca de Craciun sa primesti cel mai frumos cadou!!!
Suntem aici ca sa te sustinem si sa-ti tinem pumnii!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Stefania iti tin pumnii!!! Sa fie cel mai frumos Craciun din viata voastra! Doamne ajuta!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Stefania, !
Ma rog la Dumnezeu sa ai o bebita sanatoasa!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 17+

minunea noastra
POZE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

As vrea sa va intreb daca si voi patiti ca mine si daca aveti idee ce ar putea fi, si daca e normal. Chiar nu vreau sa ma mai panichez aiurea, dar nici sa ma linistesc cand ar putea sa nu fie bine

Am observat ca, uneori, dimineata, ma trezesc cu tamponul zilnic umezit..cam tot. Mi-am dat seama ca secretia sau scurgerea este apoasa , incolora si fara miros. Inca iau arefam, dar acesta este albicios, deci, nu cred ca e de la el. Scurgerea asta am observat-o de ceva timp, si nu mereu. De cate ori am fost la eco mi s-a spus ca lichidul amniotic este in cantitate normala. De asta mi-e cel mai teama, sa nu fie vreo pierdere de lichid

Voi ce parere aveti?

17+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

'neata!
o saptamana faina sa aveti si numai cu vesti bune!
Stefania , iti tinem pumnii!

valentina, nu stiu ce ar putea fi....dar nu intra inca in panca, poate stiu alte fete si o avea vro explicatie logica scurgerea aia

--------------------------------------------
Marina16+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Marina, multumesc

Vreau sa zic ca numai noaptea se intampla, dimineata il gasesc asa, si nu mereu
Daca ar fi lichid amniotic nu ar curge mai tot timpul, si ziua?
POate aveti voi idee, sa nu ma duc iar la doctor sa imi spuna ca din nou ma panichez aiurea

17+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineata...
STEFANIA mult succes si Dumnezeu sa fie alaturi de voi, te astept cu sufletul la gura cu noi detalii, sa fie totul bine, te imbratisez cu drag.
VALENTINA eu spun ca poti sa il intrebi pe medic, nici eu nu stiu despre ce ar putea fi vorba, dar nu prea cred ca este lichidul amniotic, poate fi o scurgere, am auzit ca in sarcina poti avea scurgeri asa cum ai tu si ca sunt normale, dar si scurgeri mai galbui si mirositoare care ar putea fi cauza unei infectii, stai linistita, totul este bine.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Valentina,
Scurgerile normale cresc oricum cantitativ in sarcina. Lichidul de care spui tu, daca e lichid amniotic, trebuie sa apara si ziua, sau mai ales ziua, pt ca ai o pozitie verticala, si stii tu... gravitatia.
In Plus, nu vad motivul pentru care s-ar scurge lichid amniotic, atata timp cat la eco toate sunt ok: placenta, col, etc.

Tu cum iei arefam-ul? Intravaginal sau oral? Si de cate ori/zi?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa1012 spune:

Buna, fetelor.

Astept si eu un bebe in Mai, probabil pe 2.
Inca nu am facut programarea dar voi face cezariana.
Am facut acum 3 ani o embolizare si miomectomie pentru fibroame si a fost destul de "groasa" treaba, am avut 1kg de fibroame scoase!!!

Si acum intrebari, am foarte multe! :)

Mai este cineva care nu vrea sa afle sexul bb ului? Sau vi se pare o tampenie?

Faceti ceva gimastica sau exercitii antenatale pe undeva in Bucuresti?

A, si despre vergeturi, au folosesc Bio Oil, nu stiu daca se gaseste aici. E destul de scump din pacate, eu il iau din Anglia dar toate prietenele care l-au folosit nu au avut nici o vergetura iar pielea le este inca intinsa dupa nastere.

Alexa

xxxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Stefania, iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune. Ne rugam pentru tine si pentru bebelina ta si te imbratisam cu drag. Bafta!

15+

Mergi la inceput