Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

:))
Si eu spuneam ca-s gata sa fiu bagata la rotisor, dupa ungerea cu ulei de masline

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna,fetelor

Bun venit noilor gravidute
Voiam sa le intreb pe cele carora le-a fost rau daca mai aveti greturi si daca mai vomati? Eu continui sa gretulesc si sa vomit si acum in saptamana 16 si ma intreb cand se termina cu greata si voma

O zi buna tuturor!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simomiha81

Buna dimi la burtici,
Sunt convinsa ca pe absolut toate ne-a afectat drama pe care o traieste Stefania...
Ramo jo si eu ma bucur ca mai e cineva la odiseea aceasta care va naste cu dr Andrei. Pe Diana am nascut-o la Filantropia cu un renumit dr, care, acum la sarcina asta, m-a dezamagit cumplit si am renuntat la el. Nu stiu ce sa zic, si mie imi inspira incredere, desi am senzatia ca nu ma tine minte de la o vizita la alta... Am citi o postarea a ta si cred ca pe noi ne incurca (si eu merg la medicover pt analize si eco). Am o prietena care este la a doua sarcina si a nascu si va naste tot cu el. Ea e foarte multumita de el. Voi naste prin cezariana pentru ca si pe Diana am nascut-o prin cezariana. Hai ca m-am intins destul. O zi buna si sa avem doar vesti bune!

Exact de lucrul asta ma plangeam si eu acum cateva luni tot aici pe forum ca am impresia ca nu ma tine minte...iar cand ma duc la Medicover la eco este f formal si nu da nici un semn ca m-ar recunoaste :))).Am inteles ca de la 6 luni incolo incepe sa fie mai preocupat, asta in cazul in care nu ai probleme pana atunci.Eu de exemplu am fost la DT pe 25 noiembrie si acum imi scie pe planul de sarcina ca tb sa ma mai duc tocmai pe 25 ianuarie...mi se pare ca tb sa astept cam mult dar...asta este.Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine pana atunci.Va si va doresc un w-end placut, linistit si fara griji burticutze!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna Anda,

legat de greturi eu nu te prea pot ajuta, nu am avut, poate celelalte fete. eu vroiam sa-ti spun ca merg la Dr Nicodin, si referitor unde o sa nasc, bugetul o sa-si spuna din plin cuvantul. as preferea la President, acolo poate si dr meu. eu am auzit de Athena ca ar fi ceva mai scump. De ce ai ales Athena, acolo poate dr tau?

my baby 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Igor, mi-a placut cum arata la Atena si am prietene care au nascut acolo si au fost foarte multumite. E mai scump,e adevarat, da la cat l-am asteptat pe bebe, suntem pregatiti cu bugetul

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Buna fetelor!

Sunt foarte emotionata. ma duc in seara asta la ecografie dupa 1 luna de cand nu l-am vazut pe bebe. Nu stiu cum am rezistat....va scriam la un moment dat ca ma gandesc sa ma duc la alt medic sa imi fac eco sa nu zica al meu ca sunt nebuna. Oricum.....nu mai am rabdare.
Eu nu mai vars dimineata si nici greturi nu mai am. Pe bebe tot nu pot sa zic ca l-am simtit cu siguranta miscandu-se...mai degreaba mi se tot pare mie. Asa ca nu mai am deloc semne de gravida...decat burta care se cunoaste tare.
Am sa va scriu cand ma intorc....sper sa vin cu vesti bune.

Cat despre Stefania nu am scris ca sa-i dau sfaturi pe care sa le urmeze. I-am spus pur si simplu ce as face eu in situatia ei....si-mi sustin in continuare punctul de vedere ca si decizia pe care o va lua ea.

Va pupa o mamica care nu mai are rabdare 4 ore.

17+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

stefania, sa iti dea Dumnezeu putere tie si sotului sa treceti peste acesta grea incercare. am plans in momentul in care am citit mesajul si inca nu imi pot reveni. nu as putea sa iti dau nici un sfat, pentru ca nu sunt in masura sa o fac. sincer nu stiu ce as face in situatia ta. pot doar sa ma rog pentru voi si sa iti fiu alaturi in orice mod posibil. imi pare sincer rau si nu uita ca suntem un grup de suport si suntem aici oricand ai nevoie si cu credinta veti reusi sa mergeti mai departe si sa aveti copilasul mult dorit

16+

Mergi la inceput

salutare la toate fetele!
nu am intrat ieri ca mi-a picat netu, dar ieri am implinit 16 saptamani eu sunt tot racita, un pic mai bine, ma tratez in continuare cu multe ceaiuri si sper sa imi treaca. greturi nu mai am, ce bucurie.
as vrea sa le urez bun venit fetelor noi si sarcina usoara! se pare ca ne inmultim pe zi ce trece.
amidala, te asteptam cu vesti bune de la eco. eu mai am de asteptat pana pe 29, inca sunt linistita, dar mai vb.
va pe burtici

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Buna,fetelor

Bun venit noilor gravidute
Voiam sa le intreb pe cele carora le-a fost rau daca mai aveti greturi si daca mai vomati? Eu continui sa gretulesc si sa vomit si acum in saptamana 16 si ma intreb cand se termina cu greata si voma

O zi buna tuturor!

16+ cu

anda, eu iti pot raspunde la aceasta intrebare: cum ti-o fi norocul!

acum mie imi e rau numai in momentul cand ma ridic din pat dimineata. ma duc la baie, bag un deget in gat si ma calmez pentru tot restul zilei. deci s-a mai ameliorat situatia.
Dar, la sarcina trecuta am vomat si zi si noapte pana in ultima zi de sarcina, chiar si pe masa de cezariana am bagat vro 2 ture serioase....

--------------------------------------------
Marina15+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

salut, marina! si sora mea a avut o sarcina ca a ta. a varsat in fiecare dimineata pana in momentul in care a nascut. si ma rugam sa nu seman cu ea. sper sa iti fie mai bine pana la sfarsitul sarcinii

16+

Mergi la inceput