Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Referitor la febra - Larisel nu stiu ce sa-ti zic de desitin dar eu sub nici o forma nu i l-as administra acasa [b]numai[b] in caz de febra. Foarte frumos cadou le-ai luat la fete .
Ruxita si eu stiam de comprese reci la manutze si picioruse dar asistenta sefa de la terapie intensiva care se confrunta tot timpul cu copii cu febra mi-a spus sa nu-i mai fac asa pt. ca in febra extremitatile sunt reci si daca ii mai pun si eu comprese ii dau peste cap mecanismul de reglare a temp. Acum fiecare face cum crede, cum i se pare mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ayanna vai dar nici nu am vrut sa se subinteleaga ca ai interpreta(in sens negativ) ce spun,ma gandeam la cum ochiul profesional vede "printre randuri" fie ca vrea fie ca nu vrea,ca in orice meserie;nu intelege gresit,please.Nu stiu cum sa explic ca sa intelegi ce am vrut sa spun.Pur si simplu ma gandeam ca e interesant sa poti sa iti dai seama de cum este un om din felul in care scrie(in general vorbind);ca o chestie generala am spus

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

nu o interpretati gresit...
fac acum pediatrie si va spun cum ne invata pe noi la ora actuala...
in caz de febra:
1. nurofen (ibuprofen) la 6 ore
2. panadol, efferalgan(paracetamol) la 4 ore
3. diazepam intrarectal in caz de convulsii sau suspiciune
4. novocalmin (algocalmin, metamizol sodic) in caz de rezistenta...

plus asa, babeste, dezbracare, impachetari cu prosopul ud si sosete ude... dar... dar... cand esti disperata... nush daca iti arde de facut plaja prin casa!

n b...si sanatate pufilor!

app... pt cei care racesc... mai des... puteti cere o electroforeza. e drept, se ia sange din vena, dar nu e o tragedie. si daca gasiti hipogammaglobulinemie... gasiti si cauza racelilor...

m-am lungit in seara asta, numai ca sa nu invat! off...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Plateea cu cea mai mare placere. Incerc sa-ti trimit pm cu nr.
meu, sa vad daca pot de pe tel , si eu ma gandisem la asta dar nu am indraznit sa zic nik cand am vazut cate ai pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ayanna vai dar nici nu am vrut sa se subinteleaga ca ai interpreta(in sens negativ) ce spun,ma gandeam la cum ochiul profesional vede "printre randuri" fie ca vrea fie ca nu vrea,ca in orice meserie;nu intelege gresit,please.Nu stiu cum sa explic ca sa intelegi ce am vrut sa spun.Pur si simplu ma gandeam ca e interesant sa poti sa iti dai seama de cum este un om din felul in care scrie(in general vorbind);ca o chestie generala am spus

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

Caaaalm, caaaalm...
Am inteles ce-ai vrut sa zici...si probabil am raspuns eu prea cu aplomb pentru ca ma grabeam ca nu cumva sa ma solicite zgubicea si sa raman cu mesajul in aer... Mai fusese odata discutia pe aici referitor la modul cum interpretez eu mesajele voastre si m-am lungit in explicatii ca sa fiu sigura ca nu mai sunt semne de intrebare in legatura cu acest subiect...

Mi-am bagat pitica la somn in pat, am facut rapid un dus si acum chiar ma duc sa dorm si eu ca e deja ora 1!!!!!

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Plateea ai pm

Micki nu bagi schimbul 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Plateea ai pm

Micki nu bagi schimbul 3?

pui mic

TRAITI!

Aici eu dupa cortina. Cuminte. Cum ii sade bine omului, din cand in cand.

Trebuie musai ca pup si eu niste pufuleti, ca nu am apucat le urez cum se cuvine, la timp, pe 7!

LML, Arthur de Danyelana
LML, Ioana-Cristina de Mandruta
LML, Mara Andreea de Rebiana
LML, Darius Mihai de Arwen

si cum deja e 8 decembrie ce mai trece timpul...
LML, Dragos-Andrei de Ale1212xa

Eu citesc, dar parca pe ochi intra informatia dar pana la creier se disipeaza...nu prea procesez cum trebuie.
O fi din motive de emotivitate...ca acu' vine iar Moshu'. Si nici curatenie nu am facut, nici chef n-am. Si nici nu mai invat de 2-3 zile. O lalai. . Sarbatoare continua dar lipsesc artificiile.

Eh. Trece si asta. Stiu doar ca am pui care vrea musai la mine. Chiar daca e in brate la ta-su.

Mai bag un kiwi si ma culc si eu.

Maine ies la inviorare ca am chiulit si de acolo.

Somnic pufos!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

e gata si astazi in plus dam si de baut...Dragos face 11 luni, mama mama, am intrat in line dreapta catre an

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...dau repede cafeaua...sau cafiaua (cum ar zice MP, nu? ) pana nu se trezeste altcineva....sa-mi ia painea de la gura

noi tot cu muci suntem....am incercat aseara sa-i fac aerosoli...a durat mai mult pana m-am prins care e treaba cu tehnologia asta...nu pricepeam cum se foloseste aparatul. oricum pt cele care aveti in general prb cu bebicii si nu numai va recomand omronul u22, eviedent daca il gasiti la un pret bun,e cat o sticlutza de sirop...f silentios si portabil....

simpli...ayanna..va rog sa ma scuzati si sa nu interpretati gresit...psihologia este o pasiune de-a mea mai veche...nefinalizata...mi-as fi dorit f mult dupa ce terminasem liceul sa fac facult asta....dar cum am dat de bani proprii si personali am legat scoala de gard....
de aceea ayanna...mult respect pt ceea ce faci si evident....tu nu dai raspunsuri...ca ai nasul fin...ca sa ma citez ci pt ca , pe langa nas ai si o pregatire de specialitate si de aceea eu personal astept de fiecare data raspunsurile tale....ca ma linistesc asa de tare....

iar in ce priveste lumea virtuala....vorbeam desprea ea , in general...pt ca, pe acest forum este f clar ca noi avem un scop comun si nu avem de ce sa jucam teatru...mie imi place tare , tare mult de voi

LML...dragosh....sa fii sanatos si sa-i bucuri pe mami si tati....

mire...da am luat brad din real dar nu mai tin minte....ba da acu 2 ani....cred ca e putin mai mare ca al tau....dar, parca e natural..

plateea...respect mami pt cum te straduiesti tu sa fii....doctoritza cu pastaia aia buclucasa.....stii ca fetitele isi doresc,,sau cel putin isi doreau pe vreamea mea sa fie ori doctoritze ori invatatoare...asta in prima faza....

referitor la mancare bb, in general n-am prb cu jiji dar poate sunt io denaturata sau prea relaxata? pe langa faptul ca el mananca in general frumos eu nu-l fortez, nu-i zic povesti sa deschida gura...daca vrea mananca daca nu, nu...iar la cantitate, la fel...cat doreste papila lui...

trimit ca m-am intins precum rama

oani....ne e dor de tine...cum mai stai cu....rina????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

dece, micki

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput