Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 8
miremia spune:
Simply am tot uitat:

Ce ma bucur ca vine sora ta! Cred ca o sa fie tare fericita Ariana cu matusica si viceversa. E mai mare sau mai mica?
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect Christmas 

simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
de ce mami? ai nelamuriri in ceea ce te priveste? mi-aduc aminte k facusem o pasiune pt astfel de teste...pana cand mi-a trecut sa aflu cat de superba, dishteapta si rupta din soare sunt.. oricum, mi-a placut tot timpul sa studiez omul...am nasul fin...si intradevar poti afla atat de multe despre cineva din chestii f f mici... din nefericire lumea asta virtuala e putin diferita, pt k poti fi...cine vrei tu...daca te duce bibilica... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Pup

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 simply petrecere frumoasa cu sora ta mereu uit sa zic ce printesa superba ascunzi tu acolo............... superbaaaaaaaaaaaaaaaaa si cum stai cu proiectul bb2??????????? I don't know much...but I know I love you... ![]() Expecting ... a special one... |

Noi lucram la bebe2,dar el nu vrea sa vina si in conditiile in care alaptez din ora in ora....nu prea vad sa fie curand

Mami de
Motivatia zilei:
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Simply am tot uitat: ![]() ![]() Ce ma bucur ca vine sora ta! Cred ca o sa fie tare fericita Ariana cu matusica si viceversa. E mai mare sau mai mica?![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas ![]() ![]() ![]() |

Mami de
Motivatia zilei:
danasor spune:
Am vazut poze frumoase: Alexandru de Livia - frumos catel aveti, Yannis smecher in noul scaunel, sa-l stapaneasca sanatos, dar pernutza aia rosie nu se lasa un pic mai jos? Maria Dalia si Isabela doua fetitze scumpe foc, Elena imi place foarte tare jucaria care i-ai luat-o, am sa-i caut si eu ceva in genul asta, jucariile muzicale nu prea o atrag doar cinci minute la inceput si dupa aia gata; Mara- frumoasa murdarici
MP frumoase tortuletze am vazut, dar nu prea mi-am dat seama de trandafirii.
danasor spune:
Ce baiat mare a crescut bbTo.... Sta singurel in picioare, bravo
Plateea mult succes la examene si imi pare rau ca iti este greu, multi pupici 

plateea spune:
danasor... saru-mana...

cat mai stau la iasi, nu vrei sa ne intalnim intr-o zi?
poate si cu lorex si bobita?
macar un shake la mall sa bem, sa se cunoasca pufii...
sa le crape ranza alora de la buc...
las propunerea deschisa!
I will survive... 
povestea unei pastai...numita bbTo
danyelana spune:
Sa intru repede inainte sa se faca miezul noptii ![]()
Simply, Alicredo, Tomaca, MP, Alexutzzza, Danasor, Lucia2000, Elefantica, Miremia, Anag, Ale, Bubu, Cris.d (nu mai sunt supi
), BF si Ruxita va multumesc pt urarile adresate printului meu. 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de
noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
ayanna_xem spune:
Buna seara...
...intru numa' o fugutza sa va salut si sa-i raspund lui Simply, ca am vazut ca mi s-a adresat direct cu o intrebare, pana nu se trezeste tati de zgubi sa-mi predea stafeta, ca acum fiica-mea motaie in brate la el. Nu am mai intrat pentru ca am fost ocupata cu rezolvarea unor treburi 'administrative', mai am vreo doua zile de umblatura dupa care sper sa pot sta si eu linistita acasa si atunci sper sa recuperez...
Simply, teste am multe, dar toate au ramas la locuinta de serviciu. Cand am intrat in concediu si ne-am mutat acasa la noi n-am luat de acolo decat lucrurile strict necesare. Nu-mi dau seama la ce test exact te referi, cele de personalitate pe care le am eu sunt destul de complexe si cu o interpretare destul de greoaie, teste care se folosesc in general pentru diagnostic in clinica de psihiatrie pentru evidentierea eventualelor patologii, pentru ca specificul activitatii mele acum este pe neuropsihiatrie. Cred ca am de prin facultate si teste din astea simple, ca mi-amintesc ca faceam la fiecare curs cate-o sesiune din asta de testare asa mai mult pentru entertainment, dar ar trebui sa caut...daca o sa am timp si o sa dau de ceva ce cred ca te-ar interesa iti zic, dar asta dupa ce ajung la Centru.
Si nu te mai gandi cum interpretez eu mesajele...ca sincer chiar nu mi-a fost gandul la asta. E adevarat ca am tendinta sa 'citesc printre randuri' uneori, dar cum zicea si DECE, comunicarea asta virtuala poate fi cu semne de intrebare si chiar nu am intrat pe forum aici cu gandul sa 'psihanalizez' pe careva...oricum trebuie multa experienta pentru asa ceva si eu mai am muuuulte de invatat pana sa am pretentia ca pot 'citi' pe careva dintr-o privire/vorba chiar si in mediul real.....asa ca fii pe pace, eu mi-s o mamica ca si tine si ca si celelalte mamici si imi petrec timpul cu voi pentru ca sunteti simpatice, deschise, primesc un feed-back pe subiectul care ma intereseaza acum in mod deosebit - adica bebe, mai vad cum gandesc alte mamici, care e modul lor de a gestiona anumite situatii mai ales ca sunt aici mamici cu multa experienta, femei destepte, de cariera si nu numai...este o experinta placuta sa-mi petrec timpul cu voi si chiar utila din multe puncte de vedere. Sunt departe de a considera ca le stiu pe toate...si chiar daca as sti asta nu inseamna ca nu as mai avea ceva de invatat. Nu ma refer aici la latura profesionala, ci la experinta personala....pentru ca aici cu voi sunt mamica...si atat, ocupatia nu are nici o relevanta. 
Ma duc sa-mi iau pitica si fug la somn ca maine dimi la 6 tre sa fiu in picioare...
LML pufilor care s-au aniversat zilele astea si celor care si-au sarbatorit onomastica de Mos Nicolae...sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
Noapte buna si somn odihnitor!
_
Mami de
strumfita zgubilitica
danyelana spune:
Am fost si noi astazi sa cumparam bradul (artificial) si sa mai luam niste decoratiuni desi mai avem cateva cutii, trebuia altele noi pt print. Am simtit asa o emotie cand i-am cumparat toate astea pt el..

Abia astept sa fac bradul si sa se bucure de el desi il voi pune mai sus ca sa nu se urce in el 
Nu-mi vine sa cred ca anul asta fac bradul pt puiul meu 

La noi au anuntat pt maine iar ninsori si temperaturi scazute asa ca vom sta in casa si vom face bradul 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de
noastra
Arthur, l'amour de papa et maman

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...