Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

subscriu si eu ca mai au perioade in carfe nu le trebuie nimic
si nu trebuie fortat nicidecum
daca nu vrea sub nici o forma dai lapte
la masa urmatoare dai again, nu vrea iar lapte
asa am patit si noi vreao 2 sapt
si nici nopi nu am av nici dinti, nici raceala nici nimic.....................
nu imi explic, dar cand le trebuie papa de rup.......

simply petrecere frumoasa cu sora ta
mereu uit sa zic ce printesa superba ascunzi tu acolo...............
superbaaaaaaaaaaaaaaaaa
si cum stai cu proiectul bb2?????????????????

ftele numa la mine e asa sau si la voi?

am fc ceva aiurea, sau si la voi se vede scrisul mai mic???????
daca vad reply with quaTE nu vad nik din ce scrie acolo, numai ce scrie ultima data mesajul propriu zis................
nu stiu?

mno bine dragele mele..................acu chiar ca va las.......................

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna seara!
Imi pare rau ca navalesc asa, am prins cateva minute libere. Stiu ca nu-i frumos din partea mea sa ma ascund, dar nu o fac intentionat. Chiar nu am timp. Stiu ca mi-ati dat mail, sunt neserioasa ca raspund dupa atata timp, dar sunt mereu contra-cronometru.
Noi suntem bine, nu avem si nici nu am avut probleme de sanatate, tati e grozav, se descurca excelent, iar eu sunt mereu pe fuga. Acum pregatesc programul de serbare pentru copiii de la gradi.
Cristi e ok, merge bine tinuta sau daca se tine de ceva (cred ca ii e frica sa-si dea drumul la maini), avem 4 dinti frumosi, e sanatoasa tun, mancacioasa la fel ca tati. Mananca orice, nu face mofturi, poze recente nu prea am, dar o sa facem.
Cand am intrat pe forum prima data m-am uitat pe prima pagina sa vad daca mai suntem...
E adevarat ca ochii care nu se vad se uita, dar sa stiti ca mie mi-e dor de voi si de pufuleti si chiar imi lipsiti.
Nu sunt la curent cu ce e nou, nu am timp sa recuperez, dar incerc sa raman pe linia de plutire... pentru toata lumea!

Chiar daca nu mai sunteti pe prima pagina, noi tot v-am urat astazi de aniversare.
Au fost discutii de confidentialitate a datelor, de aceea persoanele care nu au confirmat ca vor sa ramana pe prima pagina, au fost puse in anonimat temporar. Daca vreti, va facem vizibili.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

eu o sa iau un bradut mai mic pe care il voi pune sus pe o masa.

mi-am amintit ca ai zis ca nu prea vrea C sa manance...asa si alex de vreo sapt si ceva...de cateva zile mananca DOAR DACA ii pasirez mancarea...bine ca mi-a trecut prin cap asta...pana acum nu i-am pasirat niciodata,dar acum il deranjeaza la gingii,cred...poti incerca si tu la C sa-i pasirezi...poate "functzie"

mami de Alex si Radu

sa o pasez? nici C nu a mancat la fel ca Alex niciodata pasat. am incercat cu supa crema mai groasa super pasata, doar din aia a luat cateva lingurite .

ptr fetele cu pufi cu dinti, cand au iesit au refuzat mancarea? si daca da, ce perioada? al meu bea doar lapte si nu-mi dau seama daca e de la dinti sau de la diaree/tuse ... cred ca sunt combinate totusi, dar pana cand ?

Tudor a refuzat laptele in perioada eruptiei dentare. De la luna 9 pana la 10 jumate, a fost greu tare cu laptele. Mancarea o manca fiind blenduita bine.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

decenuela De-abia ashtepti curatzenia generala??? Eu am facut-o deja pe jumatate (mai am livingul si baia) ... ca eram restanta de vreo 2-3 ani (ba constrcutzii, ba alte constructzii, apoi au venit fetele, apoi lipsa de timp). Acum m-am scos ca a venit babi pt 2 saptamani si prestez si eu munci prin casa. Cu toate astea nu eram nerabdatoare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Chiar daca nu mai sunteti pe prima pagina, noi tot v-am urat astazi de aniversare.
Au fost discutii de confidentialitate a datelor, de aceea persoanele care nu au confirmat ca vor sa ramana pe prima pagina, au fost puse in anonimat temporar. Daca vreti, va facem vizibili.

varsta lui Tudor

Dar sunt pe prima pagina.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Acum ne pregatim de marele eveniment... cand bb-lushele noastre devin cica copii mici. Am nishte emotzii ... Le-am luat cadou cate una din www.intrasavezi.ro/masinuta_bebe_winnie_the_pooh/640.htm" target="_blank">asta de la real. Vroiam sa le iau si eu masutze ca ale miremiei/decenuelei dar nu am timp de scormonit ebay-ul ala si jucariile alea noi costa o avere.... asha ca ne multzumim cu ce gasim locco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

elefantico,m-ai omorat...imi ploua-n gura de numa'...
io-s cu talent la mancat dulciuri,la facut nu prea
gazelele de bucuresti l-au vazut?
pupici

mami de Alex si Radu

Desi mai am pana ma "gazelesc" de tot trebuie sa pun:
Nu poate omu' sa se faca ca nu vede??!!
si si iar si evident...

Larisel Ultimate cake off era sambata dupa-amiaza dar n-am mai vazut-o de vreo luna, ori nu m-am nimerit eu la tv.

Elefantica vreau sa iau globuri care nu se sparg (cred ca putine globuri de pe piata mai sunt din sticla), margele (imi plac tare, tare mult), mai este un fel de panglica lata pe care o folosesc pe post de beteala si inca niste ornamente care sa nu poata fi rupte. Sper sa-mi iasa cum mi-l imagines, pun poze cu delfitza sub el cand e gata.
Puteti sa va uitati in catalogul de la carrefour pt ornamente, unele sunt chiar ieftine.

Asa ma gandeam si eu cu ornamentele...dar la cum sunteti voi asi in ale shopingului pe net m-am gandit ca cine stie ce minuni ati mai gasit...oricum vazut si eu ornamentele de la carr4 ...intr-adevar ieftine ...eu ma gandisem sa il fac roz cu argintiu ...sa vad daca o conving si pe sor'mea ca nu a parut prea incantata

P.S. tare imi mai plac semnaturile voastre de craciun...cred ca tre sa imi trag si eu un

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

varsta lui Tudor

Dar sunt pe prima pagina.

Pai atunci ce-i cu ochii care nu se vad se uita?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

MP, elefantica, miremia, bea, larisel...
cer mii de scuze, dar nu mai apuc sa scriu...
acum ar rebui sa invat, ca am maine si vineri examene, apoi saptamana viitoare inca 2...
pastaia ma suge de toate puterile, mama mea saraca e bolnava de inima si totusi isi da si sufletul sa ma ajute...
e fff greu sa crsti singura un copil si sa mai faci si scoala... Plateea stieee...

cel mai sigur aflati amanunte despre teo daca mai apus sa intru sau daca mai pun cate o pozuta i album... altfel... astept vacanta poate o sa rasuflu si eu nitel!

seara frumi si pufi papaciosi va doresc!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Elefantica,trebuia sa fac si eu shopping pe forum,si daca cuscra s-a facut asa frumu si sexi() am zis ca n-oi fi mai prejos sa zica Alexutu printu ca ce soacra naspet are si cum culoarea verde e culoarea mea preferata.

Tot timpul cand scriu mesajele pe forum,ma gandesc cum le interpreteaza Ayanna(ca e in domeniu) si nu numai,adica felul cum scrii,ce anume iti place(mereu imi aduc aminte din liceu de la psiho cum analizam caracterul unei pers dupa scris si etc).Ayanna m-ar interesa un test de personalitate(ma refer la acelea fundamentale -coleric/flegmatic./sangvic/melancolic).As vrea sa mi-l refac,dar imi trebuie ceva ca lumea.Daca ma poti ajuta

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"

Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..

de ce mami? ai nelamuriri in ceea ce te priveste? mi-aduc aminte k facusem o pasiune pt astfel de teste...pana cand mi-a trecut sa aflu cat de superba, dishteapta si rupta din soare sunt..
oricum, mi-a placut tot timpul sa studiez omul...am nasul fin...si intradevar poti afla atat de multe despre cineva din chestii f f mici...
din nefericire lumea asta virtuala e putin diferita, pt k poti fi...cine vrei tu...daca te duce bibilica...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput