Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti wow...mandruta,plateea ![]() mai ziceti,mai ziceti![]() bea,cat dadusi,bre, pe pomul ala? 600 roni? asa defazata is io cu preturile? ce face pomu'? canta ? gateste? spor la treaba sa ai!(ce de lucru vad,cat incape )![]() ![]() mami de Alex si Radu |
Cred ca a vrut sa zica 60, 600 mi se pare si mie enorm.

Mandruta, plateea wb!
Cand puteti voi, noi oricum ne bucuram sa va citim.
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas

ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti wow...mandruta,plateea ![]() mai ziceti,mai ziceti![]() bea,cat dadusi,bre, pe pomul ala? 600 roni? asa defazata is io cu preturile? ce face pomu'? canta ? gateste? spor la treaba sa ai!(ce de lucru vad,cat incape )![]() ![]() mami de Alex si Radu |
si eu m-am minunat si rasminunat dar totusi cred ca e vorba de 60 de roni, 600 mi se pare colosal
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
ma uit ocazional la cake boss, Doamne ce face omul ala ![]() ![]() |
Oare sunt bune de mancat? Ca la cum arata ma gandesc la sf-uri

...
miremia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larisel
Oare sunt bune de mancat? Ca la cum arata ma gandesc la sf-uri ![]() ![]() ..._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Daaa, sunt!
Eu poftesc in draci la unul cu blat de vanilie. De cate ori vad blatul ala umplut cu crema o iau usor razna. Sia cum mai sunt si la dieta....

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas

larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza BF cand citesc mesaje din astea cu ascund, nu pun, nu montez... ![]() ![]() ma gandesc ca suntem singurii inconstienti care sambata trecuta am cumparat de la Ikea suporti ptr lumanari din sticla si lumanari....Yannis intr-adevar se catzara mai nou peste tot, inclusiv pe rafturile unde avem foto in rame si suporti si decoratiuni din ceramica si sticla, se uita la anumite lucruri care chiar nu sunt ascutite si nici f casabile, nu stiu cum de le alege, de ramele foto nici nu s-a atins, e cel mai fericit cand gaseste cate un pachet de tigari din cele sigilate , noi (cele deschise nu stau la dispozitia lui) si cand a vanat pachetu in tzipla se pune la loc in fund si roade prada. El e mai fascinat de laptop , telecomenzi si butoane, alte chestii nu am vazut da distruga. Din rafturile de jos scoate, rar, dar cand scoate scoate numa DVD-urile cu coperti colorate si le da de-a dura prin casa, de carti nu trage, nu rupe, nu le ia de pe raft....Bine eu nici nu m-am impacientat, am zis ca acu doar nu o sa-mi dau casa peste cap ptr ca am copil, o sa las totul asa cum e si cu ce nu se mai poate, cand nu se mai poate ma orientez pe moment. Pan la urma asta e si casa lui Yannis e mediul in care traieste si va trai si trebuie sa se obisnuiasca sa "convietuiasca" cu obiectele din jur asa cum sunt fara sa le strice si fara sa se raneasca. Sotul mereu imi zicea "aualeu! o sa inceapa sa se ridice , sa iei alea de acolo!" "aualeu cand merge sa ascunzi alea" eu mereu dau din cap si zic, da..o sa... Ok nu are acces la chestii ascutite, prizele au opritoare d-alea in ele, si detergentii sunt pusi bine dar in rest... Filosofia mea e in felu' urmator: ma dau peste cap sa gasesc un loc sa pun obiectele X, Y, Z dar copilu' cum are mai mult timp liber ca mine si mai multa imaginatie sigur descopera altceva cu care sa ma streseze si pan la urma ce o sa fac? o sa ascund tot? unde? Asa ca eu fac brad ca toti brazii in fiecare an. va spun dupa ce-l fac ce s-a ales de el de Yannis |

Si eu parca m-ash risca sa fac brad da' nu prea am loc... Noi mereu faceam bradul in ajun, dar anul asta cred ca devansam cu o zi. Abia ashtept!

Avem brad artificial mai vechi iar decoratziuni nu o sa cumpar ci o sa improvizez.
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel ELENA, acum am dat peste mesajul cu dilema... tu stii mai bine ce e bine si ce nu pentru tine, dar astfel de hotarari majore, ca a ta si a Carmitei (care a decis la fel, sa fie mama singura) cred ca nu sunt/ar trebui sa fie cu "come back". cum spune ape aici cineva, trebuie sa fi fost tare greu sa decizi asha, avand deja un bebe mic si hormonii sky high dupa nashtere/cand erai gravi. daca atunci nu a "mers", pe vreme de "pace", degeaba ai incerca sa dregi. regretele vin cand vezi pe altii ca sunt bine, ca sunt in formula clasica, dar ...nu e bine sa cazi in capcana comparatiei. o sa vina si El, o sa simti ca e cel potrivit si o sa iei decizia, asa cum de data asta ai simtit ca nu a fost... sper ca am fost cat de cat coerenta,ca ema a iesit deja de la baie si da tarcoale la ![]() va pupacesc, NB |

multumesc mult! inteleg ce spui si ai perfecta dreptate...chiar daca nu suntem in formula "clasica" suntem foarte fericite, inconjurate de persoane care ne iubesc si pe care le iubim, suntem o familie mai "altefel" dar tot familie si chiar daca mai cad in "capcana comparatiei" de obicei ies destul de repede 

...mai ales ca va am pe voi alaturi sa ma scuturati 
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu ma uit mereu si de fiecare data ![]() ...Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas ![]() ![]() ![]() |
Cand e difuzata a doua?
mamidepuiuti spune:
elefantico,m-ai omorat...imi ploua-n gura de numa'...

io-s cu talent la mancat dulciuri,la facut nu prea![]()
gazelele de bucuresti l-au vazut?![]()
pupici
mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui miremia
Daaa, sunt! Eu poftesc in draci la unul cu blat de vanilie. De cate ori vad blatul ala umplut cu crema o iau usor razna. Sia cum mai sunt si la dieta.... ![]() ![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas ![]() ![]() ![]() |
mami de
Alex si
Radu
Eleysa spune:
Braduti ...imi amintesc de discutiile de anul trecut ...natural sau artificial ...anul asta cred ca o sa optez si eu pentru unul artificial ...ne bate gandul mai demult ....dar acum ca v-am auzit pe voi cu acele de la brad si bebe care le culege (eu nu ma gandisem) ...clar artificial ...apropo de asta
ce frumu e bradutul tau, Miremia! si la ce ornamente baby friendly te-ai gandit/ai gasit?
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

600 roni? asa defazata is io cu preturile? ce face pomu'? canta ? gateste?
)
de