Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 14
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Foarte frumoasa masinutza ...si eu ma gandesc pentru la primavara la ceva de genul ...oricum pt in ianuarie vreau sa ii iau musai masuta de activitati ...mie imi place www.amazon.com/gp/product/B00005BRFM/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000IMQ40U&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0JCDYPE2HWHB9NC2F5RQ" target="_blank">asta de la chicco. www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
da, e frumoasa masutza. eu am fost cu jiji la cineva si avea, e destul de stabila si initial am zis ca-i iau din aia pe urma mi s-a pus pata pe aia de i-am luat-o si astept sa vina. oricum , ma uitam acu pe ebay de masutza din aia de vrei tu...nu prea sunt sau care sunt nu vor sa le trimita prin posta....ca e grele si voluminoasa...
vad ca pe amazon.uk. de unde mai cumparam noi..e 60 de lire fara transport....iar amazon .com....unde e mai ieftina nu stiu daca trimit in ro...tot ebay ramne baza.....in ro cat ajung?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa legat de culoare=anemie Miruna zic eu ca nu a aratat niciodata ca un copil anemic si totusi este sau m,a rog sper ca a fost ca tot am pompat fier de numai trebuie sa refacem analizele aparatul de aerosoli e si la noi la mare cinste la Miruna dr a recomandat 1 fiola acc(2 ml) /zi.Eu i-o dadeam in 2 reprize+ 2 ml se Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
as incerca si eu dar sunt prea comoda zic eu... noaptea ziua ar mai fi cum ar mai fi. si la mn numai cand doarme tine suzi, atat, dupa ce adoarme o arunca singur uneori afara.
mersi de raspuns.
deci ii pot face 2 doze de aerosoli pe zi.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza e gata si astazi in plus dam si de baut...Dragos face 11 luni, mama mama, am intrat in line dreapta catre an ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Neatza,
Multumim de cinste mami si lui Dragos.
Dragos-Andrei
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
decenuela spune:
myky....io nu aveam in casa decat er...acc nici nu stiu ce e
i-am pus o fiola din aia...nu stiu cat are...si nu k masca i-am tinut asa , la nas
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
danyelana spune:
citat din mesajul lui dastefa salutare LML Dragos si apropo de cafeaua de dimineata eu i-am scos Mirunei suzeta de vreo saptamana si azi cand ii zic mamei imi zice"da de ce nu i-o mai dai?avea si ea o alinare.tie ti-ar conveni sa nu-ti mai dau voie sa bei cafea?" adevarul e ca as face urat eu am intrat f rarin ultimul timp sunt intr-o perioada f stresanta in care trebuie sa iau o hotarare f importanta si mi-e tare greu argumente sunt tot atatea pro cat si contra sa imi lumineze Dumnezeu mintea Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Sa iti ajute DD sa iei decizia cea mai buna pt tine si familia ta. Suntem aici pt tine daca ai nevoie de un umar.
plateea spune:
tot io... rox_y... zau... ma bag ca musca in lapte, dar... dr ala e cu capul. iar tu esti mama loca daca iei mot-a-mot ce spune el...
pai, mami draga... copiii nu sunt robotei programati sa faca toti la fel! teoria e una, practica ne omoara...
am mai povestit aseara "pe scurt", crede-ma, ceea ce puteam sa povestesc aici pe forum despre perioada de nemancare a pastaii mele.
tu faci cum stii, dar sincer... treaba cu orele fixe si mesele inlocuite cu ceai... mie mi se par tortura! pai, stai cu ceasul pe el? o inteleg pe lalitica, draga de ea, ea are nevoie de ceas!
dar noi restul, avem nevoie doar de instinctele noastre! lasa puiul in pace. schimba ceea ce simti tu ca trebuie sa schimbi si nu las un om care stie el ce stie dar nu traieste cu tine ca sa iti poata vorbi personalizat. trece totul prin filtrul gandirii si instinctelor tale, apoi o sa vezi ca nu o sa te mai judeci inutil...
scuze de placinta, dar... mie doctorii barbati care dau sfaturi de puericultura... mi se par de-a dreptul ... pur si simplu. e infiorator de greu sa dai sfaturi personalizate. totul de face dupa discutii de ore in sir, dupa vizite repetate, dupa ce cunosti copilul, parintii si mediul de viata, nu asa... la o consultatie, sa dai peste cap o mama de altfel... perfecta!...
revin la pufuletii mei gdragi ca daca nu ii admir acum... nu stiu cand mai apuc
loreeex? pe unde umbli? punem de o intalnire? nu de alta, dar ochii bobitei pe mine ma baga in boale... esti tu frumoasa, dar iuria... o sa fie si mai frumoasa... fotomodel o faci! app, sunt cursuri de dans pt pitici la mall.. ne bagam de la anul?
cris.d... stiu ca am mai spus ca sunteti o familie perfecta...(iar exceptiile confirma regula) dar nu ma satur nicodata sa va privesc! ema e superba. o admir in calatoriile voastre, la plimbare, cu mami, cu tati, la petrecerea patriotului, dar in pozele cu ana... raman speechless... eh, mama implinita, ce mai... nu iti ramane decat sa fii sanatoasa sa te bucuri de asa minunatii!
larisel... ma tot uit la gemanutele tale si ma gandesc ca tu traisti totul la dublu. stiu ca e infiorator de greu. dar oare cum e sa iubesti la dublu? eu simt ca daca as iubi mai mult, as pocni. si totusi tu ai 2 printese uluitoare! jucariile si orice paleste in fata pozutei aleia in care se uita amandoua in oglinda... pot sa o pun wallpaper? mi se pare... cel mai frumos lucru din lume! mamico, imi dau seama cat de "usor" trebuie sa iti fie!
ana_g... sa inteleg ca stefanel al tau iubeste cablurile? si le trage de unde le vede? cunoasteeeem...
beaaaaa... faci tu treaba de nu mai poti, stiu ca iti e greu si tragi de numa, dar banui ca nimic nu e prea complicat atnci cand te asteapta acasa fostul locatar al palatlui... cu asa mandrete de barbatel... mami trebuie sa fie si mai puternica!
iar trimit, iar revin... fac azi spam, ca apoi, cine stie daca mai pot intra inainte de craciun sa va urez alea, alea...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y Neatza multu de caffe Pt ieri LML Arthur, Mara, Cristina si Darius Pt azi : LML Dragos Diana nu accepta suzeta..doar sa se joace cu ea..noaptea face scanda daca vreau sa-i pun suzeta Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Multumim
Nici Arthur nu vrea suzi
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
uite ca dau din casa,cum ar veni: fostul meu sot avea talent in a ma face sa ma simt prost,sa ma simt inferioara din toate pdv...ii placea in mod deosebit sa-mi spuna"uita-te in oglinda,te-ai vazut cum arati?"...anyway...cand m-a ajutat DD si am pus punct,m-a intrebat ce motiv de divort am...raspunsul meu a venit simplu...m-am uitat in oglinda din mom respectiv asa ma consider...superba,dishteapta si rupta din soare mami de Alex si Radu |
Si mare dreptate ai pt ca asa si esti, frumoasa, desteapta si rupta din soare.
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
da, e frumoasa masutza. eu am fost cu jiji la cineva si avea, e destul de stabila si initial am zis ca-i iau din aia pe urma mi s-a pus pata pe aia de i-am luat-o si astept sa vina. oricum , ma uitam acu pe ebay de masutza din aia de vrei tu...nu prea sunt sau care sunt nu vor sa le trimita prin posta....ca e grele si voluminoasa... vad ca pe amazon.uk. de unde mai cumparam noi..e 60 de lire fara transport....iar amazon .com....unde e mai ieftina nu stiu daca trimit in ro...tot ebay ramne baza.....in ro cat ajung? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
eu doar ma uitam si pe aia mi s-a pus pata ...nu ma pricep eu cu ebay, amazon si asa mai departe ....mi-a zis andrelina ca ma dumireste ea (adica o sa o ia ea pt mine, ca eu )...oricum pana in ianuarie cand o sa o iau nu ma agit ca n-am cu ce , iar atunci o sa ma rog sa o gasesc
Edit ...am mai citit o data raspunsul tau si m-am dumirit ce ai intrebat de fapt ...am vazut pe best kids 279 ron.
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
lorex spune:
citat din mesajul lui plateea loreeex? pe unde umbli? punem de o intalnire? nu de alta, dar ochii bobitei pe mine ma baga in boale... esti tu frumoasa, dar iuria... o sa fie si mai frumoasa... fotomodel o faci! app, sunt cursuri de dans pt pitici la mall.. ne bagam de la anul? I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
PUNEM, PUNEM