Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nu o interpretati gresit...
fac acum pediatrie si va spun cum ne invata pe noi la ora actuala...
in caz de febra:
1. nurofen (ibuprofen) la 6 ore
2. panadol, efferalgan(paracetamol) la 4 ore
3. diazepam intrarectal in caz de convulsii sau suspiciune
4. novocalmin (algocalmin, metamizol sodic) in caz de rezistenta...

plus asa, babeste, dezbracare, impachetari cu prosopul ud si sosete ude... dar... dar... cand esti disperata... nush daca iti arde de facut plaja prin casa!

n b...si sanatate pufilor!

app... pt cei care racesc... mai des... puteti cere o electroforeza. e drept, se ia sange din vena, dar nu e o tragedie. si daca gasiti hipogammaglobulinemie... gasiti si cauza racelilor...

m-am lungit in seara asta, numai ca sa nu invat! off...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Multumim de info!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Multumesc mult de sfaturi .

Platea, . Multa bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui myky791

lml Dragos andrei!
lml pufilor care iam ratat zilele astea.

am vazut ca vb de febra, eu iam dat si celui mare la indicatia dct fenobarbital. cel mare imi facea mereu febra apropae de 40, il impachetam, am tras multe cu el. si stiu ca fenobarbitalul este ca sa nu faca convulsii. banuiesc ca e cam acelasi lucru cu diazepamul.

plateea, mandruta wb
plateea te asteptam in vacanta sa ne mai zici despre voi

decenuela si eu folosesc aparatul de aerosoli la ambii baietisi sunt fffffoarte multumita de el. respira mai bn, nu ma sunt asa infundati, cel mic sa mai obisnuit cu el si ii dam o melodie la cal si se uita acolo si ii pun masca pe fata, dar nu ma plange.

mamici voiam sa va intreb folositi pernite la bebei? sau de cand o sa incepeti sa folositi? eu am o perna tare moale, ca noaptea piciul meu se baga in sufletul meu si dormim amandoi pe perna.

xela multa sanatate la copii. la mine nu au fost probleme cu mancarea la cel mic, adik mananc mai putin dar nu sa refuze total.

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

cat tii aparatul si de cate ori pe zi?

da eu folosesc de pe la 6 luni...ba cand a fost mai infundat i-am pus sa stea cu capul mai sus

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela eu folosesc aparatul p singura data pe zi. nam stiu ca se pot face mai multe doze de aerosoli in aceeasi zi. dureaza cam 7 min, 10, ii pun 1 ml de acc si 1 ml de ser. tu ce folosesti? doar ser fiziologic? sau si altceva?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salutare
LML Dragos
si apropo de cafeaua de dimineata
eu i-am scos Mirunei suzeta de vreo saptamana si azi cand ii zic mamei
imi zice"da de ce nu i-o mai dai?avea si ea o alinare.tie ti-ar conveni sa nu-ti mai dau voie sa bei cafea?"
adevarul e ca as face urat

eu am intrat f rarin ultimul timp
sunt intr-o perioada f stresanta in care trebuie sa iau o hotarare f importanta
si mi-e tare greu
argumente sunt tot atatea pro cat si contra
sa imi lumineze Dumnezeu mintea

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Sa iei decizia cea mai buna !

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

mamici voiam sa va intreb folositi pernite la bebei? sau de cand o sa incepeti sa folositi? eu am o perna tare moale, ca noaptea piciul meu se baga in sufletul meu si dormim amandoi pe perna.

_

Eu nu ii pun pernita...DAR se urca ea pe perna mea, asa ca am inceput sa folosesc pernite eu, macar nu sunt la fel de inalte ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

ieri am sunat la policlinica la dr de familie...si tel ii era inchis....am sunat apoi pe telefonul personal pe la 15.30 si culmea o trezisem din somn..si fara sa apuc sa-i spun ceva de diana imi spune sa o sun peste o ora.asa m-am enervat.

am reusit pana la urma sa mergem la un cab privat la un dr. bun care mi-a zis ..foarte multe lucruri de care m-am simtit aiurea pt ca avea dreptate..si m-am simtit o mama denaturata vb plateei..mama "asa nu"...cu tot internetul in fata n-am reusit sa o alimentez pe diana corect si s-o grijesc bine

M-am plans de bubite..a zis ca e alergie.....
m-a intrebat ce-i dau sa manance..am zis ca nu prea vrea sa manance...
m-a citit ca pe o carte apoi..mi-a zis sa-i dau mancare la ore fixe (ceea ce nu am respectat)- la 10, 13, 16, 19, 22 (la mine lipsea cea de la 13 si 19),
- o masa tine 15 minute iar daca nu vrea ce-i pregatesc sa-i dau ceai ca sigur la urmatoarea masa va manca (la mine tinea maxim 7 minute...iar daca nu dadeam tzitzi).
- A zis ca e umflata cu lapte de la san si sa nu-i mai dau in timpul zilei deloc( la mine la 13 ii dadeam lapte si la 17 iar lapte..si de cate ori vroia ii dadeam)...
- ii dadeam si biscuiti intre mese .ceea iara nu-i bine mi-a zis sa caut pt 11 luni pe net si in mama si copilu ce sa da de mancare si sa fac de acolo (clar ca nici asta nu am respectat ca faceam pt noi si ii luam inainte sa pun vegeta si alte minunatii) ..
- i-am zis ca seara si dimineata ii dau lapte de vaca indoit cu ceai..mi-a zis ca nu e bine(stiam si eu asta dar m-am incapatanat sa nu-i dau lapte praf)- mie lactatia mi-a scazut daca ii dadeam doar seara si dimineata de aceeea ii dadeam si in timpul zilei sa mi se refaca lactatia...(ca eu nu prea mananc si nici apa nu beau)
- noaptea se renunta la laptele de peste noapte ( eu am incercat vreo 2 saptamani dar m-am dat batuta ca nu reuseam sa ma tin pe picioare noapte si imi era mai usor sa-i bag sanul in gura si sa adoarma la loc)
- Mi-a zis ca e palida...ca o sa-i faca o hemograma sa vada daca e anemica.(asta dupa sarbatori) E palida din cauza ca nu o hranesc bine

Cand am iesit de acolo...atata m-am certat ca nu a fost bine ce am facut am plans ca o proasta..sunt o mama denturata...
si de aseara suntem pe program strict. nu i-am mai dat deloc lapte de la san pe timp de noapte..ceai nu vrea. suzeta nu. vedem...s-a trezit de 2 ori azi noapte si la 7 i-am dat ceva san si un pic de lapte praf si acum inca doarme.

M-am intins ca o placinta ..simteam nevoia sa ma descarc...ca si azi ma simt aiurea...

Mami de Diana - 31.12.2009 -

De ce nu incerci sa te mai duci si la un alt doctor ...mi se pare cam SF ce zici tu acolo ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

inainte de a lectura acest capitol (sunt zile cand numai va alerg fara sa apuc sa mai zic si eu ceva) vreau sa ma laud de achizitiile noastre - Kay stie sa arate cu degetelul! si ieri a facut un fel de "bau" cand a ajuns la bucatarie tinandu-se de pereti, cand a dat coltul sa i se vada numai capul a zis un fel de "bau"!
... azi dimineata a facut o inregistrare video, i-am dat telefonul pe mana si se juca cu el, apoi mi-am dat seama ca el accidental a facut o inregistrare video! poate reusesc s-o descarc si sa v-o arat!

si azi dimineata vorbeam cu taica-su de carti... vreau sa incep sa-i citesc povesti, am o colectie pe dvd dar inca nu e atent la povesti, le percepe ca pe un zgomot de fundal si ma gandeam ca daca o sa-i citesc explicit si o sa-i arat si imagini o sa fie cu totul altceva, o sa-l captivez - aa cum l-a captiva filmuletul cu Tinker Bell a stat si s-a uitat 10 min legate... taica-su ii cumpara cica pentru el niste dictionare ilustrate pentru cand va avea el 10 ani cred... si i-am zis ca cine stie poate cand va merge el la scoala vor disparea cartile! in loc de ghiozdanoaie cu carti ca caramizile se va duce cu un tablet pc in buzunar... mi-a placut asta cu tablet pc-ul la scoala...

acum facem auditii muzicale - bethoveen fur elise, elvira madigan, chopin, din astea... taica-su i-a luat boxe speciale sa-i fac auditii de mic, dar abia acum am apucat! imi plac clipurile cu animusic!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Felicitari lui Kay pentru noile achizitii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

myky cu suzi a fost cam asa
aveam 3 suzete care ii placeau-toate tari,cele mai ieftine din alea de la Primii pasi
prima am pierdut-o acum vreo 2 sapt,la vreo 3 zile inca una a cedat( de atata fiert si molfait)
si tocmai trecusem pe lista sa refacem stocul
ultima suzi am pierdut-o intr-o seara pe la 7 (eram la plimbare).Si cum de la noi pana la cel mai apropiat supermarket/farmacie sunt vreo 5 km+lipsa masina am zis ca las ca om rezista noi cumva o noapte
ai am rezistat.asa ca a 2 a zi am zis ca daca am rezistat 1 noapte ce ar fi sa mai vedem inca o noapte
si uite asa a trecut 1 saptamana
oricum nu o foloseam decat pt somn( dar dormea doar cu ea in gura si se trezea de i-o scoteam) si cand era ff mofturoasa
adoarme mai greu fara suzi( a trecut cu ocazia asta de la2- 3 somnicuri/zi la unul singur) dar n-as spune ca ma deranjeaza asta
iar noaptea cand se mai trezeste tre sa o iau in brate sa executam cateva plimbari prin casa
dar e din ce in ce mai bine ca altfel gaseam urgent drumul spre raftul cu suzete din supermarket

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

legat de culoare=anemie
Miruna zic eu ca nu a aratat niciodata ca un copil anemic
si totusi este sau m,a rog sper ca a fost ca tot am pompat fier de numai
trebuie sa refacem analizele

aparatul de aerosoli e si la noi la mare cinste
la Miruna dr a recomandat 1 fiola acc(2 ml) /zi.Eu i-o dadeam in 2 reprize+ 2 ml se

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

am venit de la examen si m-am delectat cu poze.
banui ca stiti ca pufuletii sunt cei mai frumosi. ei, eu azi am ramas masca... bine, fratilor, dar astia sunt buni de pus in reclame... care mai de care mai frumos...

alexandru de livia... e bestial cu telescopul ala... e clar ce se face baiatul asta, nu? o sa cucereasca fetele aratandu-le cometele...

la puul de grec ma uit, dar la mama lui nu. ma enerveaza gazelele astea frumoase care arata acum mai bine decat inainte de gravizenie... oricum, cadoul de mos a fost el cum a fost... dar satisfactia lui in decapotabila... e de poveste! aspirator de gagici! mami... pregateste banii ca maine il vezi in HR...

miremia... ce facea mara draga de ea in cosul de jucarii? ce ascunzi tu acolo si nu reusesti? e atat de dulce cum iese ea de acolo... trebuie sa fie o incantare zi de zi... pui frumos si jucaus... mai papa covrigei de buzau?

xela... ai un baietel... minunat! m-am uitat 5 minute la pozuta in care sta el ganditor... Doame cat e de frumos! cand au crescut bebelusii nostri si s-au transformat in ... ganditori? iar faza cu papuceii... e cea mai tare! trebuie sa fii o mamica in al 9-lea cer!

elefantica... isabela merge... singurica??? incredibil! si ii sta fantastic in salopeta aceea. cand mai va ca se impaca bine si cu canuta cu cioc, deja imi vine sa te rog sa facem schimb de pici... vrei???

MP... dar ai niste copii minunati... nu siu de ce mai zici tu una alta, ca mie mi s-au lipit de suflet. calutul ala chiar pare sa isi faca treaba. si zambetul calaretului spune totul...

adina, ce frumosi sunteeeeeti... nici nu se vede pe voi prin ce ati trecut! ma bucur sa va vad asa de fericiti! si va doresc sa ramaneti asa mereu!

danyelana... nu-i coreeeect! vrem si noi cu sania! ne primiti? ne primiti? arata minunat iesirile voastre... de parca ati trai intr-o poveste! of... sa aveti macar parte de multa zpada sa va dati cu sania si pt noi, oropsitii din romanica! oricum, arthur a dat sigur de gustul plimbarilor ca are o mocuta asa simpatica si multumita... numai buna de

bbx e fantastic... sedinta aia foto i s-a potrivit ca o manusa!

ioana, toata ca toate, dar clopul alexandrei m-a dat gata... de unde facusi rost? e fenomenalaaaaa...

de ariana lui simply nu mai zic nimic ca imi dau lacrimile... e ATAT DE FRUMOASAAAA... si are un zambet ca de reclama la servetele umede! ioi mami... sa pazesti bine ca jijeii astia de romania nu stii cand iau decapotabila si-ti fura frumusete de fata...

trimit si revin ca am prins gustul, vreau sa ii vad pe toti...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput