Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 12
miremia spune:
Sa zic si eu neatza si LML Dragos!

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect Christmas 

decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 lml Dragos andrei! lml pufilor care iam ratat zilele astea. am vazut ca vb de febra, eu iam dat si celui mare la indicatia dct fenobarbital. cel mare imi facea mereu febra apropae de 40, il impachetam, am tras multe cu el. si stiu ca fenobarbitalul este ca sa nu faca convulsii. banuiesc ca e cam acelasi lucru cu diazepamul. plateea, mandruta wb plateea te asteptam in vacanta sa ne mai zici despre voi ![]() decenuela si eu folosesc aparatul de aerosoli la ambii baietisi sunt fffffoarte multumita de el. respira mai bn, nu ma sunt asa infundati, cel mic sa mai obisnuit cu el si ii dam o melodie la cal si se uita acolo si ii pun masca pe fata, dar nu ma plange. mamici voiam sa va intreb folositi pernite la bebei? sau de cand o sa incepeti sa folositi? eu am o perna tare moale, ca noaptea piciul meu se baga in sufletul meu si dormim amandoi pe perna. xela multa sanatate la copii. la mine nu au fost probleme cu mancarea la cel mic, adik mananc mai putin dar nu sa refuze total. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
cat tii aparatul si de cate ori pe zi?
da eu folosesc de pe la 6 luni...ba cand a fost mai infundat i-am pus sa stea cu capul mai sus
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cred ca a vrut sa zica 60, 600 mi se pare si mie enorm. ![]() Mandruta, plateea wb! Cand puteti voi, noi oricum ne bucuram sa va citim.![]() Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect Christmas ![]() ![]() ![]() |
Salutari fetele
Referitor la bradul lui Bea sa stiti ca in pracktiker sunt si la pretul asta.
e enorm, e adev pt un brad, dar exista.
Eu mi-am luat unul artificial de la cora cu 210 lei tot de 1.8m cu conuri de brad.
Arata f bine.
era cel mai scump din cora at de 1.8 m
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rox_y
in legatura cu laptele de peste noapte..da mi-a dat argument.. laptele e apa chioara si ei (bebelusii se trezesc de sete de fapt nu sa manance). Stiam si eu ca nu mai e hranitor dupa 7 luni dar no..m-am ambitionat sa pot sa o duc pana macar la 1 an (ca v-am citit pe voi ca vreti sa alapatti pana 1 jumate-2 ani) cu ce am asa cum ii dadeam..se pare ca nu am facut bine ![]() ![]() ![]() Mami de Diana - 31.12.2009 - |
cred ca mamele mai documentate ( recunos, eu nu sunt un model) iti vor raspunde mai eficient....
personal nu-s de acord mai cu nik din ce-am citit la tine.nu stiu daca aici pe forum sau mi-a zis cineva ca ..parca bea??? ca un copil n-a mancat mai nik, pana la 2 ani decat lapte....asta nu inseamna ca e hranitor? doar ca dupa 6 luni bb are nevoie si de alte chestii nu doar ca NU E BUN....
eu zic ca instinctul de mama e mai puternic decat lista si sfaturilei d-nei dr. eu nu-i dau mancare la ore fixe...personal nici nu-mi plac lucrurile ca la carte ..... adik sa-l fortez sa manace doar pt ca e ora 1..tt ii dau de cate ori il culc si cand se trezeste noaptea..treaba lui de ce bea ca de sete , ca de foame...cand o putea vorbi o sa-l intreb
si eu ii dau mancare de-a noastra..evident k mai putin sare si necodimentata...ai vz ce spunea si plateea sunt perioade si perioade....
nu mai fi asa stresata si creste-ti copilul cum crezi tu de cuviintza...daca nu o faci ca la carte, ast nu inseamna ca n-o cresti bine

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Eleysa spune:
Neatza !!!
Ne-am servit si noi (adica je) din cafeluta ta, Dece,
!
LML Dragos-Andrei!!! 
ma uitam pe listuta si am vazut k maine avem party mare ...abia astept ![]()

Azi am zi de shmotru ...partea a II-a ...spalat geamurile
..offf...trebuie si d-astea ![]()
Ma duc sa citesc ce ati mai scris de aseara 

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

tomaca spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza e gata si astazi in plus dam si de baut...Dragos face 11 luni, mama mama, am intrat in line dreapta catre an ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
LML Dargos De fapt este ultima aniversare cu lunite. Dupa aceea, esti om mare.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
asteptand pe 

Eleysa spune:
Fetelor va invit sa dati click pe semnatura mea 

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui larisel Acum ne pregatim de marele eveniment... cand bb-lushele noastre devin cica copii mici. Am nishte emotzii ![]() ![]() ... Le-am luat cadou cate una din www.intrasavezi.ro/masinuta_bebe_winnie_the_pooh/640.htm" target="_blank">asta de la real. Vroiam sa le iau si eu masutze ca ale miremiei/decenuelei dar nu am timp de scormonit ebay-ul ala si jucariile alea noi costa o avere.... asha ca ne multzumim cu ce gasim locco._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Foarte frumoasa masinutza
...si eu ma gandesc pentru la primavara la ceva de genul ...oricum pt in ianuarie vreau sa ii iau musai masuta de activitati ...mie imi place www.amazon.com/gp/product/B00005BRFM/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000IMQ40U&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0JCDYPE2HWHB9NC2F5RQ" target="_blank">asta de la chicco.
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui plateea MP, elefantica, miremia, bea, larisel... ![]() ![]() ![]() cer mii de scuze, dar nu mai apuc sa scriu... acum ar rebui sa invat, ca am maine si vineri examene, apoi saptamana viitoare inca 2... pastaia ma suge de toate puterile, mama mea saraca e bolnava de inima si totusi isi da si sufletul sa ma ajute... e fff greu sa crsti singura un copil si sa mai faci si scoala... Plateea stieee... cel mai sigur aflati amanunte despre teo daca mai apus sa intru sau daca mai pun cate o pozuta i album... altfel... astept vacanta poate o sa rasuflu si eu nitel! seara frumi si pufi papaciosi va doresc! I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Bafta multa la examene si multa sanatate mamicii tale

!
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui danasor Am vazut poze frumoase: Alexandru de Livia - frumos catel aveti, Yannis smecher in noul scaunel, sa-l stapaneasca sanatos, dar pernutza aia rosie nu se lasa un pic mai jos? Maria Dalia si Isabela doua fetitze scumpe foc, Elena imi place foarte tare jucaria care i-ai luat-o, am sa-i caut si eu ceva in genul asta, jucariile muzicale nu prea o atrag doar cinci minute la inceput si dupa aia gata; Mara- frumoasa murdarici MP frumoase tortuletze am vazut, dar nu prea mi-am dat seama de trandafirii. pui mic |
Cred ca te referi la cea colorata si alambicata ...e luata de la Decenuela ...mi-am dorit de mult ceva de genul pt Isabela si cand am vazut-o am sarit pe ea

Cand puteti voi, noi oricum ne bucuram sa va citim.
e gata si astazi in plus dam si de baut...Dragos face 11 luni, mama mama, am intrat in line dreapta catre an