Pufuleti dragalasi de ian-feb 2010 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
dastefa spune:
salutare
LML Dragos

si apropo de cafeaua de dimineata
eu i-am scos Mirunei suzeta de vreo saptamana si azi cand ii zic mamei
imi zice"da de ce nu i-o mai dai?avea si ea o alinare.tie ti-ar conveni sa nu-ti mai dau voie sa bei cafea?"
adevarul e ca as face urat![]()
eu am intrat f rarin ultimul timp
sunt intr-o perioada f stresanta in care trebuie sa iau o hotarare f importanta
si mi-e tare greu
argumente sunt tot atatea pro cat si contra
sa imi lumineze Dumnezeu mintea
myky791 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa salutare LML Dragos![]() ![]() si apropo de cafeaua de dimineata eu i-am scos Mirunei suzeta de vreo saptamana si azi cand ii zic mamei imi zice"da de ce nu i-o mai dai?avea si ea o alinare.tie ti-ar conveni sa nu-ti mai dau voie sa bei cafea?" adevarul e ca as face urat eu am intrat f rarin ultimul timp sunt intr-o perioada f stresanta in care trebuie sa iau o hotarare f importanta si mi-e tare greu argumente sunt tot atatea pro cat si contra sa imi lumineze Dumnezeu minteaMihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
buna dimineata. cum ai reusit sai scoti suzeta? ca si eu as vrea, dar in noptile cand maraie si se trezeste din ora in ora suzeta il adoarme relativ la loc suzeta si picioarele mele.
sa iei decizia care crezi tu e cea mai potrivita pt tn. daca te putem ajuta cu ceva cu un sfat, un gand, suntem aici pe mail
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
lml Dragos andrei!
lml pufilor care iam ratat zilele astea.
am vazut ca vb de febra, eu iam dat si celui mare la indicatia dct fenobarbital. cel mare imi facea mereu febra apropae de 40, il impachetam, am tras multe cu el. si stiu ca fenobarbitalul este ca sa nu faca convulsii. banuiesc ca e cam acelasi lucru cu diazepamul.
plateea, mandruta wb
plateea te asteptam in vacanta sa ne mai zici despre voi
decenuela si eu folosesc aparatul de aerosoli la ambii baietisi sunt fffffoarte multumita de el. respira mai bn, nu ma sunt asa infundati, cel mic sa mai obisnuit cu el si ii dam o melodie la cal si se uita acolo si ii pun masca pe fata, dar nu ma plange.
mamici voiam sa va intreb folositi pernite la bebei? sau de cand o sa incepeti sa folositi? eu am o perna tare moale, ca noaptea piciul meu se baga in sufletul meu si dormim amandoi pe perna.
xela multa sanatate la copii. la mine nu au fost probleme cu mancarea la cel mic, adik mananc mai putin dar nu sa refuze total.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
rox_y spune:
Neatza multu de caffe
Pt ieri
LML Arthur, Mara, Cristina si Darius
Pt azi :
LML Dragos
Diana nu accepta suzeta..doar sa se joace cu ea..noaptea face scanda daca vreau sa-i pun suzeta
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
de ce mami? ai nelamuriri in ceea ce te priveste? mi-aduc aminte k facusem o pasiune pt astfel de teste...pana cand mi-a trecut sa aflu cat de superba, dishteapta si rupta din soare sunt.. oricum, mi-a placut tot timpul sa studiez omul...am nasul fin...si intradevar poti afla atat de multe despre cineva din chestii f f mici... din nefericire lumea asta virtuala e putin diferita, pt k poti fi...cine vrei tu...daca te duce bibilica... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

mie-mi spui?gandim la fel
uite ca dau din casa,cum ar veni
...ii placea in mod deosebit sa-mi spuna"uita-te in oglinda,te-ai vazut cum arati?
"...anyway...cand m-a ajutat DD si am pus punct,m-a intrebat ce motiv de divort am...raspunsul meu a venit simplu...m-am uitat in oglinda
din mom respectiv asa ma consider...superba,dishteapta si rupta din soare

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa neatza e gata si astazi in plus dam si de baut...Dragos face 11 luni, mama mama, am intrat in line dreapta catre an ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
dragosneata si multumim de ospatz

mami de
Alex si
Radu
rox_y spune:
ieri am sunat la policlinica la dr de familie...si tel ii era inchis....am sunat apoi pe telefonul personal pe la 15.30 si culmea o trezisem din somn..si fara sa apuc sa-i spun ceva de diana imi spune sa o sun peste o ora.asa m-am enervat.
am reusit pana la urma sa mergem la un cab privat la un dr. bun care mi-a zis ..foarte multe lucruri de care m-am simtit aiurea pt ca avea dreptate..si m-am simtit o mama denaturata vb plateei..mama "asa nu"...cu tot internetul in fata n-am reusit sa o alimentez pe diana corect si s-o grijesc bine
M-am plans de bubite..a zis ca e alergie...
..
m-a intrebat ce-i dau sa manance..am zis ca nu prea vrea sa manance...
m-a citit ca pe o carte apoi..mi-a zis sa-i dau mancare la ore fixe (ceea ce nu am respectat)- la 10, 13, 16, 19, 22 (la mine lipsea cea de la 13 si 19),
- o masa tine 15 minute iar daca nu vrea ce-i pregatesc sa-i dau ceai ca sigur la urmatoarea masa va manca (la mine tinea maxim 7 minute...iar daca nu dadeam tzitzi).
- A zis ca e umflata cu lapte de la san si sa nu-i mai dau in timpul zilei deloc( la mine la 13 ii dadeam lapte si la 17 iar lapte..si de cate ori vroia ii dadeam)
...
- ii dadeam si biscuiti intre mese .ceea iara nu-i bine

mi-a zis sa caut pt 11 luni pe net si in mama si copilu ce sa da de mancare si sa fac de acolo (clar ca nici asta nu am respectat ca faceam pt noi si ii luam inainte sa pun vegeta si alte minunatii)
..
- i-am zis ca seara si dimineata ii dau lapte de vaca indoit cu ceai..mi-a zis ca nu e bine(stiam si eu asta dar m-am incapatanat sa nu-i dau lapte praf)- mie lactatia mi-a scazut daca ii dadeam doar seara si dimineata de aceeea ii dadeam si in timpul zilei sa mi se refaca lactatia...(ca eu nu prea mananc si nici apa nu beau)
- noaptea se renunta la laptele de peste noapte ( eu am incercat vreo 2 saptamani dar m-am dat batuta ca nu reuseam sa ma tin pe picioare noapte si imi era mai usor sa-i bag sanul in gura si sa adoarma la loc)
- Mi-a zis ca e palida...ca o sa-i faca o hemograma sa vada daca e anemica.(asta dupa sarbatori) E palida din cauza ca nu o hranesc bine 

Cand am iesit de acolo...atata m-am certat ca nu a fost bine ce am facut am plans ca o proasta..sunt o mama denturata...
si de aseara suntem pe program strict. nu i-am mai dat deloc lapte de la san pe timp de noapte..ceai nu vrea. suzeta nu. vedem...s-a trezit de 2 ori azi noapte si la 7 i-am dat ceva san si un pic de lapte praf si acum inca doarme.
M-am intins ca o placinta ..simteam nevoia sa ma descarc...ca si azi ma simt aiurea...

Mami de
Diana - 31.12.2009 -
micki_mica spune:
Neata!
Dece
pt coffee!
Dastefa
sa iti lumineze Dumnezeu mintea!
O zi superba doamnelor!
Miki a lu'
Kiti
Ruxita spune:
inainte de a lectura acest capitol (sunt zile cand numai va alerg fara sa apuc sa mai zic si eu ceva) vreau sa ma laud de achizitiile noastre - Kay stie sa arate cu degetelul! si ieri a facut un fel de "bau" cand a ajuns la bucatarie tinandu-se de pereti, cand a dat coltul sa i se vada numai capul a zis un fel de "bau"!
... azi dimineata a facut o inregistrare video, i-am dat telefonul pe mana si se juca cu el, apoi mi-am dat seama ca el accidental a facut o inregistrare video! poate reusesc s-o descarc si sa v-o arat!
si azi dimineata vorbeam cu taica-su de carti... vreau sa incep sa-i citesc povesti, am o colectie pe dvd dar inca nu e atent la povesti, le percepe ca pe un zgomot de fundal si ma gandeam ca daca o sa-i citesc explicit si o sa-i arat si imagini o sa fie cu totul altceva, o sa-l captivez - aa cum l-a captiva filmuletul cu Tinker Bell a stat si s-a uitat 10 min legate... taica-su ii cumpara cica pentru el niste dictionare ilustrate pentru cand va avea el 10 ani cred... si i-am zis ca cine stie poate cand va merge el la scoala vor disparea cartile! in loc de ghiozdanoaie cu carti ca caramizile se va duce cu un tablet pc in buzunar... mi-a placut asta cu tablet pc-ul la scoala...
acum facem auditii muzicale - bethoveen fur elise, elvira madigan, chopin, din astea... taica-su i-a luat boxe speciale sa-i fac auditii de mic, dar abia acum am apucat! imi plac clipurile cu animusic!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

) am zis ca n-oi fi mai prejos sa zica Alexutu printu ca ce soacra naspet are
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
e gata si astazi in plus dam si de baut...Dragos face 11 luni, mama mama, am intrat in line dreapta catre an