Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SIMO -na!..nu sunt vesti rele...ma bucur ca macar s-a amanat pe 22-23..poate scapi si de cezariana printr-o minune..Eu prevad ceva de bine
Sa speram sa nu te apuce si pe tine nascutu acu...maine nu pot face galerie ...auzi?mai stai..un pik macar.
E bine bebitzu si asta-i important..a mai crescut...o sa mai creasca
capu sus...pieptu inainte..optimism..si repaus

mie deja imi vine sa bocesc...nu poti sta de astia in pat..vine Mama..sata 5 min ..pleaca..
Eu pune masa,strange masa..deja -s obosita..hemoroizii de la stat in picioare au aparut acu iara... am mai si spalat o gramada
..intinde-le

culcus...iti scriu maine sms de la Mures pup

fetelor somn usor

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo numara contractiile si ai grija

daca e ceva, io s pe faza

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 20z cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Mai dar ce buburuze grabite si ce mame curajoase

31 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor pe mine toata ziua m-a durut spatele, si simt intepaturi ciudate si durere ca la menstruatie,nu am depus efort. pana la urma durerea ca la ciclu se numeste contractie?sau doar cand se intareste burta?of nici acum nu m-am lamurit
irinuka sa te refaci repede
simo ma bucur ca e mai bine bebelusul si ca ai mai amanat cezariana, poate chiar vei naste natural cum iti doresti
ioana bafta maine la dr,sa ne tii la curent
alina si eu am tens 8 cu ceva si cica nu e problema. sper sa se intoarca bebe si totul sa fie bine

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen..eu durerea de spate o am de cateva ore bune..e groaznica
iar contractie am atunci cand se intareste burta..ma si doare rau..apoi se relaxeaza si ma lasa..pe urma ma ia iar
totusi s-au rarit acu..deci nu dau vesti deoc
chiar daca ma doare..mai stau acasa, numa grabesc la spital ca la prima sarcina sa mai stau pe acolo 2 zile
bocesc in patu meu pana simt ca e ceva sigur

Tunde..pune mana si te odihneste, nu mai face pe gazda buna ca abia ai iesit din spital...lasa-i sa isi puna masa si singuri..ca pana cu s-au descurcat

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Simo - ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. De-acum stai cumintzica si te rog sa nu nasti la noapte,ok? cas cine-ti face galerie
Tunde-drum bun maine si sa auzim numai de bine.
Ioana - pe cand motzatele?
Va pup si eu, o noapte linistita sa aveti.

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost si noi la eco azi dupa masa. bb e bine , creste-creste , are 1300 gr si e tot pe pozitie pregatit....

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Burtici,eu ma retrag la .Ma ustura ochii de oboseala.....Sper sa dorm mai bine si eu in seara asta,k aseara ma sforait al meu sotior toata noaptea.
ioanabafta maine la doctor
simo,si eu am probleme cu placenta,mi-a zis doctorita ca e cam batrana si ma intrebat daca fumez.Iam zis ca nuuuuuuu mai fumez de 4 luni,in schimb se fumeaza in casa,si uneori si in preajma mea.Oare asta sa fie cauza imbatranirii?
Va de noapte buna,aveti grija ce faceti pana dimineata sa nu ne treziti cu surprize

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mirela nu fi amarata, te ajta DD si creste pisicutele, o sa fie 2 tifrisori pana ii nasti
misssexy si io sunt curioasa cand se intorc, eu de 2 zile experimentez o 'misuneala', ceva teribil; sau se lupta sau se intoarce, cred eu...
tunde drum bun maine; parca tu ai echo poimaine, nu?
shines bine ca te-ai linistit..

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hai k eu am ramas fara curent, nu merg nici telefoanele. nu stiu ce se intampla
asa k nu stiu cat ma mai tine bateria la laptop. va zic noapte buna si somn usor.
si maine sa ne auzim cu vesti bune

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput