Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ioana ai pm
mda..am aflat intre timp k oricum sunt cam departe rezervele de bebei. asa k nu prea imi convine.
bafta multa inca o data. si sa ne aduci vesti bune

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Felicitari Irina! Bine ai venit pe lume Patrick!

cate suntem in total?..daca la toate am emotiile astea cred ca nu-i a buna..

numeioana, stai linistita ca noi tocmai am terminat cu varicela, nu se intampla nimic daca tu ai anticorpi si chiar daca nu ai fi avut boala in copilarie, sarcina e deja mare si nu o afecteaza cu nimic..dar spre linistea ta poti sa-ti intrebi si ginecologul..

mami de Ariana (30.10.2005) si 31+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Iana bafta maine, sa ne spui cum esti

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

unde trebuie sa-mi las nr. de tel?..si mai dati-mi va rog parola, ca aia pe care o am eu, adica a 2 a nu merge..ati mai schimbat-o si n-am fost eu pe faza?

mami de Ariana (30.10.2005) si 31+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Numeioana,pai eu ma rog de ea sa se intoarca....,dar daca nu o face prea curand,ce se intampla? Nu ma baga in panica.

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Bebele meu, la 26 de saptamani era cu capul in jos si cu fundul in sus... si cu spatele in ficatul meu. Dupa cum ma seaca la ficati, nu cred ca s-a miscat prea tare Nu ca ar avea vre-o importanta.... eu inca nu stiu cum nasc

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ariana ai pm

ALina stai linistita. unii bebei se intorc mai tarziu, altii mai dvrm. nu te speria inca, mai e timp sa se intoarca. dc nu se intoarce, din cate stiu, iti face cezariana

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 23 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SIMOHai cu vesti ca nu mai pot de oboseala...maine nu-s acasa si imi voi roade unghiile

in rest pupici pt toate buburuzele

Irinuka;esti oricum baftoasa...apgar 9 de bine...greutate ok..doare epizotomia si cusatura s i burta..e de jale..da trece in 4-5 zile ai sa vezilaptica vine si ea cat de repede.
Patrickutz ;pup manutele..esti un baietel deosebit

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

scuze fetele..am aj de mult..dar am papat si ..m-am vaitat

bun..cu inceput
bebe e foarte bine..are 2500 gr..a mai recuperat din retardu de crstere..daca sta pana la termen depaseste 3 kg
problema e placenta , e batrana si cu diverse chestii pe ea..de aia nu se hraneste copilu cum trebe
pe 21 (a zis ca daca se intampla nimic pana atunci) m-a chemat la eco..si pe 22 sau 23 avem cezariana.

bun..partea a doua
de cand am ajuns acasa..de la 8 si ceva am contractii..dureri de spate continue..contractiile sunt ca la carte..cand se intareste burta ma rupe si cu durerile.
acu nu stiu..ori ma resimt dupa condus..ori dupa consultul pe masa ca m-a zgandarit..ori vrea bebe sa vina totusi mai devreme
sunt calma..linistita..ma bucur ca bebe e ok si cat de cat in grafic..si daca e sa vina acu, doamne ajuta.
culmea e ca am colul inchis si lung.

va pup..multumesc mult de sprijin

Simo 36 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Shines ma bucur ca aduci vesti. M-am gandit la tine. Bine ca esti linistita. Vine el cand e ceasul O sa fie bine.

Florinunde drum bun maine!

toate fetele cucuiete si le urez noapte buna! Ce bine o sa dormim dupa emotiile zilei!

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput