Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaa.....va las 

calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce cubaneze
s vougue

Voi ce luati la kinderi cadouri?Sunt pitici care stiu de Mosul?
dar la la apropiati?veniti si voi cu idei pls,eu trebuie sa iau nasilor de botez ai sectoriciului ceva si nu stiu ce
ca nu vreau sa ma arunc pe praful asta la cine stie ce cadouri pompoase
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
CarlaV spune:
Dici, n-am pus toate pozele si produsele, voiam sa astept sa fie totul gata si apoi sa vi le arat. Cu Bakugan sunt si carti de colorat cu stickere .![]()
Ioana, inseamna ca la serbare va merge doar Saby si speram sa nu aduca multi virusi acasa. Noi suntem gripati toti, cu toate simptomele gripei clasice plus componenta intestinala.
Trebuie sa facem maine bradul, inca nu l-am cumparat, trebuie sa vad unde gasesc ceva frumos, ca la auchan erau numai in ghiveci.
LauraOana spune:
hallo fetele!
daca ar durea lenea as urla prin casa
am o gramada de organizat pt vacanta dar nu am chef de nimic 
cris sincer sa spun eu lui sebastian nu i-am luat nimic de craciun
pt ca stiu ca va primi multe de la bunici, unchi, matusi etc. nu are rost sa mai iau si eu jucari..eu ii voi lua haine
(pt ca oricum avea nevoie) din cauza ca de sarbatori nu suntem aici deja a primit citeva pachetele..a primit lego si un microfon http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4125961 (pe albastru)...e inebunit dupa microfon, toata ziulica "canta" la el..cu prietenii apropiati care au copii am facut un pakt..noi nu ne mai cumparam nimic de craciun..le luam doar copiilor ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Savurez un pahar de cola rece si am intrat putin ..incerc sa scriu cate ceva,cu toate ca nu am timp de recuperat tot..
Narcisica..multumim pt urari!Mai primim,sigur ca da..![]()
Raluca_Ioana..arata tare bine bucataria..sa o stapaniti sanatosi!
Laura_Oana..si lui Darius tot cate doi i-au iesit dintii,maselele,caninii..dar la canini nu am avut nici o problema...mai rau a fost la masele!
Dici..off,off si sotul tau..pai el i-a antibiotic imediat ce incepe sa tuseasca?
Urata patania cu Matei si asistenta de la gradi..multa sanatate!
Strunfita..pai daca tot zici..asteptam poze cu casuta!
Serialbastre..spor la treburi!
Cosminica
Carla..imi pare tare rau!Multa sanatate Sabinei si sa nu mai faca otita!
La fel a patit si Darius..dupa 2 zile de gradi o luam de la capat!
Oana_mvt..multa sanatate intregii familii!
Ioana..scumpa Rebeca cu dormitul in cort!

Buluna..pupam nazdravanul si il rugam sa nu mai faca nebunii!
Dana_mi..multumim!Grasut samburelul!
Philip..ma bucur ca Nick e mai bine cu manuta..Spor la impachetat!
Serialbastre..hahaha..exact asa se cocoata si Darius pe scaunelul lui!
Alynta.pupam pitica sa nu mai planga!
Dici..sa stapaniti sanatosi catelusul!
Gata..fugim afara..va pupam pe toate
buluna spune:
Buna tuturor .
Nazdravanul meu nu a mai facut nici o nebunie ... mare. Acum arata la toata lumea cum intra el in patut si se face ca doarme si sforaie... ca tata. ![]()
Danami - imi pare rau pentru intamplare dar imi pare bine ca si la tine a fost OK. Nu stiam ca exista si tarc pt bb2. O sa ma uit si eu. ![]()
Cris 82 - este vorba de crema cu arnica montana? Ca din aceea am pe acasa.
Serialbastre - am taiat plasa in ziua respectica. Acum avem cort
. Dimineata se da jos din patut si-l aud cum fuge la noi, tip tip tip pe parchet. Inainte era mai bine ca motaia acolo in patut...si noi la fel. Acum...trezirea...
Sanatate tuturor si muuuulti pupici dulci.
CarlaV spune:
Buluna, mie mi-a sarit Larisa din patut (tarc) pe cand avea vreo 9 luni si nu mergea bine iar salteaua era la cel mai jos nivel. A aterizat fix pe spate, am vazut-o de pe wc
Inainte de asta mai evadase de 2 ori, odata pana la sora-sa in patut, altadata se urcase pe tobogan direct din tarc. Dupa cazatura am taiat si noi plasa, am preferat sa vina peste noi noaptea decat sa mai incerce acrobatii pana cand reuseam eu sa-mi desclestez ochii. Problema acum este ca deschide toate usile si s-a mai intamplat noaptea sa ne suprinda in anumite pozitii si actiuni
.
philip spune:
carla ![]()
mie mi-e cam somn, aseara m-am uitat pana mai tarziu la filme si dimineata la 6 nu mai aveam somn, batea vantul prea tare. la pranz Nick a dormit cu tati si eu am iesit la alergat, Philip are program de vizionat filme azi. acu imi cad ochii in gura, ma duc sa pun de-o cafea. si iesim sa papam o inghetata
, asta daca il pot dezlipi pe Philip de televizor.
noi decolam de aici pe 13 ianuarie, pe 3 ianuarie vine echipa pt impachetatul cel mare si pe 10 mai vine cineva pt lucrurile care nu le luam si vor ramane aici in depozit.
v-am zis ca am ajuns la 65 kg? acum vad ca slabesc mai greu dar ma simt asa de bine...
cris_82 spune:
neataaaaa,de azi la mine se da startul la shooping pentru sarbatori si pregateli(ordine..cred ca visez cu ochii deschisi la curatenie
,scos cutii cu deco pentru brad si multe altele)![]()
dar pentru inceput,sa va las 

,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

laurao lasa mamicule ca e timp si de pregateli pentru vacanta,din doi timpi si trei miscari e gata
super meserias microfonul
deocamdata sectoriciul nu are inclinatii spre cantat,ci tot dansul la bara o pasioneaza
dar vedem pe parcurs cum or sa evoueze treburile si poate ii cumpar si eu
maria ce face flacaul?
buluna ce funny este cu dormitul
da,aceea e crema
carla 
eu rad,dar sa ma vad pe mine ca de la anul ii scot patutul si poate reusim sa cumparam odata canapeaua aia in living si o culc in ea
sa ma vad atuncea cum vine fi-mea calare peste mine noaptea..hi hi hi
[b]philip[/b dar stai bine cu greutatea,ce vrei sa fi ca mine sa te ia vantul pe sus?![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
Serialbastre spune:
Carla
noi inca nu am patit, dar am emotii, mai ales ca deocamdata suntem intr-o camera.
Cris, eu am sa-i iau Cezarei o masinuta de plimbat prin casa. Ochisem una la Carefour, dar nu mai este ... Pentru noi am luat cate ceva de la bazar. Mai am de luat pentru finutele mici si fetele prietenilor nostri buni, tot niste jucarioare. Cu adultii ... nu facem cadouri, nu primim, asa ne-am obisnuit, numai pentru copii.
Buluna, gelul de arnica face intr-adevar minuni, eu o am la indemana 24h/24h. Cred ca e arnica montana, nu stiu sa fie si de campie?!!
Philip, felicitari!
Ce n-as da sa am si eu 65 de kg .....
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
coraly spune:
Hello!!! In sfarsit am si eu 10 min la dispozitie. Ioana, merci de intrebare! V-am citit saptamana asta asa in viteza, nu retin mare lucru. Sergiu a adus o raceala de la gradi si am tras cu Dominc rau, 4 nopti febra 39-40. In a 4-a zi i-am dat antibiotic. Acum e bine dar destul de matzait a ramas... si slaaaab(dupa ce ma laudam ca avea si el 10,5 kile inatinte de raceala:()
Dici, sa va traiasca papusa caineasca
Eu tot incerc asa din cand in cand sa vad poze de la tine dar nu reusesc sa gasesc decat linkuri vechi din 2009. Unde trebuie sa caut?
Cris, la Dominic ii aduce mosul un set muzical cu instrumente - toba, trompetica, castaniete si inca ceva e in el(ca e mare meloman
), o jucarie de baie care se trage si inoata, caut un puzzle de lemn cu animale si cam asta in mare. Poate mai imi cad ochii pe ceva la magazin. Dar el are TONE de jucarii de la Sergiu si nu il atrag!
Am inceput mesajul de o ora si ceva.. intre timp s-a trezit Dominic si l-am tinut in brate, a mai dormit asa inca 1 h jumate:). Revin mai pe seara ca acum suntem la ai mei si ne pregatim de plecare.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line