Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)
Raspunsuri - Pagina 18
dicirstea spune:
Carla...nu stiu cat te ajuta, dar nu pot decat se te
si sa-ti ofer
ptr psihic. Nu pot decat sa aproximez prin ce treci inmultind cu vreo 10 problemele pe care mi le fac mie parintii mei.
Btw, azi mi-a tras tata din banii de indemnizatie, ptr ca el nu-si permite sa-si plateasca intretinerea la casa, dar vrea sa stea separat de mama, adica 2 mosi = 2 case de 3 camere incalzite
, iar cand nu e mama acasa mananca la restaurant, bine....e impinge tava, dar eu nu iau niciun sendvis de la metrou.
Iar cand l-a intrebat Adi daca le-a luat si el nepotilor o ciocolata a zis ca au parinti, de ce sa le ia el?
Asta e...nu ma rog decat sa ma tine Dumnezeu cu mintea intreaga, sa nu fac si eu asa ceva la batranete...
Azi am avut serbarea la gradi' si a fost prima zi de colectivitate dupa o saptamana de pauza. Bineinteles ca Matei muceste cu spor deja 
abia ii trecuse.
despre catelus....imi e cam mila de el...ati vazut livingul nostru
va dati seama ce stres e pe capul lui. Soata mea e si putin bolnava de nervi si da cu aspiratorul cum vine acasa (bine...in schimb isi lasa hainele aruncate pe unde-i vine) asa ca Blacky e exilat in baie pana invata sa faca la locul stabilit sau sa se ceara afara.
Cel mai bun prieten al lui este Th, este de spectacol cm il apuca sii cum il pupa in bot. Din pacate aparatul meu foto este pe duca, azi la gradi nu am utut filma decat 3 secunde si nu am putut face nicio poza, asa ca nu-i pot filma.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coraly Nu m-am gandit la asta. Dar are in mod constant muci? Cei alergici ar trebui sa fie aposi. Eu am tot incercat cu lapte ha, dar nu i-a placut gustul. Acum am luat un lapte junior nan 1+, cica cu miere, e bun la gust. dar dupa 2 zile de administrare a stat 2,5 h treaz noaptea. Asa ca l-am scos cateva zile si incerc iar, sa vad daca are legatura. Oricum nu bea cantitati. Intr-o seara daca i-am dat asa vreo 40 ml, dupa masa, nu a mai vrut si san la culcare. Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
Coraly, nu are in mod constant muci, dar e destul de des racita, din pacate. Vad ca tolereaza laptele acum foarte bine, mananca si unt, iaurt si alte lactate si nu pare sa aiba probleme digestive. Noaptea doarme bine, nu pot sa ma plang, am avut probleme doar cand inca mai avea 2 somnuri pe zi.
Racelile ei le pun pe seama virusilor pe care ii aduce Bogdan de la gradi...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Carla, sanatate multa Larisei si sotului! Ma bucur ca Saby e mai bine
Cred ca mai bine ma abtin sa zic ceva de mama ta 
Ganesha, ce fain ne povestesti de Amir! Ma bucur ca e totul bine, chiar daca nu prea mananca (am si eu un mofturos acasa, stiu cum e, dar sa stii ca de cand a mai crescut, dupa 3-4 ani, parca e mai bine totusi, din cand in cand mai si cere de mancare
)
Azi ma duc la petrecerea de la firma lui Adrian
de-abia astept!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
Salutare!
Masina de spalat e BUNa! Slava Domnului! A venit mesterul si in 2 minute a rezolvat-o! Avea prins in tambur un carlig de plastic de la perdea! Daca o fortam riscam sa o ard! Pt asta m-a taxat cu 50 lei-atat costa constatarea! Ma bucur enorm nu e stricata!
Sambata avem serbare de Mos Craciun la Mall cu gradinita! E implicat si matei-cadou, tratatie! Pe Maria o las la vecina cu laptic de la mine! Am mare noroc cu ea- o mana cereasca! Dumnezeu sa-i d-ea sanatate! aseara a stat cu toti trei 2 ore cat ne-am facut cumparaturile!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Va scriu doua vb pana se incarca pozele..
Ioana..inca nu m-au sunat cei de la interviu...Poate data viitoare ajungi la timp si face fata la olita..
Philip..multumim!
Cris..gata cumparaturile?Ce ai cumparat frumos?
Serialbastre..ma bucur sa aud ca s-a rezolvat la banca!Inca putin si va mutati la casuta voastra!
Strunfita..multa sanatate Andreei!
Relusha..multumim,si noi il felicitam pe Radoze..copiii prind tare repede !
Carla..ma bucur sa aud ca Saby e mai binisor si sunteti acasa!Off..mititica de Larisa..Multa sanatate la toti!

Cosminica..felicitari pt kg in minus.
Carla..fara cuvinte la faza cu mama ta..mai bine sta acasa si
te lasa in pace,macar asa nu iti mai faci nervi!

Ganesha..ma bucur sa citesc despre Amir!Poate ne mai pui si poze cu el cand ai timp!Felicitari pt numaratul pana la 3..Darius nu are inca inclinatie spre asta!
Narcisica..pupam baiatul sa treaca durerea de la canini!
Dici..
..imi pare rau de problemele povocate de tatal tau..
Strunfita..distractie placuta la party!
Alynta..ma bucur ca s-a rezolvat cu masina de spalat!Super bine ca te ajuta vecina..
Gata am ajuns la zi cu cititul..Darius face nani deja..asa ca ma duc si eu langa el..
Ieri i-am cumparat o trompeta si ne-a zapacit..canta non-stop la ea..De dimineata s.a trezit disperat dupa "pita"(trompeta)..![]()
Intru imediat sa pun link-ul cu poze,pt cine vrea sa il vada pe flacau..
pupici la toate
maria_bunica spune:
Poze noi de aici:
http://www.dropshots.com/MariasiDarius#date/2010-11-15/12:48:51
cris_82 spune:
mamaaaaaaaaa,dar ati scris nu gluma 
serialbastre chiar si daca va mutati dupa sarbatori,important e ca aveti casuta voastra
relusha vezi ca eu nu uit,numai sa tipi"nasccc" si noi suntem pe baricade![]()

miruta nu cred ca ar avea ea stare pe sanie
doar se stie ca e tare atomica,iar bradul il vom face pe 24 ca nu vreau sa il refac zilnic
ce ai patit?te putem ajuta cu ceva?
otiliasi fi-mea e innebunita dupa zapada,chiar daca i se invinetesc manutele
imi pare rau dar nu stiu cum sa te ajut la faza cu muscatul,sper sa gasiti totusi o solutie
ioana mereu sunt erori la eco,eu sunt sigura ca bebele e samatos si ok la masuratori
sorilea off,pupam sa treaca buba mai repede
deci e un mic terorici razvanel
aoleuuuuu,acum chiar ca tin deoparte forumul de soata![]()
cosminica ce scumpa e printesa

carla offf, ce de belele
multa sanatate la fete si sotului si insanatosire grabnica nasului
tu mai poti?
laurao drum bun si distractie placuta
philip cum e N cu manuta?
strunfita acum daca stau bine si ma gandesc,cred totusi ca s-a umblat la calitatea pampersilor,ca doar ce au scos un nou produs pe piata si trebuie si el promovat,cu cum?pai "deteriorand"oleca calitatea celor clasici
relusha pai doar ce am terminat cu cadouri,acum doar sa mai vina craciunul sa le impart si gata
:nasilor o sticla de wisky,un panetone si o cutie de bomboane ferero;fetei lor care are 8 anisori iar de craciun face 9
(si inca crede in Mosul)am luat o carte de povesti,un puzzle,o bluzita si o papausa si dulciuri de la kinder;surorii mele un bijuu;cumnatuli un sah in miniatura
si le-a pus si o cutie de bomboane belgiene;fetitei unei prieten i-am luat o helanca si o jucarie;finilor un panetone,o sticla de vin alb si un platou cu fructe confiate;sotului o pereche de pantaloni super faini;sectoristei mele o bucatarie cu foarte multe accesorii si o broasca testoasa mare de plus![]()
alynta adevarul ca unori un epilat sau micile placeri ale vietii ne scoate din rutina zilnica si ne simtim alti oameni
coraly sper ca anul asta sa va ocoleasca virusii 
carla no coment! foarte urat si mai ales din partea ei,care ar trebui sa va sustina
ganesha bun revenit
dici urat..foarte urat,dar important e ca voi sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de puii vostri
maria nu am cumparat mai nimica,dar sora-mea a facut piata cu simt de raspundere![]()
eu mai mult simteam nevoia de a evada u pic din casa,si mi-a prins tare bine
maria e asa un grasan si mereu vesel

brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
cris_82 spune:
relusha uitase4m de finutzul mic
ia-m laut o bluzita de la redoute si o broscurta cu forme pe care trebuie sa le minereasca la locul lor![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
philip spune:
maria, darius e de revista
ganesha, narcisica 
le-am facut si eu ieri poze alor mei. daca aveti chef:
www.apha.shutterfly.com
dupa cum vedeti, i-am tuns parul lui Nick la spate, acu ramane sa vad cum il slutesc si in fata :)))
dicirstea spune:
philip, ce i-ai facut baiatului????!!!
ascunde repede pozele astea ca te reneaga la maturitate![]()
Dar asta e superba!!!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare