Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca multumesc pt cuvintele laudative, mi-au facut bine la psihic, si cand ma gandesc ca fata de pozele alea am minus 14 kg.....

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

carla multa sanatate!
am o ciuda pe mama ta ca nu v-ajuta deloc!

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, uf, uf, larisa nu e vaccinata anti rotavirus?
relusha, copiii sunt bine, Nick umbla acum prin casa in pijama si cu cizmele de iarna in picioare , Phil la scoala, de vineri ia vacanta pt 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

carla multa sanatate!
am o ciuda pe mama ta ca nu v-ajuta deloc!

mami de ELIZA

Eu am ciuda pe ea din multe alte motive, m-a umplut de spume azi cand mi-a zis ca a cugetat ea si fetele sunt bolnave din 2 motive:
1 - nu le-am impartasit niciodata
2 - noi nu am vrut sa fim "modesti", ca ea, am vrut sa avem mai multi bani decat au avut ei, drept pentru care am fost pedepsiti, trebuia sa ne multumim sa fie copiii sanatosi si atat, nu sa ne dam peste cap sa castigam mai mult

Apoi, fetele se dadeau cu fundul de pamant ca vor la mine in brate amandoua si ea statea la 20m distanta si se uita, n-ar fi spus 2 vorbe uneia din ele. Si sa ma vedeti pe mine, la 50kg, cu amandoua in brate in acelasi timp, urcand 4 etaje pe scari, adica ducand in brate jumatate din greutatea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, nu i-am facut Larisei vaccinul anti-rotavirus, am mers pe schema minima de vaccinare. Saby cred ca este imuna, presupun ca ea a luat rotavirusul de la restaurantul de 5 stele din Bulgaria acum 2 ani, insa atunci nu i-am putut face analize. Probele Sabinei de luni au iesit negative la rotavirus si la toti virusii de genul asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Eu am ciuda pe ea din multe alte motive, m-a umplut de spume azi cand mi-a zis ca a cugetat ea si fetele sunt bolnave din 2 motive:
1 - nu le-am impartasit niciodata
2 - noi nu am vrut sa fim "modesti", ca ea, am vrut sa avem mai multi bani decat au avut ei, drept pentru care am fost pedepsiti, trebuia sa ne multumim sa fie copiii sanatosi si atat, nu sa ne dam peste cap sa castigam mai mult

Apoi, fetele se dadeau cu fundul de pamant ca vor la mine in brate amandoua si ea statea la 20m distanta si se uita, n-ar fi spus 2 vorbe uneia din ele. Si sa ma vedeti pe mine, la 50kg, cu amandoua in brate in acelasi timp, urcand 4 etaje pe scari, adica ducand in brate jumatate din greutatea mea...

...fara cuvinte!!

mami de ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, putere multa sa treceti peste asta! Sanatate la fete, sot si tie multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, am inteles, iti zic si tie ce i-am spus si lui flo, imi pare rau ca nu-s mai aproape sa te pot ajuta, ca daca nici eu nu mai stiu ce inseamna sa n-ai ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

seara buna fetelor,
si multumim de reprimire. Amir e o scumpete de copil, ca toate albinutzele noastre dragi,cu o personalitate care de multe ori ma lasa masca, si ma intreb cu cine seamana. Daca nu-l lasi sa faca ce vrea el are niste zvacniri...mama-mama, dar lucram la asta... Dar e un dragastos si un iubaret de nu se poate. Primul lucru pe care-l face dimineata cand deschide ochii este sa ma pupe zdravan de cateva ori iar in wk se da jos in viteza mare si se duce la tasu sa-l trezeasca si sa-l pupe. Aseara mi s-a pus un carcel la picior cand eram langa el si dupa ce am tipat un pic din instinct nu mai contenea sa-mi ma mangaie si sa-mi spuna mai-mai.
E un vorbaret, toata ziua are ceva de spus si mai nou daca ne ciocnim din greseala prin casa sau daca sunt cu el in brate si ne atingem de cineva prin piata spune padon-padon. a si e fan cifre, are cateva carti cu cifre si ne-a inebunit cu numaratul, ni le aduce tot timpul sa-i numaram. iar mandria mea cea mare este ca inumara singur pana la 3 si nu o face ca pe o poezie, ci numara elemente
Cu mancarea e tot un dezastru ! Cred ca este mofturosul stupului, nu mananca decat fructe, ciorbita si iaurt+ formula. Nu mananca sub nici o forma carne sau fainoase, indiferent cum ar fi gatite. Sincer nu mai am idei ce ce retete sa-i incerc. De o saptamana i-am scos laptele de noaptea in ciuda protestelor lui violente Are doar 9.400kg dar sunt multumita pt ca in ultimele 2 luni a luat 400 de gr si saptamana trecuta i-am facut un set de analize complexe si totul e bine. Mai am de facut urina dar sper sa fie ok.
Scuze ca m-am intins, dar daca m-ati intrebat ce face amir am fost si eu ca cioara cu puiul ei.
Carla... te imbratisez cu drag si multa putere sa rezisti in contiuare
stupul si mai ales gravidutele ca mi-s tare dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna.
Am citit in fuga si nu am retinut mare lucru.
Relusha .. nastere usoara.
Ioana ... pupam samburelul sa stea cumintel pana la termen si sa recupereze greutatea (Mihnu a fost un intarziat, care a recuperat dupa nastere foarte bine, zre acum cam 11 kg)
Carla...ce ghinioane au dat peste voi, multa putere iti doresc sa faci fata greutatilor si sanatate multa tururor; pacat ca bunica nu se implica (nici ale lui Mihnu prea mult, macar ele nu sunt in Buc).
Noi aproape am scapat de muci (Slava Domnului), ii ies caninii si e mai agitat uneori noaptea, iar eu sunt prinsa pentru servici cand doarme el.

Va pupic pe toate si un gand bun .

Mergi la inceput