Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici

eu sunt cam in viteza ca trebuie sa plecam cu sora-mea la shopping(eu stau cuminte de data asta)si mandra mea inca doarme

dar va las calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue ..cand vin acasa,ma bag la recuperat ca vad ca ati avut spor la scis si mancarici la degete

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna dimineata!
Eu m-am mai linistit, s-a rezolvat cu banca. Mutatul ramane dupa 20 ianuarie cand e gata mobila de bucatarie. De-acum intru in priza sa fac ceva amenajari aici unde stam acum sa incapa bradul.
La Suceava ninge ... ninge ca-n povesti! Abia astept sa ajungem la soacra sa luam saniuta!

O zi minunata va doresc!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!

la noi a nins de ieri cam intr-una, asa de frumos e afara Andreea nu suporta zapada pe ghete, maraie intr-una sa o curat, ce sa mai spun daca da frate-sau cu un bulgare in ea ... De aseara muceste iar, un pic deocamdata, i-am dat oscilo, sper sa nu se agraveze, avem serbare vineri la Bogdan si as vrea s-o iau si pe ea, luni avem serbare la Adrian la servici ...

Miruta, sa treaca starea nasoala! Te putem ajuta cu ceva?

Otilia, cu scuipatul nu stiu nici eu ce sa-ti spun. Si Andreea mai musca intr-o perioada, ii tot ziceam ca doare, chiar ma prefaceam ca plang, vad ca i-a trecut acum.

Relusha, tot vroiam sa te intreb, ai invatat ceva chineza de cand stati in China?

Ioana, pup burtica

Si noi avem o problema de vreo saptamana cu pampersii, dimineata dupa ce-si bea laptele (niciodata n-o schimbam inainte), iese pisu prin toate partile. Cred ca au schimbat ei ceva la scutece, mi se pare prea mare coincidenta ca la toti copiii nostri sa le iasa pisu in aceeasi perioada.

Sori, gurita baiatului! Am mai citit ce-ai scris, tare nazdravan e!

Otilia, tin pumnii sa nu fie nici o problema grava cu plamanii!

Cosminica, am vazut poze, e tare scumpa Eliza! Unde sunteti aici?
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/5256780263/
Arata tare fain.

Carla, multa sanatate la amandoua fetele! La fel si nasului Sabinei!

LauraO, drum bun si sarbatori fericite in caz ca nu mai apuci sa ne scrii!

Trimit mesajul asta si revin!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

buna dragele mele,

alynta, sa scapati ieftin cu masina de spalat, iar la micuta "urlatoare" multi pupici sa nu o mai "arda"....

miruta, ma bucur ca ai dat un semn, multumesc de urare, sa dea Dumnezeu, iar pentru pasa proasta un imens buchet de ....

otilia, ce nazdravan ai tu acasa.... nu stiu ce sa te sfatuiesc cu muscatul si scuipatul, noi nu ne confruntam (inca) cu asa ceva.... multa sanatate iti dorim....

bebebeca, chinezii (doctorii) s-au "speriat" un pic cand m-au vazut iar gravida, dar acuma s-au obisnuit cu ideea, noi nu suntem "incadrati" la chinezi, asa ca putem face copii fara sa platim pentru ei.... Au dat acuma o lege ca pot face si ei cate 2 copii doar daca mama si tata sunt singuri la parinti, daca mai au frati sau surori pentru al doilea bebe trebuie platit statului chinez..... Ma bucur mult ca bebe e pe pozitie, sa ramana asa pana la sfarsit, iar cu intarzierea nu iti fa griji, Radoze era tot timpul cu 2 saptamani in urma si uite ce voinic am acuma (zise cioara )....

sorilea, felicitari pentru operatiunea olita, la noi e doar de decor..., buzita lovita, sa treaca repede.... Radoze imi pupa toata ziua burtica, imi da crema sa ma fac pe burtica, daca il intreb ce are mama in burtica imi raspunde.... "boaba", e un scump . Acuma am citit cate nazdravanii face Razvan....

cosminica, am admirat frumoasa domnisoara si pe mama ei....

carla, multa sanatate fetelor si tie putere sa treci peste, incearca sa te odihnesti si sa ai grija de tine, macar un pic.... sanatate nasului Sabinei ....

maria, bravo pentru progresele lui Darius... sa stii ca si Radoze incepe sa o inteleaga pe tanti care are grija de el, ea vorbeste doar chineza....

lauraoana, drum bun si zbor linistit si sa ajungeti cu bine la destinatie ....

dicirstea, tu numai la ore din astea esti pe forum....?

philip, cum sunt copii, mai ales N.....?

cris, asteptam raportul cu ce ai cumparat, poate ne inspiram din cadourile tale ca eu sunt in pana totala....

serialbastre, ma bucur mult ca ati rezolvat cu banca....

strunfita, multa sanatate Andreei, sa treaca mucii si sa va puteti bucura de serbari....acuma invat, dar "fortat", am o femeie care are grija de Radoze si sunt nevoita sa invat cat de cat, doar ca mi se pare tare grea si daca nu pui bine accentul iese cu totul alt cuvant....

gata, am citit tot, sunt la zi....

tot stupul si sa aveti o zi buna....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Saltare! Eu m-a epilat de dimineata, mi-am facut unghiile( ase citi taiat si pilit) si parca e altfel! Maria ma zambareste de ma topesc! ii place vorba!
A venit si la noi iarna ca in povesti! Va !
Am sa i-au o cafea de la voi ca eu tocmai ieri am terminat-o si azi trebuie sa facem aprovizionarea!
A sunat sotul la service sa vina sa vada masina! Nu se poate fara ea! -ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

hello again

Nu pot decat pe fuga sa citesc si sa scriu. Zilele astea am tot umblat la dentist, la cumparaturi... Cu raceala suntem ok deocamdata. Nu-mi fac iluzii ca ne tine prea mult starea de bine oricum. Sergiu are serbarea in 21, deci parca vad ca iar luam o bucurie de pe acolo. Anul trecut am bolit si de Craciun si de anul nou toti:( De cateva zile le dau oscillo preventiv.

Relusha, esti pe ultima suta

Ganesha, voi ce mai faceti? Cum mai e Amir cu greutatea?

Miruta, imi pare rau ca te simti asa. Nu e bine sa stai si sa astepti sa-ti treaca, trebuie sa actionezi!!! Te rog, scrie-mi pe pm daca nu vrei sa ne povestesti aici ce probleme ai! Putem sta de 'vorba' sa te mai descarci, daca iti lipsesc partenerii de discutie:)

Carmina, ce lapte bea Andreea? ha?

Alynta, esti tare daca ai reusit sa te epilezi cu 2-3 copii pe cap. Eu numai cand merg la ai mei acasa reusesc performanta.

Si la Cluj e zapada mare si ninge frumos!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Coraly, din vara bea Nestle Junior 1+, n-a mai avut probleme cu vomitatul si am renuntat treptat la cel de soia. Crezi ca o fi vreo sursa a mucilor?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu m-am gandit la asta. Dar are in mod constant muci? Cei alergici ar trebui sa fie aposi. Eu am tot incercat cu lapte ha, dar nu i-a placut gustul. Acum am luat un lapte junior nan 1+, cica cu miere, e bun la gust. dar dupa 2 zile de administrare a stat 2,5 h treaz noaptea. Asa ca l-am scos cateva zile si incerc iar, sa vad daca are legatura. Oricum nu bea cantitati. Intr-o seara daca i-am dat asa vreo 40 ml, dupa masa, nu a mai vrut si san la culcare.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pupam fetele, suntem acasa, Saby merge spre bine, am trimis acasa asistenta si e diseara ramanem pe antibiotice normale, tot prin branula. Larisa are rotavirus si sa vedem ce mai iese la analizele de sange, trebuia internata fiindca este la limita cu deshidratarea, dar nu am vrut eu. Sotul este la pat cu o gripa care l-a intors, eu trebuie sa merg cu Saby de 2 ori pe zi la tratament, daca m-as interna cu cea mica nu ne-am descurca pentru Saby. De ajutat nu ne ajuta nimeni, singura care ar mai fi putut este finutza, dar este insarcinata si vreau sa o protejez.
Multumesc tuturor pentru gandurile bune, incerc sa o tin hidratata pe cea mica si pe mine sa ma tin pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

Maria bunica (plus Darius), sorilea, alynta, dicirstea, bebe beca, philip, strunfita, relusha va multumim pt aprecieri.

dici e aspirator nazal electric. la noi a fost eficient pana acum, dar nici n-am avut probleme.

strunfita e in Poiana Brasov. noi mergem des acolo, sunt doar 9 km de la ai mei.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput