Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
adrianaBuc spune:
ochidut, eu am facut mobila pentru camera Rebecai la comanda. Am primit o recomandare de la cineva. Joi vine mobila si iti spun cum este. Pretul e super rezonabil. Termenul de livrare: 3 sapt.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Ieri am vb cu pediatru si a decis sa mai repetam inca o data analizele, dar el crede ca e doar o anemie grava si nu leucemie...eu asa gandeam. Ieri am fost si i-am recoltat sange din vena si tare mult a mai plans...i se oprea respiratia!! Si asistenta nu-i gasea vena si se tot plimba cu acul pe sub pielea lui ![]() ![]() ...si intr-un final a gasit vena si i-a luat 2 reciepiente mici de sange. Azi intre 2 si 4 ma duc sa ridic rezultatele sa vedem ce si cum...am niste emotii!!! mama, mama!!!Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Ce leucemie mama, cum poti sa gandesti asa ceva, copilul are poate o anemie, capu sus si lasa prostiile, te pup cu drag, sa ne tii la curent. Ma faci acum sa stau ca pe ace...

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Oana condoleante pentru bunica ta.
Si la mine bunicii care m-au crescut sunt invarsta, cand mai suna mama si o simt suparata la telefon imi ingheata inima, imi trec toate nebuniile prin cap.
Sper sa-i gasesc sanatosi in vara sa-si vada stranepotii.
O floricica pentru tine.
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Dragaica spune:
Georgia ati facut deja bradutul???
La noi merge sotu sambata sa-l taie, mergem la o suta de km de Montreal la o crescatorie de brazi, e superb, ca o sarbatoare. Mergi, il alegi, il tai, ti-l pun pe tractoras pana la masina de impacheta, cat ti-l impacheteaza copii se joaca, adultii beau o ciocolata calda
ador sarbatorile de iarna.
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Dragaica spune:
Carmen ai dreptate, ador wok-ul, e atat de practic si universal
. Din pacate eu nu mananc atat de sanatos ca tine, mi-as dori.....dar....sotu e un carnivor inascut 
Plus de doua zile tot bag la jumari cu ceapa rosie
, nici nu stiti ce batalie e la magazinele romanesti pe jumari 
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 racusor, ma bucur ca v-au placut colindele... multumesc fete dragi pt imbarbatare... ![]() LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Apropo de colinde, eu sunt suparat rau.
De ani de zile il astept pe Hrusca in concert, acum cand in final a venit la Montreal n-am prins bilete

, s-au vandut 250 de locuri intr-o ora 

Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Cu toate ca folosesc samponul de la Klorane cu chinina imi cade parul f tare cred ca jumatate din el l-am pierdut ![]() ![]() ...mi-am luat si chelstop de la hofigal...si la prima sarcina mi-a cazut...dar parca nici chiar asa ![]() iau vitamine + omega 3 nu le-am oprit deloc de cand am nascut...in sarcina aveam parul asa frumos stralucitor nu-mi cadea deloc ![]() Giorgia-ce fata de nazdravana are Antonia...cred ca la anul iti escaladeaza bradul Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Sa vezi la mine, umplu cada de par, cred ca am sa raman cheala

Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
rodyka spune:
dragaica, chiar imi pare rau ca nu ai prins bilete la concert... ne mai povesteai si noua cum a fost...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Mycya, chiar ma gandeam la tine, ca de cateva zile nu ai intrat.
Io am fost in oras, sa platesc rata, facturi, mi-am luat un inel fain din aur alb, un trening de stat in casa, pe neprobate... ca nu am nervi... am intrat in magazin:"Aveti un trening pt mine?". vine doamna, scoate unul - il avem pe asta, da sa-l scoata pe al doilea- io deja:"ramane". si l-am luat... pantalonii ma cam strang - numai bine am motiv sa mai dau jos... si am fost la posta de am reusit sa ii trimit mamei calendarul cu Vladut...
si am pus copilul la somn... si se maraie...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Fetelor, la stiri, la PRO TV au dat o lista cu jucarii interzise de CE, era si girafa sophie trecuta. Poate am inteles eu gresit, dar totusi merita verificat, motivul nu l-au spus!
Btz, eu subscriu la unele, dar stiu ca albusul nu se da pana la un an. Nici cand eram eu mica nu mi-a dat mama albus pana la un an. Galbenusul se da, dar eu stiu ca se incepe cu un sfert de galbenus.
Am gasit si eu destule care nu le-as pune in practica, dar in principiu mi-a placut ce era acolo.
Pe langa exceptiile care deja le-au enumerat fetele, as mai amana putin introducerea a mai multor alimente.
Nu am vazut ficatel de pui, eu stiam ca se da, nu??
Eu nu comentez alegerile mamicii, departe de mine, eu doar discut ca sa mai pricep si eu cate ceva. Ca se apropie si la noi si la mine e tot varzeanu in cap.
Carnita pana la urma cand se baga? Sau pestele e primul? As mai adauga ca Pangasius n-o sa pupe Victor, nici noi nu mancam, sunt mult prea multe controverse pt un singur peste...
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)