Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

VIN CU CEA MAI MARE PLACERE, CAND ERAM ACASA LA BV MERGEAM CU COLINDUL IN FIECARE AN CU COLEGII DE GRUPA SI PRIETENII...CE FRUMU ERA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI,multa fericire si sanatate!!!!

Paula multumesc de informatie,esti o dulce ca ti-ai amintit.Intr-adevar si pediatrul si medicul nostru de familie ne spuneau ca nu se aude nimic la plamani,deci prin urmare sa nu ii dam tratament,nu l-am crezut insa si de la al 2lea pediatru acelasi raspuns l-am primit.Pe Paul observ ca nu il deranjeaza,din contra,dupa tuse incepe sa rada,febra sau altceva nu face.Deci nu ii vom aplica nici un tratament.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Asa ma bucur ca am numai 2 camere!!! Cand e vb de curatenie.. Mai am maine 1/3 din bucatarie, baia si holul si sunt pregatita de mos craciun. Fara mama nu stiu ce ma faceam ca Raul nu mai poate fi lasat singurel deloc. Atata doar, ca mama voia sa-l culce din ora in ora, ca sa ma ajute si pe mine...dar nu a avut cu cine.
Eu cu diversificarea nu ma mai stresez. M-am documentat 2 saptamani si mi-am facut o vraiste totala in cap, asa ca vedem pe parcurs cum mergem si ce mancam.
Mie chiar nu mai imi cade parul de cand ma spal cu samponul copilului.
Mycya, mare grija cu feliutele de clementina tinute in mana. Si eu i-am dat lui Raul sa suga dintr-o feliuta de portocala si dintr-o data mi-a aspirat-o in gurita. Nu stiu cum i-am scos-o din gura , dar stiu ca tare m-am speriat. Tot caut safe feeder ala si nu-l gasesc in magazine, ca eu din mana nu-i mai dau niciodata...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Fetelor pentru caderea parului de ce nu incercati sa folositi produse profesionale?Chiar daca sunt mai scumpe,aplicate corect,isi fac efectul garantat.
Si eu anul trecut am avut probleme cu el:era foarte uscat,varfurile deteriorate la nici 2 saptamani dupa tuns,se incalcea,isi pierdea luciul,iar spre final cadea groaznic.Iar la 3 luni de la nastere iarasi incepuse sa imi cada insa acum dupa tratament nu mai am probleme.

Intr-adevar sunt mai scumpe,dar efectul e garantat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu iar sunt in urma cu 1 capitol

Deci cu dive: saptamana trecuta a papat Rebe suc de mar, toate bune pana acum cateva zile cand pur si simplu nu l-a mai vrut. Asa ca nu i-am mai dat, am incercat din nou ieri si l-a refuzat categoric. Deci, gata cu sucurile. Azi i-am facut supica: morcov, albutura si ceapa. I-am dat cateva lingurite din zeama, pare sa nu ii displaca, dar de maine ii bag morcov, adica pasez doar morcovul din supica si ii dau. Incepem cu cateva lingurite si papan 5-6 zile, apoi adaug pastarnac. Cand ajungem la masa de legume cu cel putin 4 legume, introduc prima masa de fructe. Cam asta ar fi planul. Vedem ce iese.

oana, condoleante! of!

... mai citesc si revin ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fete,

eu sunt cobza de racita,am febra 38,nasul infundat,ma simt horror.
daca Carla era bine pana acum,acum ii curge si ei nasul si putin tuseste.minunat!!!

am spalat sacii de lana la masina,la rece,au iesit f bine.insa acum nu putem iesi

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eladea, cat de greu trebuie sa iti fie. Imi pare rau pentru catelusa ta; e practic un membru al familiei.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Nici eu nu as aplica totul din diversificarea mamicii cu blogul.

In primul rand eu nu as introduce (dupa cum mi-a spus si medicul de fam si pediatrul) :
-zaharul si sarea pana la cel putin 1 an
-faina in sosuri, nici eu nu mananc caci imi pica greu la stomac
-zaharul vanilat
-cartoful doar dupa 6 luni caci provoaca balonare
-ceapa (aici inca sunt in dubii,stiu ca e foarte bine sa o consumam,insa e greu digerabila )
-lamaie
-carne doar dupa 7-8 luni,si nu de vita inca
-paine alba si paste:hai ma,toata lumea stie ca nu sunt tocmai bune pt oameni mari dar pt copiii...in fine,doar neagra atat
-galbenus nu,doar albus insa nu devreme
-COVRIGI DE BUZAU no way
-PRAJELI,nici macar o bucatica
-dulciuri
Si cam atat.Asta a fost parerea mea,la urma urmei fiecare mamica isi urmeaza atat instructiunile date de medic cat si intuitia ei,sfaturile parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am trimis si eu pe mail colinda mea de suflet

eu nu stiu dar, de Craciun, in fiecare an, in loc sa ma bucur, sa ascult colinde vesele cu clopotei si flori dalbe, mie imi plac astea asa mai la suflet, mai triste...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Dragaica-La multi ani fericiti!!!

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Multumesc de urari.

Multumesc tuturor de urari
Aseara dupa ce mi-am adormit ratoii am vrut sa ma apuc sa citesc din urma si sa scriu la fiecare in parte, dupa ce am citit si-am scris doua mesaje s-a trezit Seby si a mai adormit la orele 23,30
Poate reusesc sa recuperez azi

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput