Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Da, am citi si eu fugitiv cate ceva de pe site, intr-adevar sunt destule lucruri pe care eu nu le-a aplica. Apropo de branzica de vaci, mie pediatra mi-a dat pt momentul oportun introducerii o reteta cu 250 ml lapte la care se adauga 2 tablete de calciu lactic. Lapte cica sa ii fac cu Bebelact (? nu stiu ce e asta) sau cu formula Nan pe care o folosesc. Stiam si eu de branzica de vaci cu lamaie, am mai vazut la alte mamici si mi se pare ok. Carmen, daca stii reteta cu lamaie dami-o si mie te rog. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
daca primesti cu colondul iti dau reteta mea de branzica de vaci facuta cu lamaie?
Asa i-am facut lui Vlad branzica de vaci!
Eu am facut din lapte de alimentara UHT, puneam la fiert un litru de lapte si cand fierbea asa cu clocote puneam peste lapte zeama de la o lamaie mai mare o mai lasam sa clocoteasca de 2-3 ori apoi stingeam focul si o lasam sa se adune, apoi o strecuram de zer...si POFTA BUNA!
eu nu am reusit niciodata sa fac cu pastile de calciu lactic!
PAULA tocmai ca am fost ieri la medicul de familie, sa vad cum o scot la capat pt ca ea nu e pregatita pt pap solida asa ca voi face cum am inceput cu diferentqa ca laptele praf din bibita o sa il fac mai grosut in sensul ca voi mari cantitatea de cereale!
Eu am doua felui de cereale, cu lapte si fara lapte!
Mycya spune:
buna seara fetele 
La multi anisori , lunite sarbatoritilor si de azi si celor din zilele in care am lipsit
sa cresteti mari cu totii pui iubiti , sanatosi si fericiti
Eladea offf e greu tare cu animalutele astea
am si eu un catel pe care il iubesc f f mult, e ca un copil eu nu il consider catel, am trecut si eu prin multe cu el dar am facut tot posibilul sa traiasca. u vreau sa imi imaginez cum va fi atunci cand nici el nu va mai fi cu noi
Ooana condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca in pace 
Crispro
te-am luat exemplu si de azi incep si eu cat de cat cum imi permite si printesa sa pun in aplicare planul
zilele astea m-a terminat , ziua nu mai putea de somn si totusi nu imi adormea asa ca seara imi plangea saracuta de oboseala pana ce pica franta si chiar si asa nu reusea sa doarma linistita si mi se trezea f des
.eu sper pentru binele ei sa reuseasca si la noi sa ii facem un program ca sa fie odihnita si fericita
mai fetele daca voi nu simtiti ca vin sarbatorile apoi eu ce sa mai zic
o sa fiu ca un peste pe uscat aici 
wok- tre sa imi iau si eu daca e asa de laudat
ca dupa ce terminam cu
hop pe dieta
si va fi numa bun pentru retetele mele .
nu v-am spus ca am scapat in sfarsit de constipatie
de vreo saptamana si ceva ii dau la 2 zile feliute de clementina, le tin eu cu mana bineinteles si ea suge cat suculet reuseste, dar asa de mult ii place
si ce e mai important e ca imi fac cacuta zilnic 
revin, se trezeste mandra mea de foame
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui bamboletta Cu toate ca folosesc samponul de la Klorane cu chinina imi cade parul f tare cred ca jumatate din el l-am pierdut ![]() ![]() ...mi-am luat si chelstop de la hofigal...si la prima sarcina mi-a cazut...dar parca nici chiar asa ![]() iau vitamine + omega 3 nu le-am oprit deloc de cand am nascut...in sarcina aveam parul asa frumos stralucitor nu-mi cadea deloc ![]() Giorgia-ce fata de nazdravana are Antonia...cred ca la anul iti escaladeaza bradul Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
la fel am patit si eu..la prima sarcina a cazut dar nu ca acum...ma mir ca mai ampar in cap!
o sa fac o vizita la dermatolog can nu oi mai fi olog!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ochidut Da, am citi si eu fugitiv cate ceva de pe site, intr-adevar sunt destule lucruri pe care eu nu le-a aplica. Apropo de branzica de vaci, mie pediatra mi-a dat pt momentul oportun introducerii o reteta cu 250 ml lapte la care se adauga 2 tablete de calciu lactic. Lapte cica sa ii fac cu Bebelact (? nu stiu ce e asta) sau cu formula Nan pe care o folosesc. Stiam si eu de branzica de vaci cu lamaie, am mai vazut la alte mamici si mi se pare ok. Carmen, daca stii reteta cu lamaie dami-o si mie te rog. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
cred ca tot reteta asta o aveam si eu pt branza calcica...Bebelact e o marca de lapte praf...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
BEBELACT e o marca de LP se daea pe reteat pe vremea cand era Vlad BB!
Voi stuiati ca milupa e "by danone"!
ochidut spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad Carmen, daca stii reteta cu lamaie dami-o si mie te rog. de Larisa Ioana 24.06.2010 |
daca primesti cu colondul iti dau reteta mea de branzica de vaci facuta cu lamaie?
Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
[/quote]
Mergi la mama la BV de sarbatori?
de Larisa Ioana 24.06.2010
CarmenAlbu spune:
Ochidut, aceeasi reteta prezentata de Anca. Lapte proaspat de 3,5 cand fierbe se stoarce lamaie!![]()
Daca esti interesata si de cereale, pun orez la aburi il las sa se fiarba, sa se umfle bine si pe urma il blenduiesc pasta o amestec fie cu suc de porto, mandarina, apa sau lapte! Si asa nu am decat cerealele fara zahar adaugat si o mie de alte vitamine care sa mentina conservarea.
Cat am timp ii dau produse fara conservanti asa cum primeam noi, cand se va face mai mare merge pe tipul nostru de mancare!
Ca sa argumentez ce am spus mai sus , e adevarat fiecare face cum vrea, eu de mica am calatorit fie prin prisma serviciului fie prin prisma familiei, peste tot de la americi, europa samd.
Vazand moduri, deosebiri, ascensiuni, am ales varianta asta nu a fost cu intentie critica comentariu la blog ci doar o parere personala .
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Ca sa argumentez ce am spus mai sus , e adevarat fiecare face cum vrea, eu de mica am calatorit fie prin prisma serviciului fie prin prisma familiei, peste tot de la americi, europa samd. Vazand moduri, deosebiri, ascensiuni, am ales varianta asta nu a fost cu intentie critica comentariu la blog ci doar o parere personala . FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
ei, hai draguta...stai linsitita, fiecare isi paote exprima parerea si fiecare face dupa cum crede...asa cum am si spus-o...
astept si eu sa vedem ce ne propune pediatra...apoi in functie de asta si de preferintele lui Filip adaptam cumva schema...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
Nu merg la bv de sarbatori, din pacate al meu sot lucreaza intre sarbatori si in noaptea de REV!
O sa mergem in vacanta din februarie!
ASA CA O SA IMI DREG VOCEA SA FIU SIGURA CA MA AUZI!!!!!!!!!!

rodyka spune:
anca, hai si la mine cu colindul, poate si la mycya ![]()
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)