Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
crispro spune:
Of, Ana, scumpa, nu ti-a fost deloc usor... ma bucur ca Sofia doarme bine, asa te poti linisti si tu, te poti odihni. Noi suntem aici, cu un sfat oricand, sau cu un umar. Te simt ca vorbesti destul de usor despre ce a fost, asta inseamna ca esti o mamica puternica. Tu stii ce e mai bine pentru tine si pt iubitica ta. Multi
-ici de la noi!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
giorgia23 spune:
Belu ce bine ca ai mai dat un semn de viata...offf prin ce ati trecut...
-ici sa fiti bine
Ana chiar o telenovela..imi pare rau pt ce s/a intamplat...ce aproape esti de mine![]()
Eu cred ca ies putin afara cu fata ca vad ca a iesit soarele
crissy77 spune:
Ana,
pt tati
rodyka, dc ofteaza Isa, e bolnavioara? Merg sa citesc indata, intai sa hranesc matza mica. Mancaruri de post: ciuperci umplute, pilaf, mancarica de cartofi, ghiveci de legume, drob de legume, taitei cu nuca
(orice tip de paste fara ou, fierte, scurs apa, adaugat margarina/ulei, miere/zahar, nuca macinata
)
rodyka spune:
crissy, nu stiu de ce ofteaza Isa, dar parca a oftat prin sufletul meu... de obicei se trezeste in jur de ora 12, cu papa in jur de 7 si in jur de 11... dar azi e treaza de la 9 si nimic nu i-a fost pe plac, ca nu si-a implinit somnul... nici titi n-a vrut, decat tarziu dupa ce i-am dat pireul de fructe, si a adormit asa la piept... sa vedem cum e cand se trezeste...
mai in gluma, mai cu baby safe feeder, mai in serios, mai cu un pireu de fructe (dupa suc i se face mai foame!!), cred ca diversificare nici n-o sa simtim cand o sa fim in mijlocul ei
. cand ma vede cu o farfurie sau cu un vas in mana, se agita toata de parca pentru ea as pregati ceva
, e tare pofticioasa si nu face mofturi la nimic. asa era si Maria, acuma mare ce e nazuroasa... cand o sa avem controlul de 6 luni o sa intru mai in amanunt cu planul de diversificare, ptr ca la 4 luni am vb cu pediatra la modul de joaca, de tatonare... cand incepem insa cu supici si pireu de legume, e deja alta etapa... si n-as vrea inca, daca tot am atata laptic. poate masa de dimineata as schimba-o cu fructe, dar...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
La multe lunite Mara Madalina ,Yanis Stefan, Matei Marius !
La multi ani,CRISSY !!!ma bucur pt vestile bune!
BUMBLEE
imi pare rau de sperietura .vezi daca gasesti forfecuta cu varfurile rotunjite,cu asta nu e pericol.
www.google.es/imgres?imgurl=http://articulosparaelbebe.es/tienda/images/tigeras%2520de%2520jjjj.jpg1111.jpg&imgrefurl=http://articulosparaelbebe.es/tienda/index.php%3Fmain_page%3Dproduct_info%26cPath%3D92_144%26products_id%3D776&usg=6a79NArMs0yY0nMUBytcEpN8O7c=&h=323&w=651&sz=79&hl=es&start=58&zoom=1&tbnid=j6SX_nmPGH94qM:&tbnh=92&tbnw=186&prev=/images%3Fq%3Dtijeras%2Bbebe%26um%3D1%26hl%3Des%26sa%3DN%26biw%3D1259%26bih%3D603%26tbs%3Disch:10%2C1632&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=100&vpy=110&dur=173&hovh=158&hovw=319&tx=147&ty=108&ei=Wmn_TM7xOIiu8gOj6tyMCw&oei=22j_TL3bNMb5sgaR5L31Dg&esq=2&page=4&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s:58&biw=1259&bih=603" target="_blank">Forfecuta bebelusi
RODICA ai nostri sunt dupa aer??? ca si Miguel a supt azi noapte la 3 ! si eu ma bucur cand mai suge noaptea ,ca altfel doarme 8 ore.
de la 3 s-a mai trezit la 9 ! a supt ,iar a dormit pana pe la 11.30 si a supt.
acum e 12.30 si doarme iar.
TINA-Sper sa se regleze repede anemia !!!
cred ca esti speriata si ingrijorata
OTILIA,da ,aici nu se da branza pana laaaa...1 an parca.iaurt doar din cel adaptat pt copii,fara proteina de vaca,lapte praf pana la 2 ani.
ILINCA si pe mine m-a socat cu biberonul,ca el e pe lapte matern si habar nu aveam cat mananca,ii dau praf rar,cand are cate un puseu si nu se mai satura .Nu stiu cate kg are acum,nu l-am mai cantarit ca il cantaream la farmacie dar acum cu frigul,il cantaresc degeaba cu hainele groase.pe 16 avem revizia la medic.a avut perioada in care au fost cei mari raciti,si a luat si el desi foarma foarte usoara,doar secretii in gat si un pic de tuse,nu i-am dat nimic,a trecut,dar in perioada aia nu a mancat mai deloc,ca disperasem.si acum recupereaza.asa fac ei,dupa ce nu mananca apoi zici ca le ia cineva de la gura.nu mananca asa mereu.
Avea 6450g la 3 luni,pe 16 noiembrie.de atunci nu l-am mai cantarit.
BtZOVI nu ii mai da pere,daca il doare burtica.eu stiu ca se tinea o vreme destul de lunga doar cu mere sau morcov,si asta dupa 6 luni,deci mai devreme nu prea merg..
ANA nu ii da niciodata cu forta sa manance,nici plangand.da-i o pauza daca nu e pregatita.daca ii dai cu forta va pricepe ca mancarea e un chin,nu e o placere,si asa o vei avea ! mai las-o mai ales ca nu e nevoie la voi.
cerealele i le poti pune in biberon.
lingurita,incearca cu din aia moale de silicon.si nicicum cu forta !
las-o cateva zile,ca acum se hraneste perfect doar cu lapte(cu cereale in bibe daca vrei ,sau fara),e bine ca nici siropurile de tuse,pe viitor,sa nu i le dam cu lingurita ca apoi asociaza lingurita cu ceva urat la gust.Ora de masa trebuie sa vina cu zambete,cantece,multa multa iubire.daca ia o lingurita e suficient!!!
Diversificarea,pana spre 7 -8 luni asa va fi,nu e considerata alimentatie suficienta ,e doar inceputul,ei abia se obisnuiesc,abia spre 10 luni incolo poti vorbi de mese intregi si copioase,la unii copii nici atunci.ia-o usurel,nu trebuie nici sa ne enervam ca nu mananca,nici sa ne stresam,pt ca ei simt imediat.si daca simt stres la ora de masa,s-a terminat cu placerea si pofta !!!
cu multa rabdare ai sa reusesti,aisa vezi!
Citesc al doilea mesaj...imi pare atat de rau ca ai trecut singura prin tot !!!! multa putere,mami,pt tine si pt puiutul tau!! daca nu v-a meritat,mergi tu mai departe,tu ai o comoara in brate,el e singur !Pup Sofiuca mica 
BELUIStEF imi pare rau ca ati fost spitalizati
Bine ati revenit!
RODICA da-i cat de mult ai lapte !! ca de diversificare are timp,acum cu ti-a spus si pediatra,e pt caea sa se obisnuieasca cu alte gusturi,dar nu e considerata masa .deocamdata laptele ii da tot ce are nevoie,vitamine,calciu,etc.restul e de joaca acum![]()
aelita spune:
daca tot a intrebat Ilinca de kilograme,am scos cantarul si m-am pus cu copilul in brate am 66,300 si fara copil am 59,300.
Roxana_Theo spune:
La multi ani tuturor delfinasilor.
Imi place vremea asta ca putem sta si noi afara. De-ar tine cat mai mult.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
baby78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani mamica luptatoare Crissy! Sanatate, iubire si spor in toate! ![]() Sanatate si crestere usoara micilor delfinasi! ![]() ![]() Mara Madalina de Andreea84 ![]() Yanis Stefan de Beluistef Matei Marius de Ooana ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |

si de la noi 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
Roxana_Theo spune:
Carmen, felicitari pentru initiativa sotului tau. In conditiile pe care le descrii tu o femeie se poate intoarce la serviciu mai devreme cu certitudinea ca acel copil va fi bine ingrijit.
La noi, mamicile vor fi "stimultate" sa se intoarca la serviciu mai devreme cu 500 ron de catre guvern. No comment.
Ana multa putere sa ai ca sa poti trece peste toate astea. Si eu te sfatuiesc acelasi lucru ca si fetele. Nu o forta. E posibil ca apoi sa nu mai vrea sa primeasca lingurita o buna bucata de vreme. Fa o pauza de cateva zile si incearca iar. Si apoi da-i ceva ce-i place ei mult.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata mamici ![]() eu tot citesc pe net despre diversificare dau peste o multime de articole, ma gandesc daca medicii citesc si ei la fel ? fetelor ce spuneti sa punem fiecare planul ei sa ne putem inspira? Sa-l laud pe sot. a facut la el la serviciu o cresa pt angajati, are cel putin 5 fete pe an care nasc, cred ca sunt cam 20 copilasi acum!! Sunt foarte mandra de el, mai ales ca nu mai stiu alta firma, e gratis si mamicile merg la alalptat si tot acolo, si isi viziteaza copilasii, peste zi. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Pai sa o luam in oridne
1. Sa il felicit pe sot

BRAVO!!!de Larisa Ioana 24.06.2010

Mamica fericita de