Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata ce matinala esti!

si mie imi pare rau si chiar imi pun un semn de intrebare, o sa ii fac ceva analize musai!

azi din cauza vaccinului a papat ff prost, acu doarme dupa ce a papat la ora 20.00, 80 ml lapte cu cereale...sa vad cand se trezeste ca ea doarme linistita de pe la vreo 21.30!

Nu am probleme cu ea cu somnul de noapte adoarme usor si doarme toaoa noaptea cred ca daca era ok cu greutatea renuntam ff usor la masa de noapte!

In legatura cu scaunul de masa eu am unul pe care l-am primit la botez care are spatarul reglabil pentru 3 pozitii, centuri de siguranta, inaltimea scaunului e tot reglabil tavita e din doua parti suprapuse, e roz cu alb si mov, +cos!

E ok asa seamana ff bine cu cel de la chicco, dar e mare ca o huiduma si ma seaca ca e asa, am avut unul simplu la Vlad a stat pana la 5 ani in el si ne-am descurcat fff bine!

Parerea mea este ca atat cu cat sant mai sofisticate cu atat sunt mai greu de manevrat!

Mergi la inceput

dintre toate acareturile pe care le am pt maria singurul care si-a meritat banii este balansoarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

da, Anca, poate la niste analize mai in amanunt iese la iveala ceva, care sa explice de ce nu ia Maria bine in greutate.

Denise, multa sanatate tie si puiutilor tai.

Tina cum e cu rezultatele? stiu ca erai foarte ingrijorata cu anemia

Hai ca ma bag si eu la somnic. Noapte buna delfinariu! Noapte buna, Anca!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Incerc sa va spun noapte buna!

poate ma prinde si pe mine somnul din urma!

apropos Cris si mama e la mine si tot asa e bolnava, a racit ff tare tuseste si am trecut-o pe antibiotic!

O fi ceva prin zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ma bucur ca v-au placut pozele!multumim pt complimente!

DRAGAICA-La multi ani !!!!!!!!!!!

OANA,imi pare tare rau! te imbratisez !!!!

RODICA am vazut azi pozele,frumoaselor!!
si mie imi cade rrrrrau,din ce in ce ,mi se termina si mie samponul,sa vad ce mai iau si eu,dar o sa mai iau si pastile pilfood ca stiu ca si data trecuta a intarziat vreo 3 luni sa se stabilizeze parul...ramanem chele!vezi daca iti mai zice altul,imi zici.eu mai iau unul,ca doar o tura nu prea se vede,dar daca auzi de altul,incerc si eu.DRAGAICA,BAMBO,vad ca si voua va cade rau.la mine cu pumnul arunc.

CARLA ai grija,acum cu oboseala si cu copil racit,cedezi nervos,incearca atat cat poti sa nu te certi acum cu sotul,sunt clipe cand se pot striga multe,la nervi si la oboseala.eu cand sunt copiii bolnavi,cedez nervos.

nu prea ai cum sa faci,ei dorm cand potm,cand nu ii doare nimic,cand respira bine...ai nevoie de ajutor ca trezita din ora in ora innebunesti singura si cu un copil,dar cu 2 !

si Miguel doarme 8 ore fara sa manance,apoi alte ore si tot asa,pe zi mananca mai des.fiecare cu organismul lui,asa a fost si Andres,pe cand Sofia era cum zici tu,ce program,ce dormit,ce nemancare?trezire din ora-n ora,2-3 ore,cand am dormit primele 4 ore avea cateva luni.iar la Miguel ma panicam la inceput ca nu mananca,acum m-am obisnuit..
asa e ritmul lor,sunt care mananca mai putin,ca atat pot,si automat se trezesc repede sa pape iar.
sunt care papa mult...

Miguel..am zis ca face poc! ieri,dupa doua tzatze ,pline ca stiti ca la noi da peste rascoale,le face in 10 minute fleasca,scoate aerul....ce mai,ragaie in toata regulaaaa:))))) de cum il ridic un pic.
in 5 minute isi mananca iar mainile...incerc sa-l culc,nimic,foame! il pun iar,mai molfaie un pic si se enerveaza ca nu maiavea viteza la lapte...ii fac biberon,il bea,iarrrrrr tipa,ii fac inca unul,il termina,ragaieeee ca un om mare:))) si adoarme pe loc.total,dupa doua ture de supt,210 ml lapte.
normal ca doarme 8 ore "nemancat".
Sofia a baut cantitatea asta la 2 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykymario spune:

daca bb nu ia in greutate e bine sa faceti analize la urina sa nu aibe o infectie mai ales dc bb e fetita si coproparazitologic sa nu fi luat niste paraziti dc bb a intrat in contact cu copii care sunt la scoala sau la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

Bantui si eu pe aici de dimineata, copilul meu s-a trezit numa la 6 pentru papa, dar cum avea mucisori (tot are ) nu a papat bine, asa ca am bagat aspiratorul si s-a trezit de tot. de papat nu a mai papat, asa ca acum vorbeste aici langa mine

La multi ani CRISSY!!!! SA fii sanatoasa, sa iti creasca fetele mari si sa te bucuri de familia ta!!

La multe lunite Mara Madalina
La multe lunite Yanis Stefan las-o pe mamica ta sa mai vina pe la noi
La multe lunite Matei Marius copil frumos cu ochi albastri

se culca, fug in pat, macar mai motai langa sot

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani mamica luptatoare Crissy! Sanatate, iubire si spor in toate!

Sanatate si crestere usoara micilor delfinasi!
Mara Madalina de Andreea84
Yanis Stefan de Beluistef
Matei Marius de Ooana

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

neata fetelor.la multi ani sarbatoritilor de astazi

Mara Madalina de andreea84
Yanis Stefande beluistef
Matei Mariusde ooana

Crissy77
multi pupici de la noi
fata mea s-a trezit pe la 7 ,a mancat un biberon de 200 iar acum sta in patut si isi ridica piciorusele in sus, cred ca face abdomeneieri am fost in oraselul copiilor cu ea dar a fost un esesc total .cand am ajuns nu era nimeni si pt ca muzica era tare s-a pus pe plans asa ca atrebuit sa plecam imediat. noroc ca matusa mea locuieste in zona si am trecut pe la ea asa ca ieri am ajuns aseara pe la 9 fara 2o acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

I-am taiat ieri unghiutele puiului meu... la un moment dat vad ca are sange pe salopetica de casa, pe fatuca.. sa lesin, nu alta! Dar m-am prins repede ca sigur l-am ciupit cumva cu unghiera. Cand ma uit la degetelul lui mare era plin de sange Eu acuma disperata sa-l sterg si sa incerc cumva sa presez, poate opresc sangerarea... cand s-a pus asta micu pe plans, dar un plans asa sfasietor bineinteles ca m-a luat si pe mine bocetul ca mi-am mutilat copilul . Cum s-a agitat pana a adormit, s-a foit... eram amandoi manjiti pe fata, pe haine... acuma ma gandeam cat oi fi taiat, abia dupa ce s-a trezit am vazut o ciupitura chiar mica... Tare ciuda mi-a fost pe mine, l-am chinuit pe puiutul asta mic, offf, cat a plans dragul de el...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput