Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

nu stiu cum faceti voi cu scrisul mereu ca pe mine nu ma lasa deloc acum a luat-o somnul asa ca ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui mykymario

daca bb nu ia in greutate e bine sa faceti analize la urina sa nu aibe o infectie mai ales dc bb e fetita si coproparazitologic sa nu fi luat niste paraziti dc bb a intrat in contact cu copii care sunt la scoala sau la gradinita

daca ai sti cate pungi de urina am stricat..........nu am reusit sa colectez nika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
LA MULTI ANI CRISSY!!! Multa sanatate, fericire si sa ai tot ce iti doresti!!!
La multi ani pt Mara, Yanis si Matei!!
Eu am reusit sa racesc. Dar nici nu ma mir, in casa era caldura si unde faceam curatenie eram cu geamul larg deschis si eu in maieu.
Bumblebee, lasa mami ca ei uita repede. Se mai intampla accidente de genul asta.
Bbii vostri tipa? Nu plange, dar tipa si striga toata ziua...si eu ma mir ca tuseste. Dac aeu as striga atata, a 2a zi nu as mai avea voce.
Ma apuc de lucru...o zi buna tuturor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata

Azi e sarbatoare mare asa ca am de gand sa nu fac nimic, stau si lancezesc. Multumesc anticipat pt urari

Ieri am fost iarasi la Iasi pentru controale. Daca pun in balanta, pot spune ca puiutza mea mi-a facut un cadou frumos. Sa incep cu vestile bune:

- CTRL oftalmo: rezultate f bune . dr a zis ca a inceput sa se dezvolte si partea cea mai importanta a ochiului, cea cu care vedem clar si color. Nu a mai zis nimic de retinopatie (la noi era stadiul I, inca de la ctrl trecut ne-a zis ca e ca o viroza, vine si pleaca).

- eco sold: f bine, nu are nimic (la vizita trecuta o vazuse un ortoped care ne-a recomandat sa-i facem radiografie, cica e cea mai concludenta). Are 2 cute asimetrice de aceea ne-a recomandat sa-i facem. Noi i-am facut eco , rezultatele sunt f bune. Asimetria va disparea dupa varsta de 1 an. Nu trebuie sa o fortam sa stea in fund (intre perne)/ picioare decat daca vedem ca da ea semne ca ar fi in stare sa stea. Despre premergator dr nu e nici pro dar nici contra. Oricum, cel mai devreme dupa 8 luni (cand poate sta f bine in fund), interzis dupa un an (pe urma posibil sa refuze sa mearga in picioare ca e mai usor cu premergatorul).

- vestile mai putin bune tin de ctrl ORL: neuropatie auditiva, hipoacuzie forma medie (urechea dreapta). Inca nu e pus un diagnostic, e trecut doar ca observatie. De ce? Pentru ca matza a refuzat sa doarma. Ne-am chinuit gramada sa o adormim, a dormit 15 min. dupa care s-a trezit si a inceput sa gangureasca de numa. Am amenintat-o ca o param la Mos Craciun, dar degeaba. Testele pe care trebuiau sa i le faca durau cam 2 ore, timp in care ea trebuia sa stea linistita, fara sa se miste si sa produca zgomote, adica sa doarma (a avut 4 electrozi lipiti - dupa urechi, langa ochiul drept si pe frunte). pana si zgomotul de la suptul suzetei bloca calculatorul . Am intrat in cabinet pe la 9.15 si am iesit la 13.20. Si uite asa am ratat programarea de la 12.30 de la eco sold, noroc cu secretara care a fost draguta si a inteles cand am sunat sa anulam programarea iar ea ne-a invitat la clinica dupa ce terminam cu testele orl ca cine stie, poate renunta cineva la programare. Si am avut noroc, a sunat o mama ca intarzie asa ca nu am avut de asteptat mult, plus ca ne-a vazut si dr. cel renumit, programarea de la 12.30 era la un alt dr. Revenim la control ORL pe 25 ian, cand avem si vizita la maternitate la cabinetul follow-up.

michelle, stiu unde stai. Stef cica "daca o luam pe straduta asta cred ca ajungem la gara". Si uite asa am identificat cladirea aia care se construieste si cand am aruncat ochii peste drum am vazut si kaufland. Iar am plimbat siropurile prin Iasi. Si mai aveam si o punguta cu fursecuri home-made. Imi pare rau ca iar nu ne-am intalnit

M-am intins ca o zi de post, dar trebuia sa povestesc cuiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

crissy ma bucur de vestile bune, imi pare rau de cele mai putin bune, sa dea DD sa iasa bine urmatoarele teste!

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodyka, cum e masina de iaurt? Ce pui in ea, lapte si ceva ferment?

lapte, iaurt mai gros si fructe (sau dulceata), depinde... eventual o lingurita de lp sa iasa mai consistent

cam asa arata...
_

multumesc , vad ca este si in Ro, super, am sa merg sa o vad la magazin, ca tare as vrea sa-i fac si eu iaurt natural lui Victor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Bumblebee, nu fii necajel.. si io am comis-o cu unghiile, cand avea 2 luni... asa m-am simtit de prost, ca nici nu v-am zis nimic...

La multi ani, Crissy!!! Sa fii sanatoasa, mamica draga, sa te bucuri de familia ta frumoasa, sa ai multe impliniri in viata!

La multi ani delfinasilor scumpi Mara, Yanis si Matei. Vlad il pupa tare tare pe Matei...

A dormit soricelul meu pana la 3, papat 160LP, somn pana la 6 juma, suzeta, somn pana la 8- 150LP.

Io tot ii pun girafa pe el, i-o bag in gura... dar nu o vrea... Si mie imi pare cunoscuta, din copilarie... ori e foarte asemanatoare cu ce am avut noi, ori chiar din asta am avut...

Paula, baga rapid oscilo, miere si ceai... si Vlad tipa, muuuult, fara plans, scoate niste sunete inalte... de vreo 2 sapt... ca tot ma intreaba sotul ce are...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La multi ani, Crissy!!! Sa ai numai implinirii, viata senina si casa luminoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa

La multi ani Mara, Yanis si delfinas scump cu ochi albastrii Matei. si mamicile

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

CRISSY...felicitari pt vestile bune...iar cele mai putin bune o sa fie si ele bune in curand

Yanis,Mara si Matei

Si noi am avut o noapte linistita,putina maraiala dupa masa de 2 dar am rezolvat/o masandui gingia cu gel

Paula si Antonia tipa de ma mir cum de mai are glas

Alina nu te invinovati...se mai intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bumble, asa cum mai ziceam candva, sa vedeti voi pareri pro si contra legate de diversificare... despre ficatel: unii medici recomanda altii nu... eu una am incercat de vreo 2 ori, nu i-a placut, asa ca nu i-am mai dat...nici noi nu mancam deloc organe, asa ca de ce ar manca el??? sigur, daca o sa-i placa in viitor, e decizia lui daca mananca sau nu...eu personal n-o sa-i impun sa manance sau sa nu manance situ eu ce(sigur, acuma nu va imaginati ca o sa-l las sa manance tot felul de prostii)...dar cred ca din cand in cand e binevenita si cate o ciocolatica cu lapte, niste paste gatite pt varsta lor, paine cu cereale sau seminte, etc.

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput