Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cum sa fie interzisa Sophie, dupa ce am dat atatia bani pe ea?. Si in plus, Raul toata ziua e cu ea in gura...si nu prea vad cum s-ar putea rani cu ea. Dar ce jucarii sunt permise bbilor? O fi mai sanatos sa roada la jucarii din plus si la chinezarii? Si acum ce fac? Sa i-o mai dau sau sa i-o iau?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

In Franta se comercializeaza cu succes din 1961 si venim noi sa spunem ca e periculoasa....In Franta 9 copii din 10 au jucaria asta ....Cred ca au fost vanzari prea mari la girafe si hai sa arunce o stire de genul asta sa le dea putin in cap...ca asa e romanul

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Aici e acelasi lucru, nu cred ca exista bebe fara girafa, oricum eu nu prea vad cum s-ar putea inca cu ea
Pentru iesitul dintilor este geniala

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Ce parere aveti de www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">ASTA
Multumesc, eu caut retete si am dat peste avocado despre care spun ca e the best food for babies (!!), a dat cineva dintre mamici?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Aici se recomanda foarte mult avocado, cred ca mai mult decat banana.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:

Ce parere aveti de www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">ASTA
Multumesc, eu caut retete si am dat peste avocado despre care spun ca e the best food for babies (!!), a dat cineva dintre mamici?

Doamne Ajuta-ne!!!

O prietena ii da avocado fetei f des, a fost printre primele alimente in diversificare. Am sa-mi intreb si pediatra.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Da Dragaica am impodobit deja bradul ca nu mai aveam rabdare...ce frumos e la voi...chiar simti ca e sarbatoare

Crispo si al noastru e tot body...l/am luat din carrefour

Multumim pt aprecieri

Am adormit pitica(de fapt a adormit singura) si ma retrag si eu la nani...ne auzim maine..noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:

Doamne Ajuta-ne!!!

am incercat sa schimb programul de masa cu o ora,i-am mai obosit azi mai tare cu gimnastica,jocuri,iar acum dorm!!!!!!!sper macar pana la 4-5desi nu cred.....vedem ce iese

legat de avocado,interesant articolul,eu stiam ca e extrem de sanatos,mai faceam guacamole,dar nu am stiut ca e f indicat pt inceperea diversificarii!eu sunt pentru oricum.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Fetelor nu stiu ce consistenta are cauciucul din care este facuta girafa si nici nu stiu cum miroase dar imi amintesc ca aveam in copilarie niste animalute (stiti voi, din acelea comuniste) care cam semanau cu girafa. Pacat ca nu le-am pastrat spre a face o comparatie.

Desi banuiesc ca prin podul bunicii s-ar mai gasi cate ceva.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Interesant articolul despre avocado. Nu stiam ca are atatea beneficii ptr bebelusi. Cum spunea Bumblebee, trebuie sa intrebam pediatrul.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Rodyka, cum e masina de iaurt? Ce pui in ea, lapte si ceva ferment?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodyka, cum e masina de iaurt? Ce pui in ea, lapte si ceva ferment?

lapte, iaurt mai gros si fructe (sau dulceata), depinde... eventual o lingurita de lp sa iasa mai consistent

cam asa arata...
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla ma bucur, incet incet, la noi a durat ceva, dar o sa vezi ca iese!
Inainte sa doarma toata noaptea avea ture cu sotul care avea cosmaruri ca i-a sarit randul, odata s-a imbracat in blugi cu camasa si a venit in camera Letiziei sa imi spuna ca nu a sarit tura:-)), acum suntem tare bucurosi mai ales ca vedem ca merge. Si cand s-a nascut dormea tare putin, numai pe pieptul nostru!

Mergi la inceput