Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Dragaica, vreau si eu sa vin dupa bradut la voi
![]()
Giorgia, vazut frumu

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
btz_ovi spune:
"Toate sunt interzise in Uniunea Europeana, pentru ca ii pot rani ori sufoca pe cei mici."
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Hai no... fix azi i-a venit girafa...deci nu e buna? inca nu e incantat deloc de ea... i-am bagat-o in gura, s-a strambat, nu ii place gustul.... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
nici lui nectarie nu ii place girafa deloc...sta aruncata in dulap...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Dragaica, vreau si eu sa vin dupa bradut la voi ![]() Giorgia, vazut frumu ![]() ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
Te astept cu drag
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita
de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi "Toate sunt interzise in Uniunea Europeana, pentru ca ii pot rani ori sufoca pe cei mici." Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
hai mai ...astia exagereaza...cum sa se innece cu girafa aia?
e tare draguta girafa...mie imi pare rau ca inca nu ii place lui nectarie ( care mai nimic nu prefera...ideale sunt doar bratele lui mami).Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
paula_m spune:
Cum sa fie interzisa Sophie, dupa ce am dat atatia bani pe ea?
. Si in plus, Raul toata ziua e cu ea in gura...si nu prea vad cum s-ar putea rani cu ea. Dar ce jucarii sunt permise bbilor? O fi mai sanatos sa roada la jucarii din plus si la chinezarii? Si acum ce fac? Sa i-o mai dau sau sa i-o iau?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
crispro spune:
L-am pus la 7:45 in pat, dat suzeta, tinut de mana, a dormit 10 min, s-a trezit, a plans. l-am lasat sa planga un pic- nimic. am mers la el, i-am dat suzeta, l-am tinut de mana, parea ca adoarme, apoi iar... si inca nu doarme... nu stiu ce are, l-am luat in brate, nu vrea sa doarma... or fi dintii de sus??? va fi o noapte grea, presimt... dar nu il las sa planga , ca l-am lasat acum 5 min, si asa suspina... mi s-a rupt sufletul... si acum ma gandesc ca poate e suparat si de aia nu doarme... sau cine stie ce ganduri are...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor pentru caderea parului de ce nu incercati sa folositi produse profesionale?Chiar daca sunt mai scumpe,aplicate corect,isi fac efectul garantat. Si eu anul trecut am avut probleme cu el:era foarte uscat,varfurile deteriorate la nici 2 saptamani dupa tuns,se incalcea,isi pierdea luciul,iar spre final cadea groaznic.Iar la 3 luni de la nastere iarasi incepuse sa imi cada insa acum dupa tratament nu mai am probleme. Intr-adevar sunt mai scumpe,dar efectul e garantat!!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Eu am si produse profesionale L'oreal profesional....Wella profesional ,sunt f bune dar nu sunt pt caderea parului...cred ca o sa-mi iau fiolele tratament de la Vichy....

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
CarmenAlbu spune:
Ce parere aveti de www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">ASTA
Multumesc, eu caut retete si am dat peste avocado despre care spun ca e the best food for babies (!!), a dat cineva dintre mamici?
baby78 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Cum sa fie interzisa Sophie, dupa ce am dat atatia bani pe ea? . Si in plus, Raul toata ziua e cu ea in gura...si nu prea vad cum s-ar putea rani cu ea. Dar ce jucarii sunt permise bbilor? O fi mai sanatos sa roada la jucarii din plus si la chinezarii? Si acum ce fac? Sa i-o mai dau sau sa i-o iau?![]() Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010![]() poze luna 5 |
In Franta se comercializeaza cu succes din 1961 si venim noi sa spunem ca e periculoasa....In Franta 9 copii din 10 au jucaria asta ....Cred ca au fost vanzari prea mari la girafe si hai sa arunce o stire de genul asta sa le dea putin in cap...ca asa e romanul
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010