Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, vreau si eu sa vin dupa bradut la voi

Giorgia, vazut frumu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

"Toate sunt interzise in Uniunea Europeana, pentru ca ii pot rani ori sufoca pe cei mici."

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Alina am auzit si eu la protv de girafa sophie..o fi aceeasi care o au fetele?

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Hai no... fix azi i-a venit girafa...deci nu e buna? inca nu e incantat deloc de ea... i-am bagat-o in gura, s-a strambat, nu ii place gustul....

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

nici lui nectarie nu ii place girafa deloc...sta aruncata in dulap...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dragaica, vreau si eu sa vin dupa bradut la voi

Giorgia, vazut frumu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Te astept cu drag

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

"Toate sunt interzise in Uniunea Europeana, pentru ca ii pot rani ori sufoca pe cei mici."

hai mai ...astia exagereaza...cum sa se innece cu girafa aia? e tare draguta girafa...mie imi pare rau ca inca nu ii place lui nectarie ( care mai nimic nu prefera...ideale sunt doar bratele lui mami). sper sa ii placa mai incolo insa...dar asa v-am zis e super draguta si miroase asa bine...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cum sa fie interzisa Sophie, dupa ce am dat atatia bani pe ea?. Si in plus, Raul toata ziua e cu ea in gura...si nu prea vad cum s-ar putea rani cu ea. Dar ce jucarii sunt permise bbilor? O fi mai sanatos sa roada la jucarii din plus si la chinezarii? Si acum ce fac? Sa i-o mai dau sau sa i-o iau?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

L-am pus la 7:45 in pat, dat suzeta, tinut de mana, a dormit 10 min, s-a trezit, a plans. l-am lasat sa planga un pic- nimic. am mers la el, i-am dat suzeta, l-am tinut de mana, parea ca adoarme, apoi iar... si inca nu doarme... nu stiu ce are, l-am luat in brate, nu vrea sa doarma... or fi dintii de sus??? va fi o noapte grea, presimt... dar nu il las sa planga , ca l-am lasat acum 5 min, si asa suspina... mi s-a rupt sufletul... si acum ma gandesc ca poate e suparat si de aia nu doarme... sau cine stie ce ganduri are...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor pentru caderea parului de ce nu incercati sa folositi produse profesionale?Chiar daca sunt mai scumpe,aplicate corect,isi fac efectul garantat.
Si eu anul trecut am avut probleme cu el:era foarte uscat,varfurile deteriorate la nici 2 saptamani dupa tuns,se incalcea,isi pierdea luciul,iar spre final cadea groaznic.Iar la 3 luni de la nastere iarasi incepuse sa imi cada insa acum dupa tratament nu mai am probleme.

Intr-adevar sunt mai scumpe,dar efectul e garantat!!!!!

Eu am si produse profesionale L'oreal profesional....Wella profesional ,sunt f bune dar nu sunt pt caderea parului...cred ca o sa-mi iau fiolele tratament de la Vichy....

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ce parere aveti de www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">ASTA
Multumesc, eu caut retete si am dat peste avocado despre care spun ca e the best food for babies (!!), a dat cineva dintre mamici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cum sa fie interzisa Sophie, dupa ce am dat atatia bani pe ea?. Si in plus, Raul toata ziua e cu ea in gura...si nu prea vad cum s-ar putea rani cu ea. Dar ce jucarii sunt permise bbilor? O fi mai sanatos sa roada la jucarii din plus si la chinezarii? Si acum ce fac? Sa i-o mai dau sau sa i-o iau?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

In Franta se comercializeaza cu succes din 1961 si venim noi sa spunem ca e periculoasa....In Franta 9 copii din 10 au jucaria asta ....Cred ca au fost vanzari prea mari la girafe si hai sa arunce o stire de genul asta sa le dea putin in cap...ca asa e romanul

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput