Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eiiii lalely nu e oblgatoriu, alte gravi la final nu mai pun.
lauriciu, buna dimi. offf si sotul asta al tau de ce te supara???
persi, char am un pahar mareeee cu lapte pe tava cu micul dejun si cu pastrama de piept pui si gogonele

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Buna fetele!

Nu am mai intrat de ceva vreme, am fost super ocupata, sunt in ultima luna de serviciu si e destul de solicitant decembrie.
Vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile de 1 decembrie tuturor
Ieri am fost la control, am 24+ s si dr.mi-a sugerat sa fac un eco dopller pentru bebe, nu a zis ca ar fi ceva cu inimioara ei, dar m-a intrebat daca am facut la 22 s cand am fost la 3d si m-a chemat sa imi faca el. Oare ar trebui sa ma puna pe ganduri? A mai facut cineva asa ceva? Si a mai zis sa imi numar miscarile bb-ului si sa nu fie mai putin de 10 miscari in 12 ore. Sunt stresata acum, am impresia ca nici nu mai misca asa des de cand stau atenta sa vad cat misca
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata,
felicitari bbyasmi si lauriciu pt bebeii grasunei
cristina, pai eu am impresia ca se uita de fiecare data cu doppler la inimioara..cu asta ii vede fluxurile de sange parca ? e ceva normal..nu-ti face griji

edit:acum am citit ca de fapt cu dopplerul aude bataile inimiii - si pe astea le verifica la fiecare control...

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

cristina nu cred ca are rost sa te sperii. eu am facut doppler de cateva ori, asa de rutina.

Mergi la inceput

neata miki cum stai cu invatatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata miki cum stai cu invatatul?

saptamana asta n-am pus mana pe carte nasol...dar asta e, sunt f obosita seara si nu mai am energie..si nici stare sa stau mult intr-un loc, nu-mi gasesc pozitia..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

cristina dar trebuia sa l fi intrebat pe octor daca e ceva in neregula,sa nu ramai asa cu tot flul de ganduri si stres..suna l si intreaba l ca sa fi linistita
yasmi pe sotul meu nu stiu ce l a apucat,incepem din nimicuri si terminam certandu ne serios,cred ca sunt si eu de vina ca sunt tare sensibila si mi se pare ca nu mi da toata atentia de care am nevoie,dar el ar tebui sa fie mai intelegator acum,mi se pare ca inainte de sarcina era mult mai grijuliu ssi mai bun cu mine decat acum,mi se pare ca trece de mine si ca nu ma mai iubeste

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi. Suntem la micul dejun. Nesquik, corn cu fructe, rulou cu branza
Pup toate fetele de pe frecventa si ma duc sa citesc si eu ce-ati mai povestit aseara, ca eu m-am bagat la un film.

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

si daca micul dejun e gata.....am trecut pe banane in cioco cne vrea???!!! sa nu mananc eu singura tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

fetelor va pup !merg sa pap ceva si sa o tai la scoalan am nici cel mai mic chef
burticutele

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput