Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
multumesc.
andreea, a avut 3700 gr, nascuta la 39s.
mami de fetita cu codite 3+ si s29
AllyLaur spune:
Buna seara burtici!!!
Lavinie, felicitari pt vestile bune de la echo...si binenteles pt dolofanel
Ally , Eduard 23 sapt bebe
persi spune:
mai bantui si eu pe aici...arunc din cand in cand cate un ochi sa vad despre ce mai vb.
mi-a adus al meu sot un joc si nu ma mai satur de el.
de obicei la ora asta eram la somnic,dar sunt mai rau ca un copil cu jocurile.
fericita de +22 Radu Andrei
bb_yasmi spune:
persi eu joc remi online si dupa cred ca ma pun la nani....ca am ceva lipsuri la somn.....iar maine am ceva treaba de rezolvat.
AllyLaur spune:
Da Lavinia, tot in tara imi astept sotul sa vina sa facem sarbatoirle aici si plecam pe 10 ianuarie inapoi in Italia....Imi este tare dor de el...am incins linia telefonica, tastaturile calculatoarelor si binenteles facturile ...
Cum este cu mami acasa???
Ally , Eduard 23 sapt bebe
persi spune:
jucam si eu table on line dar m-am cam plictisit am trecut pe jocuri de copii gen zuma sau luxor.
bafta la joc.
noapte buna!!!!
toate burticile
fericita de +22 Radu Andrei
bb_yasmi spune:
ally te cred!!! ai ceva timp de cand esti aici!! eu nu as fi rezistat....fara al meu sotz... e binneee cu mami ,,,iti da seama!!!
mandreeac spune:
Fetelor ma retrag si eu. Am mai citit si eu pe la buburuze, aflu mereu lucruri foarte utile de acolo, plus ca am auzit de la voi ca s-a nascut prima buburuza si acum ma duc in pat sa citesc, caci altfel pe mine nu ma ia somnul deloc. Eu am mari probleme cu somnul , nu stiu de ce , dar asa am.
Ally numai noaptea intri tu pe forum????? pentru tine si pentru bebe.
tuturor dragele mele burtici, sa aveti un somn linistit.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 27 Rares Andrei