Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, nu stiu ce sa ti spun...curajoasa stiu ca esti, stiu ca ustura ca dracu ...of....
sper ca are doctorul grija de tine , spune-i ca altfel il asteapta parfumatele la iesirea din tura , aliniate in dispozitiv , inarmate cu parfumuri, pe post de spray lacrimogen....nu cred ca i-ar pica bine sa-i tzasneasca in ochi niste zeci de pufuri !

eu mi-am dat din greseala in ochi un puf de Chanel Cristalle Eau Vert si am zis ca mor....asa ca sa aiba mare grija doctorul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Teo, recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Teo, draga mea, ce veste trista...din nefericire avem parte si de incercari, nu numai de binecuvantari in viata.

Iti doresc multa, multa sanatate, refacere completa si sa ajungi acasa cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Teo, ai grija de tine. Trebuie sa pregatesti bunatati de sarbatori asa ca nu zabovi prea mult pe acolo.

Sanatate multa, multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabika27 spune:

Buna seara fetelor! Am intrat sa vad daca ma mai certati... va pup pe toate si transmit un pupik special pentru Teo ca are mare nevoie. Sa te ajute Dumnezeu sa iti revii cat mai repede! Puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

intrebare: pt toata lumea HYPNOTIC POISON e un parfum " asurzitor"?
m-am dat azi cu el si nu ii simt puterea de care tot auzisem, am vazut ca e comparat cu Addict-ul ca tarie( zici ca vorbesc de tzuica ) si persistenta ...insa pt mine e aproape un skin scent. am dat cu el de 3 ore si se mai simte doar de f aproape.
maine ies cu el pe centru si il mai testez...

carmena, tu l-ai pomenit de curand! cat dai si cat sta pe tine?

eu am o relatie super buna cu parfumurile dior....midnight poison e puternic si sta pe mine o zi intreaga, de ADDICt nu mai spun....la fel ma asteptam sa fac priza si cu hypnotic, insa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, eu nu il pot clasifica ca fiind " asurzitor", e doar EDT nu pot sa spun ca atunci cand il purtam eram intrebata cu ce m-am dat...dar il simteam eu si imi placea mult, dadeam si cateva pufuri sanatoase.
nu e parfumul pe care sa-l folosesti dimineata si sa mai mirosi si seara, il iei cu tine in geanta.

trebuie sa-ti iei elixirul daca vrei ceva strong

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Vin sa marturisesc ca deja am tradat Tobacco Vanille cu White patchouli (tot de la Tom Ford). Daca ziceam de TV ca e bun si rich, White patchouli e si bun si rich si sexy si puternic si (atat) de diferit... si... si Am avut de mult cateva hartiute imbibate intr-un parfum cu numele lui Michael Jackson, era asemanator. Si atat l-am mirosit si dorit, incat acum simt ca am gasit parfumul ideal

Sa vedem cat ma tine
Sunt curioasa daca il mai are cineva si daca va place la fel de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Vin sa marturisesc ca deja am tradat Tobacco Vanille cu White patchouli (tot de la Tom Ford). Daca ziceam de TV ca e bun si rich, White patchouli e si bun si rich si sexy si puternic si (atat) de diferit... si... si Am avut de mult cateva hartiute imbibate intr-un parfum cu numele lui Michael Jackson, era asemanator. Si atat l-am mirosit si dorit, incat acum simt ca am gasit parfumul ideal

Sa vedem cat ma tine
Sunt curioasa daca il mai are cineva si daca va place la fel de mult

Sa te bucuri de noua achizitie!
Mi-am dorit tare mult sa-mi placa atat White Patchouli cat si Black Orchid, dar ambele contin prea mult patchouli pt mine, e aproape la fel ca-n Angel povestea. Oricum, daca ar fi sa aleg, asa alege totusi Angel pt ca mi se pare ceva mai domoliit si mai dulce fata de White P. Nu zic ca seamana, doar ma refer strict la nota de patchouli.
Prezentarea lor e deosebita, ador forma sticlelor TF simple si elegante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Sali, Hypnotic Poison e un parfum care pare tare, in realitate sta altfel treaba. Cum zice Dana, e de luat cu tine in poseta pt retusuri peste zi. L-am avut cand aveam 18 ani si puneam mult parfum pe mine, atunci deseori am fost intrebata cu ce m-am dat ca miros asa de bine.
Pe haine se mentine foarte bine. Eu cu Hypnotic Poison Eau Sensuelle m-am dat aseara si acum il mai simt in par, desi e tot edt.

Mergi la inceput