Club chic (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DANA, ROSE, hola! N-am fost la plaja, din pacate... congresul a fost in Ciudad de Mexico, unde e cald ziua si frig noaptea si dimineata. Dar a fost frumos, am vazut multe in putinul timp liber pe care l-am avut (2-3 dupa-amieze si o zi, in rest program de congres - stiintific si social). N-am adus niciun parfum, dar sa stiti ca mexicanii sunt obsedati de parfumuri. In centrul capitalei sunt parfumerii langa parfumerii (putine cu originale, niciun lant cunoscit, iar majoritatea vand fake-uri si "esencias" - nu stiu ce sunt alea, probabil diferite esente de parfum) cert este ca in jurul lor miroase traznitor . Mi-am luat in schimb din aeroport o lotiune de corp Coco Mademoiselle.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Si mie imi place Escale a Portofino, l-as lua exclusiv pt bagajul de mare, se asorteaza perfect cu briza marii.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

articol din paris match-ul din august 2011 :" in aceasta dimineata, jandarmeria franceza a fost sedusa si abandonata, pe fondul unui atac chimic , cu escale a portofino.
semnalmentele autoarei : inaltime 1,75, par lung, bruneta, ocazional breton, 50 de kg, vorbeste fluent germana, franceza si romana. faptul ca e insotita de un copil mic nu o face mai putin periculoasa.
ps: gateste minunat, ceea ce va va transforma intr-o prada si mai usoara.
cine o ( sur)prinde primeste un sejur la martinez din cannes, cu mic dejun adus la pat de doamna carla bruni sarkozy" .

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

EDIT: doamna sarkozy va aduce micul dejun cantand asta:

deci rose la 1,75 cu 50 kg vrea dieta, da?, atunci tu la 1,64 cu 54 kg, clar ca nu esti slabanoaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Si mie imi place Escale a Portofino, l-as lua exclusiv pt bagajul de mare, se asorteaza perfect cu briza marii.

articol din paris match-ul din august 2011 :" in aceasta dimineata, jandarmeria franceza a fost sedusa si abandonata, pe fondul unui atac chimic , cu escale a portofino.
semnalmentele autoarei : inaltime 1,75, par lung, bruneta, ocazional breton, 50 de kg, vorbeste fluent germana, franceza si romana. faptul ca e insotita de un copil mic nu o face mai putin periculoasa.
ps: gateste minunat, ceea ce va va transforma intr-o prada si mai usoara.
cine o ( sur)prinde primeste un sejur la martinez din cannes, cu mic dejun adus la pat de doamna carla bruni sarkozy" .

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

EDIT: doamna sarkozy va aduce micul dejun cantand asta:

deci rose la 1,75 cu 50 kg vrea dieta, da?, atunci tu la 1,64 cu 54 kg, clar ca nu esti slabanoaga

Dana, Paris Match exagereaza, eu abia bat 1, 69 cm si 58 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Rose, mi-a venit MaGriffe, dar sunt dezamagita pentru ca e prea slab, desi scrie pe sticluta EdP. MaGriffe cumparat la parfumerie - 92 de franci pentru 50 ml - a meritat toti banii; se simtea pana seara si ramanea zile intregi impregnat in imbracaminte. Azi m-am dat cu cel nou la inchietura unei maini si cu cel vechi - 2 ani - pe cealalta incheietura; ghici care se simte dupa 10 ore?

Vad ca nu scrie ca nu ar putea fi returnat odata deschis. Il trimit inapoi cu o scrisorica explicativa anexata si cumpar parfumul din nou din magazin.

poate l-au reformulat si pe el

asa de radical, incat dintr-un parfum clasic sa se transforme intr-o apa lesinata?

Rose, unde e acel text? Pe MsLens?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Da Blue, chiar pe prima pagina la Mr Lens cand deschizi, jos de tot la Shipping & Returns.
Joy-ul meu e bun, identic cu cel din parfumerie, si eu le-am comparat intre ele ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

prima miscare intru desavarsirea perversiunii hypnotice: mi-am comandat azi si hypnotic eau sensuelle. urmeaza elixirul.

...ori suntem obsedati ori nu mai suntem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara doamnelor!
Mi-ar prinde tare bine un sfat de la cineva care se pricepe la parfumuri!
Vreau sa-i cumpar sotului de Craciun un Narciso Rodriguez-for him si as vrea sa stiu ce parere aveti despre parfumul respectiv...
Si pt ca citeam intr-un capitol fff vechi (cam de anul trecut) ma intreb daca ati gasit pe undeva prin Ro parfumuri Serge Lutens?!!
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Si mie-mi place Escale a Portofino. asa..de vacanta. Eram in metrou in Barcelona asta vara si la un moment dat, la un scaun in spatele meu aud un fasss discret. Si apoi o boare minunata . Am fost suficient de rapida cat sa mai prind din zbor eticheta sticlutei pe care o doamna tocmai ce-o punea la loc in poseta. Si am memorat-o, pt. ca stiam ca intr-o zi cu siguranta voi purta si eu acel parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

am fost si eu pe punctul de a-mi lua escale a portofino....din cauza persistentei am sistat ...ar fi trebuit, exact ca doamna din metrou , sa il scot din geanta la fiecare semafor si sa mai dau cate un puf doua!
sticla insa imi place si acum maxim!

dar de ce vb. noi in miezul iernii de escale a portofino?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Pentru ca ne e dor de varaaaa!

Citat:

am fost si eu pe punctul de a-mi lua escale a portofino....din cauza persistentei am sistat ...ar fi trebuit, exact ca doamna din metrou , sa il scot din geanta la fiecare semafor si sa mai dau cate un puf doua!
sticla insa imi place si acum maxim!

dar de ce vb. noi in miezul iernii de escale a portofino?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput